Μήπως τελικά ο στόχος είναι όλη η Ευρώπη;…

TRUELIES:

Μια άποψη διαφορετική, την άποψη οτι ολόκληρη η Ευρώπη είναι στοχοποιημένη (με την αθρόα λαθρομετανάστευση ) φιλοξενούμε σήμερα, ας τη διαβάσουμε:

Οι παρακάτω σκέψεις μου πηγάζουν από μια προσωπική παρακολούθηση και εκτίμηση των γεγονότων που συντελούνται τα τελευταία χρόνια στην περιοχή μας.
Μακάρι να έχω εκτιμήσει τελείως λάθος και να είμαι απλά υπερβολικός!!!
Πριν λίγες ημέρες η Γερμανίδα καγκελάριος, Άγκελα Μέρκελ δήλωσε ότι η απόπειρα οικοδόμησης πολυπολιτισμικής κοινωνίας εντός των Ευρωπαϊκών τειχών «απέτυχε παντελώς.»
Με αυτή την δήλωση αρχίζει να διαφαίνεται ότι οι Ευρωπαίοι ηγέτες ή έστω η ηγέτιδα της μεγαλύτερης χώρας αρχίζει να αντιλαμβάνεται το γεωπολιτικό παιχνίδι των Αμερικανών στην γηραιά ήπειρο.
Η Αμερική όπως είναι γνωστό από τις αρχές του 1900 αλλά και ίσως και λίγο νωρίτερα έγινε η γη της επαγγελίας για τους μετανάστες από όλα τα μέρη της…
γης με αποτέλεσμα αυτή την στιγμή να αποτελείτε από πολλές εθνικότητες και ομάδες οι οποίες ουδεμία σχέση έχουν μεταξύ τους σε πολιτισμικό και θρησκευτικό επίπεδο.
Η μαεστρία των ηγεσιών της στο πέρασμα του χρόνου είναι ότι κατάφεραν όλους αυτούς τους ανθρώπους να τους ενώσουν με το MADE USΑ το οποίο πάντα υπερτερεί έναντι όλων των άλλων χαρακτηριστικών τους.
Ένα άλλο στοιχείο που έδωσε την σημερινή της υπεροχή είναι ότι μάζεψε και μαζεύει όλα τα μεγάλα μυαλά του πλανήτη τα οποία ερευνούν και παράγουν όλες τις νέες τεχνολογίες που φυσικά την καθιστούν ακόμη ισχυρότερη.
Αυτή λοιπόν την πασπαρτού χώρα που βρίσκεται μακριά από τις εύφλεκτες περιοχές της Ευρώ-Ασίας διάλεξε το διεθνές κεφάλαιο (πολλοί το επικεντρώνουν στους Εβραίους) σαν βάση για την δημιουργία της παγκόσμιας κυριαρχίας που οραματίζονται τα μέλη της.
Με τον ίδιο τον Αμερικάνικο λαό έχουν ξεμπερδέψει μια και τον έχουν αποχαύνωση τόσο που χρειάζεται playback γέλια για να καταλάβει το αστείο στις τηλεοπτικές τους κωμωδίες. Στις υποτίθεται δημοκρατικές εκλογές τους όλα δρομολογούνται και εξελίσσονται σύμφωνα με τις προσχεδιασμένες επιλογές τους που πάντα εξυπηρετούν τους πραγματικούς ηγέτες της και όχι τις μαριονέτες τύπου Ρήγκαν, Μπους κ.α
Ανέφερα τα παραπάνω για να καταλήξω στο Ευρωπαϊκό γίγνεσθαι των τελευταίων χρόνων το οποίο έχει να κάνει με την πρόθεση αυτών των σκοτεινών τύπων να σβήσουν την Ευρωπαϊκή κουλτούρα που κτίστηκε πάνω στην αρχαία Ελληνική γραμματεία στην οποία όπως είναι γνωστό πρωτεύον ρόλο είχε η ανθρώπινη διανόηση με ζητούμενο την πνευματική ανέλιξη και εξέλιξη του ανθρώπου και όχι στην υλιστική του ανάγκη και υπερβολή!
