Δεκτή η μήνυση για Έσχατη Προδοσία

TRUELIES:

Απο τη σελίδα της Νελλυ Ψαρού παρουσιάζουμε μια ανασκόπηση των όσων διαδραματίστηκαν χθες στη Χαλκίδα , όπου ο Εισσαγελλέας εξέτασε την μήνυση για Αισχάτη Προδοσία, που κατέθεσε ο γιατρός Δημήτρης Αντωνίου, κατά των πολιτικών και βουλευτών που υπέγραψαν το μνημόνιο. Η μήνυση τελικά έγινε δεκτή, διαβάστε παρακάτω τις λεπτομέρειες των όσων έγιναν χθες στη Χαλκίδα:

Είχαμε όλοι(;) ακούσει ότι κάποιος έκανε μήνυση στην κυβέρνηση για έσχατη προδοσία, αλλά δεν δώσαμε σημασία. Λίγο αργότερα ακούσαμε ότι ο εισαγγελέας την έκανε δεκτή. Τότε είναι που κανείς μας δεν πίστευε στ’ αυτιά του – και στα μάτια του. Έτσι κι εγώ. Kαι, φύσει περίεργος άνθρωπος, έψαξα και βρήκα τον ίδιο τον μηνυτή, και παραβρέθηκα στην αρχή της διαδικασίας, στον ανακριτή στην Χαλκίδα. Κι απ’ ότι είδα, δεν ήμουν η μόνη…

Ο κ. Δημήτρης Αντωνίου, 56 ετών, χειρούργος-ογκολόγος κάτοικος Χαλκίδας, κατέθεσε τον Μάιο μήνυση κατά των βουλευτών που υπέγραψαν το μνημόνιο, υπουργών, του Προέδρου της Δημοκρατίας αλλά και κατά των μελών της «Τρόικας» (ονομαστικά και με τις διευθύνσεις τους!) με την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας. Όσον αφορά την ίδια τη μήνυση, το κείμενο της οποίας καθώς και πλήθος στοιχείων μπορεί να δει κανείς στο blog του κ. Αντωνίου http://zoidosia.blogspot.com, γίνεται ονομαστικά κατά των ανωτέρω υπευθύνων και με τρόπο που η διαδικασία δεν περνάει από τη Βουλή. Συγκεκριμένα, παρά την ασυλία που προσφέρεται από το Σύνταγμα σε βουλευτές και υπουργούς, η έσχατη προδοσία αποτελεί αυτόφωρο έγκλημα, για το οποίο ο εισαγγελέας μπορεί να διατάξει την άμεση δίωξη χωρίς την άδεια της Βουλής. Επίσης, παρόλο που το έγκλημα αυτό διαπράχτηκε στις 6 Μαΐου, επειδη είναι διαρκές η δίωξη μπορεί να γίνει ακόμη και σήμερα – όπως και γίνεται.
Ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Αθηνών, προς μεγάλη έκπληξη όλων μας, ΔΕΝ έβαλε την υπόθεση στο αρχείο αλλά έκανε δεκτή τη μήνυση και ξεκίνησε τη διαδικασία ορίζοντας την προανάκριση. Μάλιστα, το έκανε αυτό με ιδιαίτερη ταχύτητα: έλαβε την υπόθεση στα χέρια του στα μέσα Οκτώβρη, και μέσα σε δύο μήνες την προχώρησε (για όσους ξέρουν τους ρυθμούς αυτών των διαδικασιών, πρόκειται πράγματι για μεγάλη έκπληξη). Έτσι, ορίστηκε η προανάκριση για την Τρίτη 11 Ιανουαρίου, οπότε και κατέθεσε ο κ. Αντωνίου στον ανακριτή στη Χαλκίδα.
Στην προανακριτική αυτή διαδικασία ο κ. Αντωνίου κατέθεσε συμπληρωματικά υπομνήματα και στοιχεία για την υπόθεση. Μια βασική περιγραφή αυτών μπορείτε να δείτε στο blog http://stoxasmos-politikh.blogspot.com: στο blog αυτό μπορείτε να βρείτε συγκεντρωμένα πολλά στοιχεία για την κατάθεση του κ. Αντωνίου, καθώς επίσης βίντεο από την ομιλία του αργότερα την ίδια μέρα αλλά και βίντεο από εκπομπές του τηλεοπτικού σταθμού Κόντρα, ο οποίος εδώ και καιρό φιλοξενεί τον κ. Αντωνίου στα δελτία ενημέρωσης του κ. Τέρενς Κουίκ. Έξω από το γραφείο του ανακριτή, αρκετός κόσμος ήταν συγκεντρωμένος και τον υποδέχτηκε με χειροκροτήματα.

