Ο Ροκφέλερ αποκάλυψε την απάτη της 9/11 στον Ααρών Ρούσο.

TRUELIES:

Την παρακάτω φωτο καθώς και τις δηλώσεις του Aaron Ruso , tις θυμόμαστε απο την αναφορά που είχε κάνει ο Peter Joseph στο πρώτο του ντοκυμαντερ , ZEITGEIST THE MOVIE. Παρακάτω σας δημοσιεύουμε ολόκληρη την συνέντευξη του , πάνω στην οποία έγινε η αναφορά αυτή :

Ο Aaron Russo διηγείται για το πώς ο Nick Rockefeller του αποκάλυψε τα σχέδια της elite και των παγκόσμιων τραπεζιτών κατά την διάρκεια της φιλίας τους . Μάλιστα μίλησε στον Russo για ένα μεγάλο γεγονός που θα γινόταν στην Νέα Υόρκη και θα επηρέαζε καθοριστικά την εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ , 11 μήνες πριν από την 11η Σεπτεμβρίου 2001!

Αυτό επιλεγμένο 10λεπτο βίντεο είναι η συνέντευξη του Ααρών Ρούσο που έδωσε στον Άλεξ Τζόουνς. Ο Ααρών Ρούσο είναι παραγωγός των ταινιών Trading Places και America: Freedom to Fascism. Σε αυτή τη συνέντευξη, ο Ααρών αποκαλύπτει τρομακτικές πληροφορίες για την 9/11, τη CFR, τη παγκόσμια ελίτ και τη Νέα Παγκόσμια Τάξη.

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΣΥΝΕΝΕΥΞΗ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΕΔΩ :

ΠΗΓΗ

4 σκέψεις σχετικά με το “Ο Ροκφέλερ αποκάλυψε την απάτη της 9/11 στον Ααρών Ρούσο.

  1. Δηλαδή 11 μήνες πριν τους δίδυμους πύργους, όλη η οικογένεια ροκφέλερ ήξερε ότι θα γίνει, και μάλιστα ένας από αυτούς το είπε και σε ένα φίλο του;;;
    πόσο αφελής μπορεί να είναι κανείς για να πιστεύει αυτόν τον τύπο;

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s