ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ Η VODAFONE ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ;; ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!!!!

ΤΙ ΣΥΝΔΕΕΙ ΤΗΝ VODAFONE ΜΕ ΤΟΝ SOROS ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ;;;; Κάποια Λέσχη βρομάει εδώ….
ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΩ ΟΤΙ ΕΤΥΧΕ Η ΣΗΜΑΙΑ Η ΟΤΙ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΛΙΟ ΕΙΔΙΚΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ…… ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΩΣ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΡΑΜΙΚΡΟΣ ΚΟΚΚΟΣ ΣΚΟΝΗΣ!!!!

Η Vodafone στηρίζει την Ανεξαρτησία της Κρήτης στην οποία ακούγεται (ότι θα τεθεί φέτος η του χρόνου δημοψήφισμα για την……απόσχιση της από την υπόλοιπη Ελλάδα με σκοπό το 2012-2013 ΝΑ ΚΛΕΙΣΤΕΙ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ

“Θέλω να ζώ ανεξάρτητος μόνο με νόμους Κρήτης, να μη λογούμαι Ελληνας μα Κρητικός πολίτης!”

Ανεξάρτητη Κρήτη, Αυτόνομη Κρήτη, Κρητική Πολιτεία, Κρητική σημαία, Ανεξαρτησία της Κρήτης 2012, όροι και λέξεις που θα ακούμε συχνά στα επόμενα 2-3 χρόνια και ένα θέμα που ίσως εξελιχθεί σε ένα από τα σοβαρότερα όλων των εποχών τόσο για την Ελλάδα και τους Κρητικούς, όσο και για εμπλεκόμενους επιχειρηματικούς και πολιτικούς παράγοντες σε διεθνές επίπεδο.

Είναι πολλές οι γνώμες οι απόψεις και τα δημοσιεύματα ιστοσελίδων για το θέμα που σίγουρα χρειάζεται πολύ μελέτη, νηφαλιότητα, ορθή κρίση και ψυχραιμία πριν τοποθετηθεί κάποιος υπέρ η κατά της λεγόμενης Ανεξαρτησίας της Κρήτης.

Θα μου πείτε που το θυμήθηκες πάλι το θέμα μετά από τόσα χρόνια..
Αφορμή για να το “ζεστάνουμε” είναι το δημοσίευμα στην εφημερίδα Ορθόδοξος τύπος στο φύλλο αρ. 1786, στις 5 Ιουνίου 2009 με καταγγελία του Μητροπολίτη Πειραιώς κ. Σεραφείμ ο οποίος λίγο πολύ αποκαλύπτει ότι πίσω από το “Κρητικό ζήτημα” κρύβεται ποιος άλλος, ο άνθρωπος που ανεβάζει και κατεβάζει πλανητάρχες το θηρίο που ακούει στο όνομα George Soros!

Μαζέψαμε υλικό με φωτογραφίες, video, εκπομπές και δημοσιεύματα για αυτό το γιγάντιο θέμα και τα παρουσιάζουμε παρακάτω.

Καταγγελία του Μητροπολίτη Πειραιώς κ. Σεραφείμ

Ο Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ προέβη εις μίαν συγκλονισπκήν αποκάλυψιν, η οποία επιβεβαιώνει πρωτοσέλιδον κύριον άρθρον του «Ο.Τ.» δια σχεδιασμούς εναντίον της Κρήτης.

Ομιλών από το βήμα του Συνεδρίου δια την Ρωμηοσύνην, το όποιον ώργάνωσε το Πατριαρχείον Ιεροσολύμων εις συνεργασίαν με την Μη Κυβερνητικήν Οργάνωσιν «Ρωμηοσύνη» εις το Πολεμικόν Μουσείο των Αθηνών, απεκάλυψεν ότι ο παντοδύναμος επιχειρηματίας Τζώρτζ Σόρος εργάζεται δια την αποσκίρτησιν της Κρήτης εκ της Ελλάδος.