Αφού ο κ. Αντωνίου έκανε κάποιες σύντομες δηλώσεις προς τη δημοσιογράφο του τηλεοπτικού σταθμού Κόντρα προχώρησε μαζί με τους παρεβρισκόμενους προς το Δημοτικό Θέατρο Παπαδημητρίου, όπου και άλλος κόσμος τον περίμενε για να ξεκινήσει η εκδήλωση συμπαράστασης. Το θέατρο βρίσκεται απένταντι από το Εργατικό Κέντρο Χαλκίδας.

 

Η εκδήλωση αυτή είχε την ενεργό υποστήριξη απλών πολιτών αλλά και κινημάτων για την άμεση δημοκρατία.

Είναι εντυπωσιακή η προσέλευση του κόσμου: παρόλο που η είδηση δεν έχει διαδοθεί ιδιαίτερα, πάνω από 200 άτομα βρέθηκαν εκεί (σε μια δεδομένη χρονική στιγμή μέτρησα 150 καθήμενους). Εντυπωσιακή ήταν επίσης και η διασπορά των συμμετεχόντων: κάποιοι παρεβρισκόμενοι ήρθαν επί τούτου, μόνοι τους, από τις Σέρρες, τη Θεσσαλονίκη, την Κρήτη και την Κόρινθο! Στο γεμάτο θέατρο, λοιπόν, και μέσα σε ιδιαίτερη συγκίνηση, λόγω της θερμής υποδοχής που του επιφυλάχτηκε, ο κ. Αντωνίου έκανε την ομιλία του.

Μιας και μπορεί να βρει κανείς όλη την επιχειρηματολογία του, ή να δει το βίντεο της ομιλίας του, δεν θα καλύψω εδώ με λεπτομέρεια τα λεγόμενά του, αλλά θα αρκεστώ σε μια μικρή αναφορά σε αυτά που μου έναναν ιδιαίτερη εντύπωση. Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε ο κ. Αντωνίου, το Μνημόνιο είναι μια δανειακή σύμβαση η οποία όμως έχει αντικαταστήσει το ίδιο το Σύνταγμα: όπως και το Σύνταγμα, αναφέρει τις γενικές κατευθύνσεις της πολιτικής που πρέπει να ακολουθήσει η Ελλάδα και παραμέμππει στη συνέχεια σε νόμους που θα εξειδικεύουν αυτές τις κατευθύνσεις. Καταλύει δηλαδή το Σύνταγμα. «Αν είναι έτσι, να το δηλώσουμε επισήμως και να λεγόμαστε Τροϊτκιστάν» και όχι Ελλάδα, κι εμείς Τροϊκανοί!», είπε χαρακτηριστικά. Βάση αυτής της δανειακής σύμβασης που υπογράψανε, αν δεν πληρώσουμε μία δόση, οι δανειστές μας μπορούν να προβούν σε κατάσχεση κάθε δημόσιας περιουσίας μας, χωρίς περιορισμό – εξ’ ου και τα δημοσιεύματα για τα νησιά μας! «Ποιος είναι ο λόγος νομίζετε που δεν υπεγράφη η σύμβαση για τον Αστακό;», είπε, «γιατί δεν απάντησαν ποτέ γιατί δεν προχώρησε αυτή η σύμβαση; Αφού, το Ελληνικό κράτος δεν είχε δικαιοδοσία να υπογράψει τίποτα χωρίς τη συναίνεση των δανειστών του». Μάλιστα, τυχόν δικαστική διένεξη που θα προκύψει (με πολίτες π.χ.) θα επιλύεται με το αγγλικό δίκαιο και όχι το ελληνικό, δηλαδή με το δίκαιο των δανειστών μας.