Έτσι λοιπόν σε πολλές χώρες με δολοπλοκίες, με εξαγορά ή επιβολή αχυρανθρώπων στην εξουσία, χούντες, ανατροπές εκλεγμένων κυβερνήσεων, ακόμα και με πολεμικές συρράξεις κατόρθωσαν στο τέλος να τις κάνουν υποχείρια τους με βραχυπρόθεσμα ωφέλει όπως τα ενεργειακά και τα ορυκτά αποθέματα τους αλλά και με μακροπρόθεσμο σχέδιο την άλωση της ίδιας της Ευρώπης χωρίς πόλεμο!!!
Η Ευρώπη είναι προσβάσιμη και από την Αφρική και από την Ασία (φανταστείτε . θα μπορούσαν ας πούμε ποτέ Αφρικανοί λαθρομετανάστες να διασχίσουν τον Ατλαντικό για να βρεθούν στην Αμερική;)
Τα τελευταία χρόνια οι εμπόλεμες περιοχές εγγύς στην Ευρώπη είναι πάμπολλες και πολλοί απελπισμένοι αλλά και καθοδηγούμενοι άνθρωποι ξεκινούν και φτάνουν από τα Αφρικανικά Μεσογειακά παράλια στην Ισπανία, Γαλλία, Ιταλία και Ελλάδα η οποία επιβαρύνεται περισσότερο και από τα Μικρασιατικά παράλια καθώς και από τον Έβρο μια και η φίλη και σύμμαχος Τουρκία θέλοντας να έχει μερίδιο από το μελλοντικό μοίρασμα της πίτας επιτρέπει σε καραβάνια ολόκληρα από το Πακιστάν την Ινδία κ.α να διασχίζουν όλη της την επικράτεια και στο τέλος να μας τους φέρνουν με τα καράβια τους (υποτίθεται) οι δουλέμποροι (για μένα σίγουρα είναι πράκτορες επ’ αμοιβή) αφιερωμένοι στο μεγάλο σκοπό δηλ. του να δημιουργήσουν ξανά την παλιά τους αυτοκρατορία!!!
Τα σκοτεινά μυαλά γνωρίζουν ότι ειδικά οι Μουσουλμάνοι λόγω θρησκευτικού φανατισμού δεν αφομοιώνονται και δεν προσαρμόζονται εύκολα όπως επίσης ξέρουν για την πολυγαμία και την ταχύτατη πληθυσμιακή τους ανάπτυξη και αυτό είναι που τους κάνει να ευελπιστούν ότι αν οι Ευρωπαίοι δεν αντιληφθούν εγκαίρως τον κίνδυνο για να αντιδράσουν και συνεχίσουν να κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου σε λίγα χρόνια θα αποτελούν μια απλή αναφορά στην παγκόσμια ιστορία.
Ας πάψουν λοιπόν οι ύποπτοι εγχώριοι θιασώτες της πολυπολιτισμικής συνύπαρξης να θεωρούν το πρόβλημα απλό και να το θέτουν στην βάση της ρατσιστικής υπερβολής. Ας δούνε τα προβλήματα που υπάρχουν ήδη στις διάφορες γειτονιές της Αθήνας και τα οποία μέρα με την ημέρα γίνονται πιο πολλά και πιο δυσεπίλυτα!!!
Δεν θεωρούμε υπεύθυνους αυτούς τους ανθρώπους που είναι εδώ αλλά το σίγουρο είναι ότι μέσω αυτών έχουν δρομολογηθεί μακροχρόνια σχέδια που θα σβήσουν από το χάρτη και εμάς αλλά πιθανόν και όλη την Ευρώπη.
Ας δούμε όλοι πιο μακριά γιατί το οφείλουμε στις χιλιετίες που υπάρχουμε σαν λαός αλλά και στις επόμενες γενιές που θα μας ακολουθήσουν.
Η Μέρκελ δείχνει κάτι να κατάλαβε ας ελπίσουμε ότι θα την ακολουθήσουν και άλλοι. Εγκαίρως!!!