Μια τεράστια σημαία της Κρητικής Πολιτείας που ανάρτησαν στην κερκίδα νεαροί από τα Μάλια το 2007
στην έναρξη της διεξαγωγής του τελικού Κυπέλλου ΕΠΣΗ στο Παγκρήτιο Στάδιο – ο οποίος μεταδιδόταν απευθείας από την «ΚΡΗΤΗ ΤV» – κινητοποίησε τις αστυνομικές Αρχές, που ζήτησαν να αποσυρθεί και να διπλωθεί τάχιστα. Οι νεαροί δεν προέβαλαν αντίρρηση, ωστόσο πριν κατεβάσουν το πανό – στο οποίο αναγραφόταν «Ανεξαρτησία 2012» – έσπευσαν να τραβήξουν αναμνηστικές φωτογραφίες, καμαρώνοντας μπροστά από τη σημαία.

Ανώτερος αξιωματικός μιλώντας στη «Ν. Κρήτη» σχολίαζε ότι το θέμα είναι εξαιρετικά λεπτό. Η ενέργεια των δύο νεαρών ίσως απλώς έδωσε το έναυσμα στις Αρχές ασφαλείας να κινήσουν το θέμα για πρώτη φορά δημόσια. Η αλήθεια, όμως, είναι διαφορετική. Εδώ και πολλά χρόνια οι ελληνικές μυστικές υπηρεσίες ερευνούν και παρακολουθούν στενά οποιαδήποτε δραστηριότητα συσχετίζεται με το ζήτημα της Κρητικής Πολιτείας, εντός και εκτός Ελλάδος. Όπως υπογραμμίζουν, πρόκειται για μείζον πολιτικό θέμα που άπτεται ακόμη και της εθνικής ασφάλειας. «Η σημαία της Κρήτης είναι η ελληνική και τέτοιες ενέργειες μόνο σκοπιμότητα έχουν», σχολίαζε αξιωματικός.

Το ζήτημα της επαναφοράς της Κρητικής Πολιτείας ήταν στα… φόρτε του τη δεκαετία του ’80. Στις αρχές του 1990 οι Αρχές της Κρήτης άρχισαν να επικεντρώνουν τις έρευνές τους γύρω από κάποιες ανώνυμες ευχετήριες επιστολές που αποστέλλονταν σε τοπικές εφημερίδες παραμονές Πρωτοχρονιάς και Πάσχα. Στις επιστολές αυτές υπήρχαν σκίτσα που παρουσίαζαν την Ελλάδα ως ένα τέρας, που άπλωνε το χέρι του και στραγγάλιζε την Κρήτη. Το κρίσιμο ερώτημα το οποίο καλούνταν να απαντήσουν ήταν ποιοι υποκινούσαν όλες αυτές τις ενέργειες.
Στα χρόνια που ακολούθησαν, οι Αρχές αντιλήφθησαν μία προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι. Οι μυστικές έρευνες, που έφτασαν μέχρι το εξωτερικό, είχαν οδηγήσει σε ένα σημείο που υποχρέωνε τους υποκινητές να… αναστείλουν το σχέδιό τους. Προσωρινά, όπως αποδεικνύεται…