Επίσης έχει καταλυθεί το ίδιο το πολίτευμά μας, η Προεδρευομένη Κοινοβουλευτική Δημοκρατία, καθώς καταργείται στην πράξη η διάκριση των εξουσιών (που είναι θεμελιακή για την Κοινοβ. Δημοκρ.). «Δεν έχει νόημα να πάει κανείς στον στρατό πια, πρέπει να αρνηθούν οι νέοι να πάνε στο στρατό αφού πλέον ο στρατός δεν ανήκει στη χώρα και θα χρησιμοποιηθεί και εναντίον των πολιτών της», είπε χαρακτηριστικά.
«Ο κ. Παπούλιας είναι συγκατηγορούμενος διότι θα έπρεπε να έχει διαλύσει τη Βουλή», είπε, τονίζοντας όμως ότι δεν έχει υπογράψει διάφορα προεδρικά διατάγματα μέχρι στιγμής. «Το Μνημόνιο προβλέπει οι ρυθμίσεις να γίνονται με Π.Δ. και όχι με νόμους, για να μην περνάνε από τη Βουλή». «Κανονικά, όλοι οι βουλευτές που δεν συμφωνούν πρέπει να παραιτηθούν, να μην παραμένουν εκεί δίνοντας νομιμοποίηση σε αυτή τη Βουλή. Πώς θα στεκόταν τότε μία μονοκομματική Βουλή;», είπε ο κ. Αντωνίου και στη συνέχεια προέτρεψε όλους μας «να μην αφήσουμε κανέναν τους να πλησιάσει τα μνημεία της χώρας και τα εθνικά σύμβολα στις εορτές (π.χ. 25η Μαρτίου), να μην πλησιάσει κανείς τους. […] Σε αυτά τα χώματα χύθηκε αίμα για την ελευθερία, δεν μπορούν αυτοί να τα πουλάνε». «Ο Τσολάκογλου καταδικάστηκε για εθνική αναξιότητα επειδή έδωσε το 1940 ως λεία πολέμου στρατιωτική περιουσία στους κατακτητές. Σε αυτούς που πουλάνε όλη την ελληνική γη για μια δανειακή σύμβαση, τι πρέπει να γίνει;» αναρωτήθηκε, τονίζοντας ότι τα χρήματα των δανείων αυτών, σύμφωνά πάντα με το ίδιο το Μνημόνιο, δεν προορίζονται για μισθούς και συντάξεις, όπως μας λένε, αλλά για τη στήριξη της ρευστότητας των τραπεζών!

Πολλά ακόμη θα μπορούσα να γράψω γι’ αυτή την εξαίρετη μέρα. Με ιδιαίτερη χαρά, πάντως, διαπίστωσα ότι ο κ. Αντωνίου, δεν είναι ένας γραφικός τύπος που απλά «τα πήρε στο κρανίο», αλλά ένας σοβαρός άνθρωπος που με μεθοδικότητα και πολύ δουλειά έκανε αυτό που θεώρησε καθήκον του. Με πολύ διάβασμα και έρευνα, βρήκε μόνος του όλα τα στοιχεία που αποδεικνύουν τις κατηγορίες του αλλά και τον νομικό τρόπο να τις θέσει σε «τροχιά», μιας και μέχρι στιγμής κινείται χωρίς δικηγόρο – «όταν προσπάθησα να κινηθώ με δικηγόρο, ζημιά μου έκανε παρά καλό», όπως μου είπε.

Αναφορικά με τυχόν βοήθεια που μπορούμε να προσφέρουμε στον κ. Δημήτρη Αντωνίου, θα ενημέρωσω σύντομα και αφού υπάρξει συνεννόηση μαζί του. Προς το παρόν, και σε νομικό επίπεδο, δεν είναι επιθυμητή η όποια εμπλοκή. Οπότε, κλείνω προς το παρόν, αυτό το ρεπορτάζ με τα ίδια του τα λόγια:

Το πρόβλημα είναι η ηττοπάθεια. «Αυτοί δεν θα φερόντουσαν σαν λύκοι αν εμείς δεν φερόμασταν ως αρνιά. Ας γίνουμε εμείς λοιπόν λύκοι. Λυσσασμένοι λύκοι!»