ΠΗΓΗ

13 σκέψεις σχετικά με το “Μήπως τελικά ο στόχος είναι όλη η Ευρώπη;…

   1. Ναι, ειναι ειρωνικό γιατι δεν προσεξα αρχικα οτι ειναι αναδημοσιευση, αλλα φανταζομαι λαμβανω κι εγω την ιδια απαντηση με τη Λορα Στεφανου.

    Δεν ειμαι αντιθετος στην εκφραση καποιας διαφορετικης ακομα και αντιδιαμετρικης γνωμης , ποσο μαλλον στην αναδημοσιευση μιας. Αλλα σε οποιαδήποτε περίπτωση καλύτερα να αναφερεις ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ του κειμενου (μετα το σχολιο σου) οτι ειναι αναδημοσιευση και την πηγη και οχι στο τελος. Αλλιως δημιουργουνται παρεξηγησεις οπως αυτη.

    1. Καλο θα ηταν να διαβαζεις Αντωνη πιο προσεκτικα , απο το να μου δινεις οδηγιες πως να διαχειριζομαι το ιστολογιο ΜΟΥ (ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΤΗΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ και εγω επισης , επειδη οπως θα προσεξεις πολλα αρθρα τα σχολιαζω στην αρχη ).

     1. το οτι το κανουν οι πιο πολλοι δε σημαινει οτι ειναι και σωστό.

      βλεπεις δεν ειμαι ο μονος που σε παρεξηγησε, και γι αυτο λοιπον σου προτεινα μια λυση σε ενα πτροβλημα που παρατηρησα. αν λοιπον εσυ αυτη την προταση την παιρνεις ως επιθετικότητα, δε σου φταιει κανενας που γινεσαι δον κιχωτης και κυνηγας ανεμόμυλους.

     2. Αντωνη , καμμια προταση δεν βλεπω σαν επιθετικοτητα, αυτο που βλεπω ειναι οτι καταπιανεσαι απο μια λεπτομερεια ( σε πιο σημειο των αρθρων βαζω την πηγη) και χανεται ετσι η ουσια του σχολιασμου και ετσι μετατρεπουμε το πεδίο που είναι για σχόλια σε φόρουμ….Ο σχολιάζων έχει την προσωπική του ευθύνη στο να εκφράζεται υπερ η κατά ενός άρθρου , χρησιμοποιώντας την γραφή με τρόπο που επιχειρηματολογεί και όχι διαβάζοντας βιαστικά….Επίσης η ειρωνία που εξαρχής χρησιμοποιήσες στο σχολιασμό σου, ενώ ουσιαστικά εσύ έκανες το λάθος να μην προσέξεις οτι το άρθρο είναι αναδημοσίευση, δείχνει πόσο αυτοκριτική συνηθίζεις να κάνεις……και αυτό το λέω γιατί επανέρχεσαι εδω να παρκάρεις την ειρωνία σου και γραφεις «δε σου φταιει κανενας που γινεσαι δον κιχωτης και κυνηγας ανεμόμυλους.»….. Αν σε ικανοποιεί ΝΑΙ είμαι Δον Κιχώτης που κυνηγά ανεμόμυλους…(απο μικρος ειχα τέτοιο όνειρο ΚΥΡΙΩΣ αν θα δημιουργουσα ενα μπλογκ…… σκοπος ζωης!!!)….

   2. Για παραδειγμα:

    Μια άποψη διαφορετική, την άποψη οτι ολόκληρη η Ευρώπη είναι στοχοποιημένη (με την αθρόα λαθρομετανάστευση ) φιλοξενούμε σήμερα, ας τη διαβάσουμε:

    ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ PRESS.GR (link):

    Οι παρακάτω σκέψεις μου πηγάζουν από μια προσωπική παρακολούθηση και εκτίμηση των γεγονότων ……….

    1. Δεν ερχεσαι να συμετεχεις με την «συντακτικη σου υποστηριξη;» Οταν παλαιότερα ειχα κανει δημοσια προσκληση στο (μακαριοτατο πλεον) zsn , να συμετεχετε με αρθρα κλπ στο ιστολογιο ΑΛΗΘΙΝΑ ΨΕΜΑΤΑ , δεν το εκανες προσωπικα, φαινεται η θεση να κρινεις ειναι πιο «ευκολη»….

     1. φανταζομαι το blog μου ουτε που του εχεις ριξει μια ματια, ε;
      κι αν η παραπανω προταση σου φαινεται κριση, τοτε σιγουρα εχεις προβλημα κρισης.

 1. Η Μέρκελ το είπε στην Φρανκφούρτη ότι το πολυπολιτισμικό Γερμανικό μοντέλο απέτυχε, αφού όμως δημιούργησε την σημερινή Γερμανία. Οι ατέλειωτες στρατιές των gastarbeiter δουλέψανε σαν ζώα εκεί που κανείς Γερμανός δεν πήγαινε, και τώρα που οι μουσουλμάνοι γεννοβολάν σαν της γάτες και γίνανε το 20% των Γερμανών θέλουν να τους ξεφορτωθούν. Ευτυχώς που δεν δουλεύουν οι φούρνοι του Άουσβιτς γιατί εκεί θα κατέληγαν όλοι.