Τα ανησυχητικά μηνύματα τόσο για την ΕΥΠ όσο και τις υπηρεσίες ασφαλείας άρχισαν να επανεμφανίζονται τα δύο τελευταία χρόνια.
Στη διετία αυτή έχει παρατηρηθεί μία εκστρατεία διάδοσης της Κρητικής Πολιτείας και τα αποτελέσματα είναι άκρως ανησυχητικά για τις Αρχές. Ολοένα και περισσότερες σημαίες «φιγουράρουν» σε σπίτια, ενώ δεκάδες είναι πλέον τα αυτοκίνητα – ακόμη και επιφανών Κρητικών – στα οποία είναι τοποθετημένο το σύμβολο της Κρητικής Πολιτείας στις πινακίδες. Επίσης κατά εκατοντάδες φτάνουν τα SMS και τα MMS σε κινητά τηλέφωνα. Το φαινόμενο είναι εντονότερο στο Ηράκλειο, όπου οι Αρχές έχουν καταγράψει («φακελώσει») εκατοντάδες περιπτώσεις ανθρώπων – τόσο στην πόλη όσο και σε χωριά – που έχουν κάνει κεντρικό τους σύνθημα την «Κρητική Πολιτεία» και το όραμα της «αυτόνομης Κρήτης».
Οι Αρχές ασφαλείας έχουν έγκυρες πληροφορίες ότι η κινητικότητα αυτή… υποκινείται κυρίως από επιχειρηματικούς κύκλους που δραστηριοποιούνται στο εξωτερικό, με αιχμή του δόρατος τη Γερμανία. Πολλοί Κρητικοί λαμβάνουν e-mail με ανάλογο περιεχόμενο που τους προτρέπει να συσπειρωθούν για το μεγάλο όραμα της ανεξαρτησίας της Κρήτης. Δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι όλη η δραστηριότητα υποκινείται και χρηματοδοτείται από μία οργάνωση που εδρεύει στη Γερμανία. Είχαν μάλιστα καταλήξει και στον επικεφαλής. Επρόκειτο για άτομο κρητικής καταγωγής, με ισχυρή θέση και ρόλο στο εξωτερικό, που όμως ως όνομα δεν είναι γνωστό στη μεγαλόνησο.
Οι συνθήκες και το…«δημοψήφισμα»

Σύμφωνα με την συνθήκη του Λονδίνου (η οποία δεν επικυρώθηκε, καθώς μεσολάβησε ο Α’ Βαλκανικός Πόλεμος, ήταν όμως δεσμευτική για τους Σύμμαχους), μεταξύ άλλων αποφασίζεται η απελευθέρωση της Κρήτης από την Τουρκία (η οποία παραιτήθηκε όλων των δικαιωμάτων της στο νησί, εκχωρώντας τα προσωρινά στους Βαλκανικούς Συμμάχους) και στην ουσία ανοίγει ο δρόμος για την ένωση του νησιού με την Ελλάδα, με εγγυήτριες τις Μεγάλες Δυνάμεις (Αγγλία, Γαλλία, Ρωσία, Ιταλία).
Στο σημείο αυτό αρχίζει η παραφιλολογία με την υποτιθέμενη ύπαρξη ενός όρου στην συνθήκη, η οποία προέβλεπε την διεξαγωγή δημοψηφίσματος στην Κρήτη σε 100 χρόνια (δηλαδή το 2013), μέσω του οποίου οι κάτοικοι της Κρήτης θα αποφάσιζαν αν η Κρήτη θα παρέμενε ενωμένη με την Ελλάδα, ή θα προχωρούσε σαν ανεξάρτητο κράτος.
Ο όρος αυτός είναι παντελώς ανύπαρκτος. Η συνθήκη του Λονδίνου είναι σαφής και δεν αφήνει περιθώρια για παρερμηνείες. Οι υποκινητές της «Ανεξάρτητης Κρήτης» και κυρίως αυτοί που τους ακολουθούν (παίζοντας εκούσια ή ακούσια το παιχνίδι τους), φαίνεται να έχουν σ’ αυτό το σημείο κάποια σοβαρά κενά ιστορικής γνώσης, καθώς αγνοούν ότι με την Συνθήκη του Λονδίνου, τυπικά τουλάχιστον,δεν έγινε η Ένωση της Κρήτης με την Ελλάδα (απλώς η Κρήτη πέρασε σε ένα σύντομο μεταβατικό στάδιο «κηδεμονίας», έστω και προσωρινά όπως αναφέρθηκε πριν). Η ύπαρξη λοιπόν ενός υποτιθέμενου συμφωνητικού-σύμβασης, μεταξύ Ελλάδος-Κρήτης, τη δεδομένη στιγμή μάλιστα, μόνο ουτοπική κι εξωπραγματική μπορεί να χαρακτηριστεί.

