TRUELIES:
Πρόσφατα , σε δημοσίευση που αναρτήθηκε ΕΔΩ , διαβάσαμε για τις ευεργετικές ιδιότητες των αμύγδαλων και τους λόγους που υποστήριζαν οτι τα αμύγδαλα είναι ισχυρά ενάντια στον καρκίνο. Ο λόγος για την ουσία Β 17 , Που σε αναφορά του άρθρου, περιέχεται επίσης και στα κουκούτσια βερύκοκου. Ας δούμε το παρακάτω άρθρο που αναφέρεται ειδικά στα βερύκοκα…..
Υπάρχει ένας λαός, ο μακροβιότερος στον κόσμο, όπου ο καρκίνος είναι εντελώς άγνωστος. Πρόκειται για την φυλή Χούνζα, που ζει στο Πακιστάν και αυτοαποκαλούνται απόγονοι των στρατιωτών του Μεγάλου Αλεξάνδρου.
Το φαινόμενο αυτό δεν άφησε αδιάφορους τους επιστήμονες. Κλιμάκιο από το Μεμόριαλ πήγε στην περιοχή και μελέτησε τη διατροφή των Χούνζα. Με έκπληξη διαπίστωσαν, ότι οι Χούνζα τρώνε πολλά βερίκοκα και τα κουκούτσια επίσης από τα βερίκοκα. Μάλιστα όσο περισσότερα βερίκοκα παράγει και καταναλώνει ένας Χούνζα, τόσο περισσότερο ανεβασμένη είναι η κοινωνική του θέση.
Όταν ένας δυτικός γιατρός επισκέφθηκε τους Χούνζα, του προσέφεραν βερίκοκα και αυτός έφτυνε τα κουκούτσια. Έτσι του είχανε μάθει. Οι Χούνζα έκαναν όλοι έναν μορφασμό αηδίας. Πέταγε το καλύτερο. Θυμηθείτε. Το κουκούτσι από το βερίκοκο είναι πάρα πολύ πικρό. Θυμηθείτε! Το πικρό είναι αναγκαίο για τον καρκίνο. Θυμηθείτε! Το πικρό ανοίγει την όρεξη και πολλοί καρκινοπαθείς δεν έχουν όρεξη και πεθαίνουν από καχεξία (υπερβολικό αδυνάτισμα). Θυμηθείτε! Το κουκούτσι από το βερίκοκο έχει βιταμίνη Β17. Θυμηθείτε! τα παλικάρια των φαρμακευτικών έθαψαν την εφαρμογή της επιστημονικής γνώσης στο πεδίο του καρκίνου και εκ. άνθρωποι θα πεθάνουν άδικα (Otto Warburg).
Τι έγινε μετά; Ο Διευθυντής ερευνών του Μεμόριαλ (δεν μιλάμε για οποιοδήποτε νοσοκομείο – είναι η Μέκκα του καρκίνου) ο περίφημος επιστήμονας Κανεμάτσου Σιγκουίρα, έκανε πειράματα με ποντικούς. Η ουσία που ανακάλυψε ο βιοχημικός Ernst Krebs έκανε τα πειράματα πάνω σε ποντικούς. Η ουσία που ανεκάλυψε ο βιοχημικός Ernst Krebs μέσα στα βερίκοκα, ονομάστηκε Λεατρίλη ή βιταμίνη Β17. Ο Σιγκουίρα έμεινε έκπληκτος. Ήταν η δυνατότερη αντικαρκινική ουσία του κόσμου που είχε δοκιμάσει ποτέ, όπως δήλωσε. Τι θα κάνατε εσείς και εγώ αν ακούγατε τέτοια καλό νέο; Δεν θα πηδάγατε από τη χαρά σας; Ο καρκίνος ήταν τελειωμένος. Αμ δε. Το χρήμα βασιλεύει. Πήγε λοιπόν στους ανωτέρους του και τους είπε τα ευχάριστα νέα. Η πιο δυνατή αντικαρκινική ουσία της γης: Β17 η οποία βρίσκεται στα κουκούτσια από βερίκοκα. Τι θα κέρδιζαν αυτοί με την αντικαρκινική αυτή ουσία προσβάσιμη στον καθένα; Θα έχαναν τη γη κάτω από τα πόδια τους. Αν τα κέρδη τους ανέρχονται σε πολλά δις μόνο από την Ελλάδα, φανταστείτε τι γίνεται σε όλο τον πλανήτη. Άλλωστε τα μέλη του Δ.Σ. του Μεμόριαλ ήταν όλοι αντιπρόσωποι φαρμακευτικών εταιρειών[3].
