Εξωγήινοι Ελληνες

Η ΝΑSA ανακάλυψε βακτήριο που -άκουσον άκουσον- χρησιμοποιεί ως δομικό στοιχείο του DNA του το τοξικό αρσενικό αντί για φώσφορο. Αρα, η ζωή μπορεί να υπάρξει και σε φοβερά διαφορετικές συνθήκες και να πάρει τελείως διαφορετικές μορφές από τη δική μας.

ΣΙΓΑ ΤΑ ΑΒΓΑ! Στην Ελλάδα αυτή η ανακάλυψη έχει γίνει εδώ και αιώνες και παραθέτω τα στοιχεία:

Κατ’ αρχάς, έχουμε κάνει το σκατό μας παξιμάδι… Επίσης έχουμε κάνει τους δεξιούς αριστερούς, τους πασόκους νεοφιλελεύθερους και τους κομμουνιστές Λιάνα Κανέλλη.Στην ίδια διαδρομή ο συγχωρεμένος ο Αντρέας έβγαλε το ζιβάγκο, έβαλε γραβάτα και μετά άλλαξε και βέρα, η οικογένεια Μητσοτάκη έχει αποδείξει ότι μπορεί να ζει σε κάθε εποχή, πλανήτη, περίοδο και πολίτευμα (και με μπόλικο αρσενικό για τους άλλους), ενώ ο Κώστας Καραμανλής επιβεβαίωσε το θεώρημα ότι ακίνητος τρέχεις καλύτερα.

Κάναμε τη δραχμή ευρώ και το ευρώ… ταραμοσαλάτα, μετουσιώσαμε τη χώρα σε… τσιχλόφουσκα (εμείς φουσκώναμε, άλλοι μασάγανε), ενώ ο διάσημος αλχημιστής Αλ-Σημίτι (και οι επίγονοί του όλων των παρατάξεων) έβγαλαν κουνέλια από καπέλα, ομόλογα από τρύπες, στατιστικές από την κοιλιά και έκαναν το μεγάλο άλμα από τα ψηλά στα χαμηλά χωρίς να ανοίξει μύτη, παρά μόνο η λογική το κεφάλι της.

ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ τα συμβάντα και φυσικά το καλύτερο, την αφαίρεση από την Ελλάδα της δημιουργικότητάς της και την αντικατάστασή της από το δηλητηριώδες νεοπλουτώνιο, νομίζω ότι εκτός από χρεοκοπημένοι άνετα μπορούμε να χαρακτηριστούμε και αυθεντικοί εξωγήινοι.

Του ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΤΕΝΑ

ΠΗΓΗ

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Εξωγήινοι Ελληνες

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s