ΠΗΓΗ ΑΡΘΡΟΥ
Πηγές
ΚΡΗΤΗ TV
http://www.greekalert.com/2007/04/2012.html
http://kritikipoliteia.pblogs.gr/2007/09/anexarthsia-ths-krhths-2012.html
ΑΠΕ ΜΠΕ
http://www.pare-dose.net/?p=48
http://www.facebook.com/group.php?gid=16704195609

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΡΘΡΟΥ:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Η Vodafone έσβησε τις σημαίες της διαφήμισης βίντεο

·Η ισχύς εν τη ενώσει·

Ύστερα από τον σάλο που ξέσπασε στα ελληνικά ιστολόγια, μετά την ανθελληνική προπαγάνδα της εταιρίας κινητής VODAFONE παρουσιάζοντας την σημαία της «Ανεξάρτητης Κρήτης» την οποία σημαία και προπαγάνδα προωθούν ΞΕΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, με την βοήθεια αμφιλεγόμενων και διαβόητων ονομάτων σαν του George Soros, μετά την άμεση προβολή του θέματος από το ΑΝΤΙ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ (http://anti-ntp.blogspot.com/2011/01/vodafone.html) αλλά και πολλών ελληνικών ιστολογίων,

η εταιρία Vodafone έσβησε τις σημαίες πίσω από τον πρωταγωνιστή της διαφήμισης!


Δεν είναι η πρώτη φορά που πράττει τέτοια προπαγάνδα η εν λόγω εταιρία, καθώς στο παρελθόν είχε υποπέσει σε παρόμοια μέσω τηλεοπτικής διαφήμισης για κινητή τηλεφωνία με θέμα την επανάσταση του 1821. Κάνοντας τηλεοπτικό και προωθητικό προϊόν οντότητες οι οποίες έπαιξαν ρόλο στην απελευθέρωση της Ελλάδας από τον Τουρκικό ζυγό.

Ας προσέχει λοιπόν ώστε να μην ξανά διαπράξει τέτοια ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ και ΕΧΘΡΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ εναντίον της Ελλάδας, η οποία θα έχουν άμεση επίπτωση στο κύρος της και φυσικά στα κέρδη της.

Σε μια τέτοια περίοδο που ο Ελληνισμός βάλετε από παντού, μετά την οικονομική κατοχή της χώρας μας από ξένα κέντρα, ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ και ειδικά από εγχώριους κύκλους.

Θα παρακολουθείται στενά η εταιρία και οποιαδήποτε εταιρία της οποίας το παρελθόν είναι μπλεγμένο σε σκάνδαλα εις βάρος της Ελλάδας. Σε περίπτωση που θα επαναληφθούν πράξεις που αντιτίθενται στο Εθνικό συμφέρον, οι επιπτώσεις θα είναι διαφορετικές και δεν θα αρκεστούμε μόνο σε δημοσίευση του θέματος, αλλά θα ακολουθηθεί η νομική οδός καθώς και διοργάνωση εκστρατείας διακοπής συνεργασίας όσων Ελλήνων συνεργάζονται με την παραπάνω ή οποιαδήποτε εταιρία διαπράξει κάτι παρόμοιο.

Η Ελλάδα και ο Ελληνισμός θα είναι για πάντα εδώ να χαλάει οποιοδήποτε σχέδιο της Παγκόσμιας διακυβέρνησης που θέλουν εγχώρια και ξένα λαμόγια

(δείτε εδώ ποια http://www.youtube.com/watch?v=DhPoCkjWm3U)

Δηλώνουμε παρόν και νιώθουμε περήφανοι που, όλοι μαζί ενώσαμε τις φωνές μας ενάντια σε έναν κολοσσό όπως η voda-φόνε!

Αυτή η κίνηση επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά το Η ισχύς εν τη ενώσει*


Μπράβο σε όλα τα ελληνικά ιστολόγια που το προέβαλαν!!


Η ανακοίνωση της Παγκρήτιας Δημοσιογραφικής Ένωσης κατά της VODAFONE.

http://anti-ntp.blogspot.com/2011/01/vodafone_26.htmlAdvertisements

10 σκέψεις σχετικά με το “ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ Η VODAFONE ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ;; ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!!!!