Του είπαν λοιπόν να συνεχίσει τα πειράματα και να αποδείξει πως ήταν λάθος. Το ακούτε ΛΑΘΟΣ. Οι διαδικασίες τροποποιήθηκαν και σχεδιάστηκαν με σκοπό να αποτύχουν και τελικά απέτυχαν. Αντικατέστησαν τον Σιγκουίρα με έναν κτηνίατρο, ο οποίος χορήγησε στα πειραματόζωα διαφορετική δόση από αυτή που χορηγούσε ο Ιάπωνας επιστήμονας και τα πειραματόζωα πέθαναν. Τα αποτελέσματα αυτού του ψευδοπειράματος δόθηκαν στη δημοσιότητα. Τα υπόλοιπα τα ανέλαβαν τα παπαγαλάκια των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Φυσικά από το 1980 που συνέβη οι αποδείξεις ακόμη αναμένονται. Δεν αποδείχθηκε! Ήταν απάτη η Β17, έλεγαν οι γιατροί που δεν γνώριζαν τις λεπτομέρειες. Κανένας δεν θα μάθαινε την πραγματικότητα αν δεν επαναστατούσε η συνείδηση ενός θαρραλέου δημοσιογράφου που ως υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του Μεμόριαλ γνώριζε την απάτη.
Ο Ράλφ Μος, δεν άντεξε το βάρος της συγκάλυψης ενός τόσο μεγάλου εγκλήματος κατά της ανθρωπότητας. Εδώ παίζονταν οι ζωές εκατομμυρίων ανθρώπων. Βγήκε και κατήγγειλε ευθαρσώς τη μεγάλη απάτη. Τιμή στον θαρραλέο δημοσιογράφο. Τιμή στο Σιγκουίρα. Τιμή στον Κρεμπς που βρήκε έναν πολύτιμο σύμμαχο στη μάχη κατά του για τον καρκίνου. Από τις ελληνικές εφημερίδες μόνο «Το Βήμα» ανέφερε στις 23/5/1980 ακροθιγώς το θέμα, χωρίς να εισέλθει στην ουσία του θέματος. Ποιος Έλληνας γνωρίζει αυτή την μεγάλη απάτη (σύμφωνα με τον Μοςς);
Τα κουκούτσια από τα βερίκοκα σύμφωνα με τον Σιγκουίρα:
α) σταμάτησαν τις μεταστάσεις,
β) βελτίωσαν την γενική υγεία,
γ) εμπόδισαν την ανάπτυξη μικρών όγκων,
δ) παρείχαν ανακούφιση από τον πόνο,
ε) ενεργούν πολύ σημαντικά στην πρόληψη του καρκίνου.
Επίσης η πρώτη επίσημη τονίζω επίσημη αναφορά του Μεμόριαλ υπογράμμιζε με ιδιαίτερη έμφαση τα θετικά πλεονεκτήματα της Β17. Μετά έπεσε γραμμή[4]. Ξέρετε εσείς… Γραμμή και την ακολούθησαν άπαντες. Χρειάζονται περισσότερες αποδείξεις!. Δεν αποδείχθηκε! Απορώ! Γιατί να μην βάζουμε ένα ερωτηματικό όταν ακούμε αυτό το μονότονα επαναλαμβανόμενο μότο των φαρμακευτικών. Θυμηθείτε! Τα κουκούτσια από τα βερίκοκα στο μανάβη της γειτονιά σας έχουν την ίδια αξία με τα κουκούτσια από τα βερίκοκα των Χούνζα.
Αν λοιπόν αυτοί οι «κύριοι» έσβησαν έναν ερευνητή του κύρους του Κανεμάτσου Σιγκουίρα, που γι΄αυτόν είχε ειπωθεί από τον αντιπρόεδρο του Μεμόριαλ, ότι είναι ευρέως γνωστός στον κόσμο της έρευνας και ότι οι συνάδελφοί του ερευνητές τον εκτιμούν απεριόριστα. Αν αυτοί οι κύριοι δολοφονούν τους γιατρούς στη Χιλή κ΄αλλού, καταλαβαίνουμε όλοι πως ο πραγματικός καρκίνος για την υγεία της ανθρωπότητας βρίσκεται στα διοικητικά συμβούλια των φαρμακευτικών εταιριών.