 2. Den nomizeis oti ipervaleis?
  Oi 3 teleftees paragrafoi me sokaran, einai telios ratsistikes. Ki essi an den eihes na fas ke kindineves sti hora sou ,tha epsahnes katafigio se mia hora pou tha borousses na megalosseis ta pedia sou kato apo kaliteres sinthikes.Me tin krissi pou epikratei stin Ellada afti oi anthropoi tha psaxoun na vroun alli gi , opos kanoun ke ta nea Ellinopoula simera. Prossehe mipos kapoioi ehoun simferon na se kanoun na fovasse na vgeis apo to spiti sou, ke na deis ton xeno san enan apegnosmeno anthropo pou apla thelei na zissi?????????

  1. Λορα Στεφανου, το ιστολογιο ΟΦΕΙΛΕΙ να δημοσιευει πολλαπλων τοποθετησεων αρθρα για να υπαρχει πλουραλισμος αποψεων αλλα και πιο σφαιρικη Αποψη….Αν λαβεις υποψη σου οτι:

   1. Στην Αρχικη σελιδα του ιστολογιου γραφουμε :
   Στο ΑΛΗΘΙΝΑ ΨΕΜΑΤΑ αυτήν την στιγμή γράφουν πολλοί συντάκτες η αναδημοσιεύονται άρθρα απο άλλα ιστολόγια. Ο κάθε συντάκτης μας η μπλογκ μπορεί να εκφέρει διαφορετική γνώμη, καθώς έχουμε δημοκρατία. Κάτω κάτω από το άρθρο εκεί που λέει »Αναρτήθηκε από » στο τέλος της φράσης αν υπάρχει το λογότυπο TRUELIES τότε σημαίνει ότι ανέβηκε από τον ιδρυτή και διαχειριστή του μπλογκ, όταν λέει όνομα , σημαίνει ότι ανέβηκε από κάποιον συντάκτη του μπλογκ! Σε κάθε ξένο άρθρο που αναδημοσιεύουμε αναγράφεται η ΠΗΓΗ της δημοσίευσης.
   2. Οτι η πηγη του αρθρου ειναι το PRESS-GR (kai oti κατα συνεπεια οτι το αρθρο δεν ειναι δικο μας) ,

   ΤΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ειναι μεν δεκτο , αλλα ασχετο στο που εχει αναρτηθει….

 3. ((Πριν λίγες ημέρες η Γερμανίδα καγκελάριος, Άγκελα Μέρκελ δήλωσε ότι η απόπειρα οικοδόμησης πολυπολιτισμικής κοινωνίας εντός των Ευρωπαϊκών τειχών «απέτυχε παντελώς.»
  Με αυτή την δήλωση αρχίζει να διαφαίνεται ότι οι Ευρωπαίοι ηγέτες ή έστω η ηγέτιδα της μεγαλύτερης χώρας αρχίζει να αντιλαμβάνεται το γεωπολιτικό παιχνίδι των Αμερικανών στην γηραιά ήπειρο.))

  το ένα δεν φέρνει το άλλο …παιχνίδι των Αμερικανών??
  και τώρα το πήρε είδηση? … απλά για κάποιο λόγο (ίσως για εσωτερική κατανάλωση ) Η ΜΕΡΚΕΛ έκανε αυτήν την δήλωση ..

  ((Η Μέρκελ δείχνει κάτι να κατάλαβε ας ελπίσουμε ότι θα την ακολουθήσουν και άλλοι. Εγκαίρως!!!))

  έλεος!! – τι είναι αυτό που κατάλαβε ; αυτό που κάνουν όλοι οι Ευρωπαίοι 10ετίες τώρα . Μετανάστες υπάρχουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ σε όλη την Ευρώπη και ενταγμένοι και φρέσκοι ! Αλλά πάρα πολλά χρόνια λέμε και πολλοί ! να πάτε να δείτε ευρωπαϊκές πρωτέβουσες …

  γενικός το άρθρο έχει και κάποιες καλές υποθέσεις αλλά πολλά αυθαίρετα συμπεράσματα …

  νομίζω ότι ο στόχος είναι η νοημοσύνη γενικός σε όλο τον κόσμο και όχι μόνο στην Ευρώπη

  Μήπως τελικά ο στόχος είναι KAI η Ευρώπη;

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s