 1. ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΧΑΛΑΕΙ ΑΥΤΟ? ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ? ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΑ ΝΤΑΒΑΤΖΙΛΙΚΙΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗ ΚΡΗΤΗ, ΚΙ ΟΤΙ ΒΓΑΛΕΙ Η…ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

  • Με «χαλάει» ο τρόπος που μια ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗ «προπαγανδίζει» μέσω διαφήμισης , κάτι που αποτελεί ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΜΑ….. Με αυτή την έννοια, θα μπορούσε κάποτε (υποθετικά) να ανεξαρτοποιηθεί η Κρήτη και μετά μια Πολυεθνική , να προπαγανδιζει (για παράδειγμα) την ενωση της Κρήτης με τη Λιβύη….. ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ ΑΥΤΟ, ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΟΥ……

 2. Να είμαστε και λίγο σοβαροί βουβουζέλα! κι εγώ κάνω δημοψήφισμα στην πολυκατοικία μου και την ανεξαρτητοποιώ ως διαχειριστής αν είναι έτσι!!! Άσε που αν κάποιος πάει στους Κρητικούς να τους πει δεν ανήκουν στην Ελλάδα θα τον πετάξουν στην θάλασσα το λιγότερο…. Έχει απόλυτο δίκιο ο Yiannis είναι παιχνίδια πολυεθνικών που θέλουν να διαλύσουν κράτη, όχι μόνο την Ελλάδα, για να χουν μικρά ελεγχόμενα προτεκτοράτα να εκμεταλλεύονται! Πάντως η εν λόγω διαφήμιση μετά την θύελλα αντιδράσεων «διορθώθηκε» και οι σημαιούλες εξαφανίστηκαν
  http://filologos10.wordpress.com/2011/01/26/%ce%b5%cf%83%ce%b2%ce%b7%cf%83%ce%b5-%ce%b7-vodafone-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%cf%83%ce%b7%ce%bc%ce%b1%ce%af%ce%b1-%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%b1%ce%bd%ce%b5%ce%be%ce%ac%cf%81%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b7%cf%82/

 3. Τα ιδια ειχαν γινει και με την ΚΡΗΤΙΚΗ αεροπορικη εταιρια SKY EXPRESS του Μιλτ.Τσαγκαρακη πριν λιγο καιρο. Την κατηγορειτε κι αυτη για προπαγανδες και τετοια ;

  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

  ΗΡΑΚΛΕΙΟ 25 Μαΐου 2007

  Μετά τις πρόσφατες παρερμηνείες σχετικά με την συμβολισμό του λαβάρου της Ανεξάρτητης Κρητικής Πολιτείας και τις παρεξηγήσεις από κάποια μέσα ενημέρωσης καθώς και τις υπερβολικές αντιδράσεις μέρους των συμπατριωτών μας, θα θέλαμε να δηλώσουμε τα παρακάτω:

  Τον Ιανουάριο του 2005, η Εταιρεία μας επέλεξε σαν σήμα της την σημαία της Ανεξάρτητης Κρητικής Πολιτείας. Η σημαία αυτή πιστεύουμε ότι αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της ιστορίας μας και χαρακτηρίζει την αρχή της απελευθέρωσης της Κρήτης από την τουρκοκρατία, που τελικά οδήγησε στην ένωση με την Ελλάδα.

  Οι ισχυρισμοί ότι η σημαία είναι Τούρκικο λάβαρο, δεν είναι αληθείς διότι τα τρία τέταρτα (μπλε) συμβολίζουν την υπεροχή του Ελληνικού στοιχείου κατά την περίοδο 1898-1913 και το ένα τέταρτο (κόκκινο με το αστέρι) συμβολίζει την μειονότητα του Τουρκικού στοιχείου, γεγονός που δεν ήταν αρεστό στο σουλτάνο.

  Κατά την περίοδο αυτή και παρά την εμπλοκή των μεγάλων δυνάμεων, η συμμετοχή των Τούρκων στην διοίκηση του νησιού ήταν τύποις, εφόσον οι πέντε υπουργοί της Κυβέρνησης ήταν Κρητικοί (συμπεριλαμβανομένου του Ελ. Βενιζέλου στο υπουργείο δικαιοσύνης) και ύπατος αρμοστής ήταν ο Πρίγκιπας Γεώργιος Α’ και αργότερα ο Α. Ζαΐμης. Προς το τέλος δε την ηγεσία ανέλαβε ο Ελ. Βενιζέλος.