Δεν μιλάμε βέβαια για ελληνικές μικρές εταιρίες, αλλά για σύγχρονα πολυεθνικά θηρία., που επιβάλλουν την άποψή τους με χημειοθεραπείες. Όποιος ασθενήσει από καρκίνο, θα υποστεί από τις Φαρμακοβιομηχανίες τα μαρτύρια της κόλαση: Γραμμικούς επιταχυντές κοβάλτια, χημειοθεραπείες, εξορκισμούς, για να φύγει ο δαίμονας καρκίνος, διαρκείς εξετάσεις που κρατούν τον άρρωστο σε διαρκή αγωνία, ανασφάλεια, φόβο πανικό, – σωστό θρίλερ. Τώρα το νικήσαμε το εξωαποδώ – δεν αναφέρουμε ούτε το όνομά του και χτυπάμε ξύλο, όταν ακούμε τη λέξη καρκίνος.
Βέβαια τα κυτταροτοξικά φάρμακα, ακτινοβολίες κ.λ.π., είναι γνωστό – και κανείς δεν το αρνείται-, ότι προκαλούν καρκίνο. Είναι δηλαδή βασικές αιτίες ανάπτυξης καρκίνου. Ο άρρωστος όμως, έκανε ότι ορίζουν η φαρμακοβιομηχανίες: Καλό για την τσέπη τους, κακό για τον άρρωστο. Μην ξεχνάτε: Τα όρια της τσέπης τους, είναι τα όρια της σκέψης τους. Κουβέντα αυτοί για τη διατροφή. Ρωτείστε ένα γιατρό αν έχει κάτι διδαχτεί για τη διατροφή στις Ιατρική Σχολές. Οι φαρμακοβιομηχανίες θέλουν τον ιατρικό κόσμο στο σκότος της άγνοιας για τη διατροφή και υπερήφανο για τις φαρμακευτικές του γνώσεις σε σημείο, που να υποτιμά τη διατροφή, όπως στην περίπτωση του μυλωνά.
Κανόνας Νο1:
- Τρώτε πικρά, τρώτε βερίκοκα και τα κουκούτσια τους.
- Πίνετε χυμό από φύλλα ελιάς.
- Τρώτε ραδίκια και πίνετε το ζουμί τους με λεμόνι κάθε μέρα.
- Τρώτε αγκινάρες (πικρές).
- Πίνετε ζουμί από άγριες αγκινάρες (πολύ πικρό), Βολβούς (πικρό) ή Γαϊδουράγκαθο (silybuns marianum), αυξάνει την παραγόμενη γλουταθειόνη υπεροξειδάση: Εξαιρετικό τονωτικό – αποτοξινωτικό για όλες τις παθήσεις του συκωτιού.
Ας ακολουθήσουμε τη συμβουλή των καλύτερων γερμανών γιατρών, της περίφημης Επιτροπής Ε. Η Επιτροπή Ε, κατατάσει τα πικρά βότανα ως εξής: 1) κάσσια (quassia amara) 2) γεντιανή (3) άγρια αψιθιά. 4) Φλοιός Gonolobus cocdurango, (5) Centantium pulchellum, 6) cot αρπαγόφυτο (από την έρημο Καλαχάρη της Αφρικής (τόβρίσκετε στα φαρμακεία). 7) φλούδα νερατζιού. 8) γαϊδουράγκαθο (cnicus benediktus). 9) Ραδίκι. 10) κανέλα. 11) κόλιανδρος. Οι πικρές αυτές τροφές ανοίγουν την όρεξη. Ο καρκινοπαθής συνήθως δεν έχει όρεξη και πεθαίνει από καχεξία. Διεγείρουν την ορμόνη γαστρίνη, που με τη σειρά της διεγείρει την παραγωγή και την απελευθέρωση υδροχλωρικού οξέως. Όλοι το γνωρίζουν: Τα πικρά βοηθούν στην όρεξη.
Αν το σώμα μας έχει μετατραπεί σε ζαχαροπλαστείο, από τα πολλά γλυκά, ποτά, πατάτες κ.λ.π., {όλα αυτά μετατρέπονται σε γλυκόζη) και συγχρόνως έχουμε απορρίψει την πικρή γεύση, δεν θα πάθουμε καρκίνο; Το κλειδί είναι η ισορροπία (ομοιόσταση στην ιατρική γλώσσα).