(Οι δύο σατιρικές αφίσες  που μοιράζονταν στην εκδήλωση)

ΠΗΓΗ

38 σκέψεις σχετικά με το “Δεκτή η μήνυση για Έσχατη Προδοσία

 1. Εκτος αυτού στην ιδια εκδήλωση, αναβίωσε και ο αρχαιος θεσμός του Λαϊκού δικαστηρίου της Ηλιαίας (http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%97%CE%BB%CE%B9%CE%B1%CE%AF%CE%B1) οπου ορίστηκαν 9 Ηλιαστες δικαστες (προοριζονταν για 7 στην αρχή αλλα μετα απο δική μου παρεμβαση ο αριθμός αλλαξε σε 9 διοτι στην αρχαια ελλαδα ο αριθμος 7 αποφεύγετο ως χαοτικός αριθμός. Παρεπιπτοντως εχω διαβασει και το αιτιολογικό και εχει μαθηματική βαση ο συλλογισμός. Δεν ήταν δεισιδαιμονία) οι οποίοι θα συνελθουν στις 22,23,24 Μαρτίου και θα δικάσουν την κυβέρνηση για το μνημόνιο. Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν στο site του «Δημόπολις» (http://www.dimopolis.gr/dp1/)

  http://livestre.am/zgd3

   1. να γιατι η νεα ταξη μας βαραει απο παντου. Γιατι μας φοβουνται. Μας φοβούνται γιατι πηγαινουν κοντρα στη φυσικη ροη των πραγματων. Οταν μια αλήθεια ανατρεπει ενα ψεμμα στη συνεχεια επεται χιονοστιβάδα παρομοίων αποκαλύψεων.

    Εχουμε ηδη νικήσει πριν καν αρχισει ο πολεμος. Ο μονος τροπος για να ηττηθουμε ειναι να πιστεψουμε οτι ηττηθηκαμε. Αλλα και παλι, οποιαδήποτε στιγμη αναθεωρήσουμε, και παλι ειμαστε νικητες.

    1. Όλος ο κόσμος κυνηγάει τους Έλληνες, που έχουν την νίκη και την πρωτοπορία στο DNA τους. Να τα μυαλά που δεν θα μας αφήσουν να βγούμε ποτέ από τον βούρκο.

 2. ΒΟΥΗΞΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

  Με μια προχειρη αναζητηση στο google βρήκα γυρω στα 150 blogs, forums και ειδησεογραφικα portals (μερικα εκ των οποίων ειναι τηε ελεθεροτυπίας, το zougla.gr, ακόμα και τα φορουμ της νεολαιας του ΛΑΟΣ), τα οποία εχουν αναρτήσει την ειδηση περι εσχατης προδοσίας.
  Επίσης αναφέρεται και στο http://www.davidicke.com/forum

 3. Ωραια τι περιμενουμε να ξεκινησει η διαδικασια και το λαικο δικαστηριο το συντομοτερο δυνατον για τους βρωμιαρδες τους πολιτικους και τις οικογενιες τους ως ηθικους αυτουργους.. ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟΝ Η ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΕΧΘΕΣΤΕΡΑ ΚΤΗΝΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΤΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ….ΤΩΡΑ.. ΤΕΛΟΣ Η ΥΠΟΜΟΝΗ

  1. δεν ειναι τοσο απλό. υπαρχει πρωτα απ ολα αρθρο του συνταγματος που απαγορευει τη συσταση επιτροπής με την οποία γινεται παραποίηση της δικαστικής εξουσίας. Εκτος αυτού η εννοια του Λαϊκού Δικαστηρίου εχει ακόμη επανω της τον απόηχο των τελευταίων χρόνων.