  Το 1908 έγινε απόπειρα για ένωση, την οποία αρνήθηκε η Ελλάδα από φόβο μήπως εμπλακεί σε πόλεμο με τους Τούρκους. Η ένωση επιτεύχθηκε επίσημα το 1913. Παρόλο λοιπόν που το σήμα της Εταιρείας μας απλώς συμβολίζει ένα αναπόσπαστο μέρος της Ιστορίας μας, το οποίο σήμανε την αρχή της απελευθέρωσης της Κρήτης, η Διοίκηση της Sky Express αποφάσισε να προβεί σε τροποποίησή του μόνο και μόνο για την αποφυγή κακόπιστων παρεξηγήσεων.

  • Δεν κατηγορήσαμε την Sky Express (του σεβαστού πρωην συναδέλφου Μ. Τσαγκαράκη) ουτε θα το κάνουμε . Η διαφορά όμως , στη χρηση συμβ’ολων , ανάμεσα σε μια αμιγως ελληνική εταιρεία και μια Πολυεθνική οπως η vodafone , ερμηνεύει πολλά ως προς την σκοπιμότητα της χρήσης των συμβόλων…..Ας σκεφτούμε τι αντίκτυπο θα είχε στους Γάλλους, μια ελληνική εταιρεία , με χρηση της διαφήμισης , να έκανε το ίδιο με την Κορσική …..Θα γινότανε η 2η Γαλλικη επανάσταση….. Η σκοπιμότητες και τα προσωπεία που «φορούν» οι Πολυεθνικες εχουν τεράστα διαφορά απο την Ντομπροσύνη του Μιλτιαδη Τσαγκαράκη που γνωριζω και προσωπικά.

 4. Τωρα προσεξα και το τιτλο σας

  ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ Η VODAFONE ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ; ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!!!!

  Δηλαδη του Τσαγκαρακη τι ηταν τοτε; και το φαγατε αμασητο ;
  Για να μη πω οτι ηταν σημαιακι της Sky Express στη διαφημηση της πολυεθνικης.
  Και βεβαια οταν το ελεγε ωμα ενα δημοσιο προσωπο , αντι να του επιτεθουμε,να τον κατηγορησουμε, να τον μηνυσουμε εξακολουθουσε το μεγαλο καναλι να τον βγαζει στα παραθυρα του και εμεις να ακουμε τις διαφορες παπαρολογιες του.
  Παντου βλεπουμε συνομωσιες, και τελικα τη τυφλα μας δε βλεπουμε.

  • «Ετσι» σκεφτόμαστε και το 1990 οταν «εσκασε» το Σκοπιανό…..Βλέπαμε παντου συνομοσίες και τωρα βέπουμε τα Σκόπια να γράφονται σαν Μακεδονία σε ολους τους χαρτες του κόσμου (πλην των ελληνικών οπου γράφονται ως FYROM)

 5. Οταν εγραψα οτι δεν βλεπουμε την τυφλα μας αυτο ακριβως εννοουσα. Το Σκοπιανο δεν εσκασε. Εκαλλιεργειτο για χρονια επιμελως απο τους λεγομενους σοφους των Σκοπιων και οχι με κρυμμενες σημαιουλες αλλα με δυνατα σημαδια που επισης επιμελως αγνοουσαν οι δικοι μας πολιτικοι.
  Τωρα οσο για τους ξενους,εχω καποιες αντιρρησεις γιατι διαβαζω κουτοφραγκους τους ανεβαζουν κουτοφραγκους τους κατεβαζουν.( οταν βεβαια οταν γραψουν κατι εναντιον μας)