[1] What to eat if you have cancer, Maureen Keane, Daniella Chace, Mc Graw Hill 2007.
[2] Η χαρά της ανακάλυψης, Pichard Feynman, Εκδόσεις Κάτοπτρο, σελ. 211
[3] Εφημερίδα «Το Βήμα», 23/5/1980
[4] A summary of the effect of amygdalin upon spontaneous mammary Tamors in mice, Sloan Kettering, report June 13, 1973
Για να θυμηθούν οι παλιότεροι και να πληροφορηθούν οι νεώτεροι παραθέτω μερικές άλλες «πρακτικές θεραπείες» του καρκίνου κατά σειρά αρχαιότητας:
[1] πικραγγουριά (τη δεκαετία του 60), [2] νερό Καματερού (τη δεκαετία του 70), [3] δηλητήριο του κόκκινου σκορπιού (ανακαλύφθηκε από κάποιον εφοπλιστή στην Κούβα), [4] «φραπελιά» (ανακαλύφθηκε από την κα Άννα Δρούζα).
Πιθανότατα υπάρχουν κι άλλες πρακτικές θεραπείες μικρότερης εμβέλειας τις οποίες δεν θυμάμαι. ‘Ολες ήταν εξαιρετικά αποτελεσματικές και είχαν ως κοινά χαρακτηριστικά πως προωθούνταν μέσω κάποιων ΜΜΕ, ενώ δυσφημούνταν άδικα από επαγγελματίες της υγείας, που μετά την ανακάλυψη θα έχαναν τη δουλειά τους.
Ενδεικτικά θυμίζω ότι οι θεραπευτικές ενέργειες του νερού Καματερού (νερό της βρύσης μεταφερόμενο από βυτίο συνοδεία του κ. Καματερού) εξετάστηκαν στην Ελλάδα από την κα Πίτσα Καλπατσόγλου και δείγμα εστάλη από τον κ. Γιάννη Καψή (Διευθυντή τότε των ΝΕΩΝ) σε εργαστήριο της Ιταλίας για πληρέστερη εξέταση! Το «νερό», σύμφωνα με τις εφημερίδες και την τηλεόραση της εποχής, εκτός του ότι θεράπευε τον καρκίνο ήταν αποτελεσματικό για πληθώρα άλλων παθολογικών καταστάσεων (μια Αθηναϊκή εφημερίδα είχε γράψει ότι φύτρωσε νέο πόδι σε ακρωτηριασμένο!) και αναμενόταν ότι θα άφηνε άνεργους όλους τους γιατρούς και τους φαρμακοποιούς παγκόσμια.
Φυσικά υπήρξαν και «θεραπείες» που εφευρέθηκαν από επιστήμονες και προωθήθηκαν από τα ΜΜΕ. Θυμάμαι:
[1] τη μέθοδο του αειμνήστου μικροβιολόγου γιατρού Αλιβιζάτου, για την οποία είχαν γράψει στην πρώτη σελίδα οι Τάϊμς της Νέας Υόρκης! Αμερικανοί καρκινοπαθείς μίσθωσαν υπερωκεάνειο και ήρθαν στην Ελλάδα για θεραπεία διαμένοντας σε διάφορα ξενοδοχεία της Αθήνας. Δεν είμαι βέβαιος αν κάποιος απ’ αυτούς επέστρεψε στην Αμερική. Η «μέθοδος» όμως (αν και ποτέ δεν ανακοινώθηκε η σύνθεσή της) εξακολουθεί να εφαρμόζεται σε κάποιες κλινικές του Μεξικού, όπου καταφεύγουν απελπισμένοι ασθενείς.
[2] Το εμβόλιο νεαράς Ελληνοαυστραλέζας βιολόγου, που θεράπευε τον καρκίνο του μαστού. Παρά την αντίθεση των επιστημονικών εταιρειών της χώρας το θεραπευτικό εμβόλιο δοκιμάστηκε σε πάσχουσες που κατέβαλαν και το διόλου ευκαταφρόνητο για την εποχή ποσόν του 1 εκατομμυρίου δραχμών. Η έρευνα διακόπηκε το δεύτερο χρόνο μετά από παρέμβαση του ΕΟΦ, αφού είχαν αποβιώσει οι περισσότερες ασθενείς. Ξέχασα: Για την παραγωγή του εμβολίου η νεαρά βιολόγος παρασημοφορήθηκε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κωστή Στεφανόπουλο (δεν θυμάμαι αν ήταν πριν ή μετά την παρασημοφόρηση της «μις υφήλιος» κας Σκλήβα).