 4. Ο ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΘΕΤΗΣ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΘΩΡΑΚΙΣΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ
  ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΟ [ΩΧ ΕΓΩ ΘΑ ΒΓΑΛΩ ΤΙ ΦΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ]
  ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 παρ. 4 ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΡΙΖΕΙ.
  ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΠΑΦΙΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΤΟΥΣ
  ΔΙΚΑΙΟΥΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΩΝ [ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΕΙΝΑΙ] ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΜΕ ΠΑΝΤΙ ΤΡΟΠΟ [ΜΑΓΙΚΗ ΛΕΞΗ ] ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΠΕΙΡΑΤΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ.
  ΕΔΩ ΦΥΣΙΚΑ ΕΧΟΜΕ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟΠΕΙΡΑ.
  ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ.
  ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΦΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΑ-ΟΜΑΔΕΣ
  Κ.Λ.Π. ΕΚΑΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ Η ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙΣ
  ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΟΤΑΝ Ο ΒΕΝΝΗ ΗΙΛΛ
  [ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΧΑΡΤΙ ΤΟΥΛΕΤΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΟΠΙΣΘΙΑ ΤΟΥ ] ΚΑΙ Ο ΤΟΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ [ΟΠΟΥ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΑ ΓΡΑΠΤΩΣ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ] ΣΧΕΔΟΝ ΜΟΝΟΛΕΚΤΙΚΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΟΤΑΝ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΞΕΧΝΩΝΤΑΣ ΦΥΣΙΚΑ
  ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΟΥ [ΑΡΘΡΑ 35 Κ.Λ.Π.]
  ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ Η ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 120. ΠΑΡ. 4 ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΟΠΟΥ ΚΑΤΕΛΗΞΑ ΩΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΘΩΩΘΗΚΑ.
  ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ http://www.facebook.com/dimitrios.rellos#!/video/video.php?v=1794491383159&comments
  Υ.Γ. ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΦΥΛΑΚΗ ΕΑΝ
  ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ.

 5. Τι εσχάτη προδοσία ρε παιδιά;

  Εδώ είμαστε στον τόπο όπου κανείς δεν είναι υπεύθυνος και κανείς δεν πληρωνει για κανένα ανόμημα. Λίγο καιρό πριν ο Άρειος Πάγος απάλλαξε απ’ τις κατηγορίες τους υπεύθυνους της Μικρασιατικής Καταστροφής και τους απέδωσε στηνΙστορία άσπιλους και αμόλυντους γι ατο μεγαλύτερο έγκλημα που διεπράχθη ποτέ στην ιστορία των Ελλήνων:

  Δες:
  -Ο Άρειος Πάγος και το μήνυμα: Προδώστε, ξεπουλήστε, λεηλατήστε… Εγώ είμαι εδώ για να σας αθωώσω!

  http://pontosandaristera.wordpress.com/2010/10/26/areios-pagos/

   1. TI ΕΓΙΝΕ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ BLOGGERS ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗΝ ΣΤΡΟΥΓΚΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
    ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΑΣ ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ.
    ΜΠΛΑ-ΜΠΛΑ-ΜΠΛΑ-ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ Η ΖΩΗ ΣΑΣ΄.
    ΕΠΡΕΠΕ ΗΔΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΓΥΡΟ ΣΤΗΝ
    ΜΠΛΟΓΚΟΣΦΑΙΡΑ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ.
    ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΕΠΟΧΗ ΟΤΙ ΦΑΜΕ ΟΤΙ ΠΙΟΥΜΕ ΚΑΙ
    ΑΡΠΑΞΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΤΟΥ ΔΙΠΛΑΝΟΥ ΜΑΣ.
    ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑ.

 6. Δημήτρη δημοσίευσα το κείμενό σου και το βίντεο στις συζητήσεις της ομάδας μου ΕΝΩΣΙΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ, http://www.facebook.com/topic.php?topic=565&uid=131383026889096 με τίτλο: ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 παρ. 4 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ. Σύντομα θα στείλω μαζικό μήνυμα προς τα όλα τα μέλη της ομάδας για να συζητηθεί. Το βίντεο, πιθανόν δεν το πρόσεξαν εξ’ αιτίας της κακής μουσικής επένδυσής του που αποσπάει την προσοχή και του γεγονότος ότι δεν διαβάζονται τα κείμενα.