 6. anti-ntp: Για βλάκες μας περνάτε κύριοι; Το περιβάλλον μιας διαφήμισης αναλύεται ώρες και είναι πάρα πολύ προσεκτικά επιλεγμένο. Αυτό το γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά όσοι ασχολούμαστε με το αντικείμενο της διαφήμισης. Πρώτη σύμπτωση η σημαία της ανεξάρτητης κρήτης και δεύτερη η διπλανή σημαία των Νήσων μαρσαλ που ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ με την βοήθεια των αμερικανών!!!! Μας κοροϊδεύουν; ΦΥΣΙΚΑ γιατί φοβούνται μην λάβουμε μέτρα και διακόψουμε την συνεργασία μας με την voda-φόνε των υποκλοπών, του τσαλικίδη και των περίεργων διαφιμήσεων..Μην νομίζετε ότι δεν ξέρουμε ότι και η civitas είναι μπλεγμένη μαζι σας Μην νομίζετε ότι δεν ξέρουμε ότι και η civitas είναι μπλεγμένη μαζι σας. Να θυμίσουμε ότι η civitαs έχει σχέση με SIEMENS, ΝΤΟΡΑ VODAFONE ΚΛΠ ΚΛΠ….ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Η CIVITAS ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΜΑΖΕΨΕΙ;;;
  Λάβαμε ως σχόλιο …την απάντηση του art director, κου ΜΙΧΑΛΗ ΣΑΜΙΩΤΗ, για το….. σκάνδαλο που δημιουργήθηκε με το διαφημιστικό της εταιρείας Vodafone που παρουσίαζε την σημαία της “ ανεξάρτητης” Κρήτης (εδώ) και ως οφείλουμε το δημοσιεύουμε.

  TO κείμενο απο olympia

  “ Σχετικά με τη διαφήμιση της vodafone σας γνωστοποιώ, ως art director του εν λόγω διαφημιστικού σποτ, ότι δεν υπάρχει κανένα σκάνδαλο. Η επιλογή της επίμαχης σημαίας έγινε…
  εντελώς τυχαία, στη προσπάθεια να επιλέξουμε κάποια όχι τόσο γνωστή, με αποτέλεσμα ο φροντιστής (ο υπεύθυνος αντικειμένων- set dresser-) να επιλέξει αστόχως τη συγκεκριμένη σημαία.
  Πρόκειται περί ατυχούς σύμπτωσεως, χωρίς να κρύβεται πίσω από αυτό η παραμικρή σκοπιμότητα.
  Είναι γεγονός ότι σε μια διαφήμιση όλα είναι ελεγχόμενα και μελετημένα. Παρόλα αυτά, το ανθρώπινο λάθος συνέβαλε στο να δημιουργηθεί αυτή η παρεξήγηση.”

  http://anti-ntp.blogspot.com/2011/01/art-director-vodafone.html

 7. sigoura i hrisi autis tis simaias den einai tihaia,tin sigkekrimeni hroniki stigmi…alla den pauei na einai mia apo tis »ellinikes simaies»..i hrisi tis apo katikous den simenei aytomatos oti theloun na aposxistoun…vevaia auto den simenei kai to idio gia tin vodafon pou tin hrisimopiise…sta eptanisa pou katikw egw polloi ehoun gia touristikus logous simeakia tis »galinotatis politias twn eptaniswn» me ton lewnta tis Venetias…kai ston topo katagogis mou stin Arkadia gia tous idious logous eiparhoun simees tis epanastasis tou 1821 gia istorikous kai touristikous logous…omws oles aytes entasontai stis simaies tou ellinismou kai i hrisi tous den simenei taseis aposxisis, alla einai kati analogo me tis topikes simees ton eparhiwn tis italias ,tis ispanias kai allws ditikwn kratwn pou ehoun topika simvola…opws kai o» ilios tis makedonias» me proedriki apofasi tou 1993 thewritai ethniko simvolo kai ethniki simaia(paralila me tis ipolipes)opote as min tsimpame apo kapious pou theloun na mas anagasoun na dimiourgisoume apo monoi mas auto to thema gia dithen dimopsifisma…tetios oros den eiparhei apo oso xerw stin pragmatikotita…oi kritikoi matwsan gia na enothoun me tin mitera ellada kai oi sihxronoi tous den tha ekanan kati pou tha prosvale tous agwnes twn progonwn tus…

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s