Αντώνης Παπακωνσταντίνου
Γιατρός Πνευμονολόγος
Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Επιστημόνων Υγείας
κ.Παπακωνσταντίνου μπορεί να είναι πολλή ωραία η ειρωνεία σας όμως ΔΕΝ απαντάτε σε ΒΑΣΙΚΑ σημεία του άρθρου και «τυρβάζετε» περί άλλων…
Κάνουμε εδώ και καιρό χημειοθεραπείες και θέλω να απαντήσετε σε αυτό που αναφέρει το άρθρο γιατί και εμείς το ρωτήσαμε ουκ ολίγες φορές στον θεράποντα ιατρό μας:
«Βέβαια τα κυτταροτοξικά φάρμακα, ακτινοβολίες κ.λ.π., είναι γνωστό – και κανείς δεν το αρνείται-, ότι προκαλούν καρκίνο. Είναι δηλαδή βασικές αιτίες ανάπτυξης καρκίνου. Ο άρρωστος όμως, έκανε ότι ορίζουν η φαρμακοβιομηχανίες: Καλό για την τσέπη τους, κακό για τον άρρωστο. Μην ξεχνάτε: Τα όρια της τσέπης τους, είναι τα όρια της σκέψης τους. Κουβέντα αυτοί για τη διατροφή. Ρωτείστε ένα γιατρό αν έχει κάτι διδαχτεί για τη διατροφή στις Ιατρική Σχολές. Οι φαρμακοβιομηχανίες θέλουν τον ιατρικό κόσμο στο σκότος της άγνοιας για τη διατροφή και υπερήφανο για τις φαρμακευτικές του γνώσεις σε σημείο, που να υποτιμά τη διατροφή, όπως στην περίπτωση του μυλωνά.»
Και εσείς συνεχίζετε το ίδιο βιολί: Κουβέντα για τη διατροφή…
Αν και είμαι του κλάδου της πληροφορικής και των μαθηματικών θεωρώ ότι η αλληλουχία «είσοδος – επεξεργασία – έξοδος » που έχουμε στα πληροφορικά συστήματα ισχύει για όλους τους οργανισμούς ζωντανούς ή μηχανικούς…
Άρα η είσοδος (δηλ. η διατροφή για τον ανθρώπινο οργανισμό) είναι το Α και το Ω…
Γιατί δεν λέτε τίποτα για αυτό κ.Πρόεδρε;;;
Μέσα σε όλα τα σοβαρά… ώρα για λίγο λάιτ ρήντινγκ (αυτό που στα αρχαία
Γιουνάνι — γλώσσα η οποία επιζεί ακόμη σε κάτι απόκρημνα και απομονωμένα
από τον πολιτισμό όρη της Κύπρου τσαι τση Κρήτης — το κραίνανε «ελαφράν
ανάγνωσιν»)…
Ενδιαφέροντα σημεία του κειμένου, εντός ευρωπαϊκών εισαγωγικών, και σχόλια
– ερωτήσεις:
«Υπάρχει ένας λαός, ο μακροβιότερος στον κόσμο, όπου ο καρκίνος είναι
εντελώς άγνωστος.»
Δύο τινά:
– Ποια στοιχεία το επιβεβαιώνουν (ή το διαψεύδουν);
– Ποιος είναι ο μέσος προσδόκιμος όρος ζωής των Χούνζα; (Μήπως πεθαίνουν
π.χ. στα 35 — πριν προλάβουν να αναπτύξουν κάποιους από τους συνήθεις
καρκίνους;)
«Όταν ένας δυτικός γιατρός επισκέφθηκε τους Χούνζα, του προσέφεραν βερίκοκα…»
Ποίος; Μυστικό είναι;!
«Το πικρό είναι αναγκαίο για τον καρκίνο.»
Διατί; (says who?)
«Otto Warburg»
Ο λόγος περί του *Εβραίου* Otto Warburg;!
http://en.wikipedia.org/wiki/Otto_Warburg_%28botanist%29
«Η ουσία που ανακάλυψε ο βιοχημικός Ernst Krebs έκανε τα πειράματα πάνω σε
ποντικούς.»