  1. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΣΤΟ ΥΟUTUBE [ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΦΑΝΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ] ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΟ ΣΤΑ ΒΙΝΤΕΟ
   ΚΑΘΑΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΣΚΑΝΑΡΙΣΜΑ ΕΓΓΡΑΦΩΝ.
   ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΛΥΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ FACEBOOK ΟΠΟΥ ΣΤΑ ΑΛΜΠΟΥΜ
   ΜΠΟΡΩ.
   ΔΕΣ ΤΑ ΔΙΚΟΓΡΑΦΑhttp://www.facebook.com/dimitrios.rellos#!/album.php?aid=2071704&id=1265922431&fbid=1531735814434

 7. Τα θερμά μου συγχαρητήρια στον Κ. Αντωνίου! Είναι από τους ανθρώπους που χρειαζόμαστε για να μας ξυπνήσουν από τον λήθαργο που έχουμε πέσει! Η επόμενη κίνηση είναι η παρακάτω! Σκεφτείτε το σοβαρά! Πάντα ειρηνικά και χωρίς φασαρίες! Οι Έλληνες πρέπει να γίνουμε ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ και να τους δείξουμε την δύναμή μας!
  Διαβάστε το παρακάτω και πάμε ΟΛΟΙ μαζί :
  http://hdynamhtoypolith.blogspot.com/

 8. Απλως θα θυμισω σε οσους ξεχνουν οτι η δικαστικη εξουσια σε εποχες σκοτεινες για τον τοπο, επαιρνε παντα το μερος της εκαστοτε εξουσιας πχ περιοδο επταετιας ενω μολις ο λαος επαιρνε την εξουσια στα χερια του, δικαζε ως προδοτες τους προηγουμενους εργοδοτες του. Γι’ αυτο λοιπον μην περιμενετε κατι απο τους δοσιλογους δικαστες αλλα μονο απο ονειροπολους ελευθερους Ελληνες. Αξιζει να αναφερω οτι θα υπαρχουν και δικαστες αμεμπτοι οι οποιοι μαλλον θα βρισκονται στο περιθωριο.

  1. OI ΑΔΕΚΑΣΤΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΖΟΥΝΕ ΣΕ ΔΥΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΡΙΑΡΙΑ ΟΠΩΣ
   ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΙΛΛΕΣ ΣΤΟ ΣΧΟΙΝΙΑ .
   ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΜΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΤΟΥΣ. ΤΟ ΕΧΩ ΖΗΣΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΩ 16 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥΝ ΝΑ ΚΑΙ Ο ΡΕΛΛΟΣ ΤΑΠΙΑΣΕ

  2. Η απογοητευση και η ηττοπαθεια ομως, δεν ειναι υπερ μας!Θαρρος και μηνυσεις απο ολους τους πολιτες ατομικα ή ομαδικα, και οπου βγει!
   Εγω εχω κινησει διαδικασια ηδη…

 9. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΑΣ ΤΗΝ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ,ΠΡΩΤΟΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΘΕΛΩ ΠΗΓΑΙΝΩ ΕΑΝ ΔΕΝ ΠΑΩ Η ΕΦΕΣΗ ΘΑ ΕΚΔΙΚΑΣΘΕΙ ΜΕΤΑ 5 ΕΩΣ 10 ΧΡΟΝΙΑ

 10. Πρεπει να οργανωθούμε καλυτερα τώρα!!!! Οι πιο γενναίοι δημοσιογράφοι να κάνουν άλλα κανάλια ενημέρωσης!!!Να μαθαίνουμε την αλήθεια!!!Αντε να απάλλαγουμε από τη δικτατορία της Τροικας και του Τζώρτζ Παπανδρέου!!!Και να έλθουμςε σε επαφή με χώρες που ειναι στην ίδια κατάσταση με μας η με χώρες που μας υποστηρίζουν!!!!π.χ Ισλανδία.

 11. Τι έγινε τελικά με τον εισαγγελέα;;; Που βρίσκεται η υπόθεση;;;; Όπως πάντα δεν έγινε τίποτα να υποθέσω… Λόγια, και μόνο λόγια για ακόμη μία φορά. Τώρα θα φάμε ωραιότατα την χρεωκοπία μας, θα πάρουν οι δανειστές μας ότι θέλουν (ολόκληρη την Ελλάδα δηλαδή) και το παραμύθι τελειώνει. Τελικά το … Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει… μάλλον δεν ισχύει. Δυστυχώς… Καλή σας ημέρα…

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s