Συνήθως τα άψυχα αδυνατούν να προβούν σε οποιαδήποτε έστω απλούστατη ενέργεια —
πόσο μάλλον να… πειραματισθούν!
«Η ουσία που ανεκάλυψε ο βιοχημικός Ernst Krebs μέσα στα βερίκοκα, ονομάστηκε
Λεατρίλη ή βιταμίνη Β17.»
Amygdalin
http://en.wikipedia.org/wiki/Amygdalin
… Laetrile, which was patented in the United States, is a semi-synthetic
molecule sharing part of the amygdalin structure, while the «laetrile» made
in Mexico is usually amygdalin, the natural product obtained from crushed
apricot pits, or neoamygdalin. …
Μετάφραση, για τους μη κατέχοντες:
… Η Λαιτρίλη (και ΟΧΙ «Λεατρίλη» — άλφα-ιώτα, ΟΧΙ έψιλον-άλφα), η οποία
κατοχυρώθηκε με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας στις Ηνωμένες Πολιτείες, είναι ένα
ημι-συνθετικό μόριο το οποίο έχει κοινά μέρη με τη δομή της αμυγδαλίνης,
ενώ η «λαιτρίλη» η οποία παράγεται στο Μεξικό είναι συνήθως αμυγδαλίνη, το
φυσικό προϊόν το οποίο λαμβάνεται από συνθλιβέντες πυρήνες (κουκκούτσια)
βερικόκκων, ή νεοαμυγδαλίνη. …
«Αν τα κέρδη τους ανέρχονται σε πολλά δις μόνο από την Ελλάδα…»
Αυτό, πάλι, το πυροτέχνημα, πόθεν προέκυψε;! Έχεις να παρουσιάσεις κάποια
στατιστικά; Πόσα δις; Δραχμές ή Ευρώ; Πώς κατανέμονται, όσον αφορά σε
διάφορες μεταβλητές; … Ως πληροφορικάριος, ασφαλώς θα μπορείς να τα
παρουσιάσεις εμπεριστατωμένα, και σε ελκυστική και εύληπτη μορφή·
αναμένομεν… και, μη λησμονήσεις να συμπεριλάβεις παραπομπές σε ΠΗΓΕΣ!
«Τιμή στον Κρεμπς που βρήκε έναν πολύτιμο σύμμαχο στη μάχη κατά του για τον
καρκίνου.»
Από πού, και πού, και πώς, και πόσα;
(Απ’ Αθήνα, σε Λειβάδι, Θοδωρής και πεντακόσια!)
«Από τις ελληνικές εφημερίδες μόνο «Το Βήμα» ανέφερε στις 23/5/1980
ακροθιγώς το θέμα…»
Κάποιο απόκομμα;
«Θυμηθείτε! Τα κουκούτσια από τα βερίκοκα στο μανάβη της γειτονιά σας
έχουν την ίδια αξία με τα κουκούτσια από τα βερίκοκα των Χούνζα.»
Όχι — ασφαλώς — σύμφωνα με ορισμένους! (Γκούγκλευσέ το: «Hunza Apricot
Cancer»!) Μέχρι και στο Amazon υπάρχουν «προϊόντα»…
Αρνούμαι να αφιερώσω περισσότερο χρόνο, ώστε να σχολιάσω περαιτέρω· δεν
μπορώ όμως να μην κάνω μία τελευταία παρατήρηση: οι παραπομπές (1) κ΄ (2)
πού βρίσκονται, εντός του κειμένου; (Υπάρχουν τέσσερεις υποσημειώσεις,
πλην όμως δύο μόνον παραπομπές!)
——————–
Συμπέρασμα… Το κείμενο, απ’ όπου κι αν το κοπυπάστευσες, είναι διάτρητο —
περισσότερο διάτρητο κι από σουρωτήρι για μακαρόνια, απ’ όποια πλευρά κι αν
το κοιτάξεις — εάν εβαθμολογείτο με άριστα το 10: τεκμηρίωση 0, γραμματική
κ΄ ορθογραφία 3, σύνταξη 5 (επιεικώς!), … Προσωπική μου γνώμη είναι ότι
πρόκειται περί «μεταφράσεως μηχανής» (κάποια εφαρμογή λογισμικού, και όχι
άνθρωπος, έκανε τη μετάφραση από κάποιο ξενόγλωσσο κείμενο).
Λυπάμαι που σε στενοχωρώ, ειλικρινώς δεν είναι πρόθεσή μου να σε προσβάλω,
αλλά… μήπως θα έπρεπε να εξασκείς σε μεγαλύτερο βαθμό την κριτική σου
ικανότητα, η οποία, κρίνοντας από τη γενικότερη ποιότητα του σταθμού σας
(site, ντε!) είναι, ομολογουμένως, επαρκέστατη;
Επίτρεψέ μου να επισημάνω ότι σε περίπτωση κατά την οποία δεν είσαι
διατεθειμένος ή εις θέσιν (ή αμφότερα) να ΥΠΟΓΡΑΨΕΙΣ (ή να βεβαιώσεις
ενόρκως, π.χ. σε δικαστήριο) ότι, με τη μέθοδο την οποία ευαγγελίζεται
το κείμενο, και την οποία, προφανώς, ενστερνίζεσαι, είσαι ικανός, εσύ ή
οποιοσδήποτε άλλος, να σώσετε καρκινοπαθείς από το θάνατο, ή, διαφορετικά,
να υποστείς τις συνέπειες (ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ), ή, εν πάση περιπτώσει, να
ΥΠΟΓΡΑΨΕΙΣ ότι επιστήμονες ιατροί – φαρμακοποιοί είναι απατεώνες του κοινού
ποινικού δικαίου, σκέψου μήπως θα έπρεπε να φροντίσεις ώστε στο μέλλον να
ελέγχεις/ερευνάς περισσότερο πριν δημοσιεύσεις.
Τέλος, καλύτερα — πιστεύω — θα ήταν να σκεφθούμε πώς θα εκπαραθυρώσουμε
τους κερατάδες που μας έχουν κάτσει στο σβέρκο, μέρες που είναι, παρά να
χαζολογάμε με χίμαιρες, πολύχρωμα ανθρωπάκια και συνομωσιολογίες.
Ευχαριστώ για την υπομονή σου, και την ψυχραιμία σου, θέλω να πιστεύω, και
υπενθυμίζω και πάλι ότι πρόθεσή μου δεν είναι να σε προσβάλω, μόνο να σε
προβληματίσω.
Το κείμενο αυτό έχει δημοσιευθει απο πολλά ιστολόγια και οχι προσωπικά απο εμένα και μόνο… Τα ιστολόγια προσφέρουν γνώση , ακόμα και αν αυτη είναι λανθανσμένη η ψευδης αν θελεις (η ποικιλομορφία της είδησης δινει τη δημοκρατία στο σωστο δημοκρατικο λόγο). Το ιστολόγιο ΑΛΗΘΙΝΑ ΨΕΜΑΤΑ » ΑΚΡΟΒΑΤΕΙ» ΣΑΦΩΣ αναμεσα σε θεματολογια που μπορει να μην ειναι αληθης αλλα αξιζει να ακουστει.Επ ουδεμια περιπτωση όμως ο δημοσιεύων (οχι ο γραφων, γιατι δεν το εγραψα εγω το κειμενο) εχει την επιστημονικη καταρτιση να επαληθευει οτιδηποτε κοινοποιει εδω… ΑΝ επρεπε καθε θεμα να εξεταζεται μ τον τροπο που (σωστα αναλυεεις) τοτε θα επρεπε να ειμαι , νομικος, γιατρος , συγκοινωνιολογος, ψυχολογος και καθηγητης συγχρονως….Γραφεις :
«Τέλος, καλύτερα — πιστεύω — θα ήταν να σκεφθούμε πώς θα εκπαραθυρώσουμε
τους κερατάδες που μας έχουν κάτσει στο σβέρκο, μέρες που είναι, παρά να
χαζολογάμε με χίμαιρες, πολύχρωμα ανθρωπάκια και συνομωσιολογίες.»
γραφουμε και για τους κεραταδες στην νεα μας ιστοσελιδα , μιας και αυτο το ιστολογιο εδω ειναι ανενεργο εδω και 6 μηνες ,μια ματια εδω http://alithinapsemata.gr/
Χρήσιμα αναγνώσματα , γιατί θα μας τρελάνετε στο τέλος με τα διάφορα που σκαρφίζεστε κάθε βδομάδα
Τελικά θα πάθουμε καρκίνο από αυτά που τρώμε;
http://antichainletter.wordpress.com/2013/10/05/eat-cancer/
Η φραπελιά και οι πρόγονοί της.
http://antichainletter.wordpress.com/2011/09/22/frapelia/