Ανοιχτή Επιστολή προς τον Έλληνα πρωθυπουργο

Πρωθυπουργέ Γεώργιε Α. Παπανδρέου,

Είμαστε οι Anonymous. Μέσα σε χρονικό διάστημα μόλις δύο εβδομάδων, οι λαοί δύο χωρών της Μεσογείου ξεσηκώθηκαν ενάντια στα τυραννικά καθεστώτα που τις κυβερνούσαν. Ξεσηκώθηκαν ενάντια σε δυνάστες στυγνούς, αδίστακτους, που εξουσίαζαν τους λαούς τους με στέρηση των βασικότερων ελευθεριών που περιγράφονται στην Οικουμενική Διακήρυξη για τα Ανθρώπινα Δικαιώματαρητορική ερώτηση: σας θυμίζει άραγε τίποτα ή μήπως εσείς και οι κοντυλοφόροι που σας υποστηρίζουν τη θεωρείτε κενό γράμμα και περιττή; – , με βασανιστήρια, προβοκάτορες, μυστικούς μπάτσους, χαφιέδες, φακέλωμα και δολοφονίες αντιφρονούντων, δίκες που προσβάλλουν κάθε έννοια δικονομίας, βάναυση καταστολή διαδηλώσεων κ.ο.κ. Σας θυμίζουν άραγε κάτι οι πρακτικές αυτών των “ηγετών”; Θα έπρεπε. Αν δεν σας θυμίζουν κάποιον, σας συνιστούμε να κοιταχτείτε στον καθρέπτη. Τις πρακτικές που εφαρμόζετε κι εσείς ενάντια στον ελληνικό λαό εφήρμοσαν κι αυτοί. Κι οι λαοί τελικά ξεσηκώθηκαν. Ο ένας από αυτούς τους “ηγέτες” ήδη έπεσε. Ο άλλος πασχίζει, με μισθοφόρους, τραμπούκους και παρακρατικούς δολοφόνους να κρατηθεί για λίγες ακόμα μέρες στην εξουσία.

Έχουν όμως κι ένα ακόμα κοινό μ’εσάς αυτοί οι “ηγέτες”: είναι μέλη της (εθνικο)Σοσιαλιστικής Διεθνούς. Της (εθνικο)Σοσιαλιστικής Διεθνούς που ανερυθρίαστα λέει πως προωθεί “προοδευτικές πολιτικές για ένα δικαιότερο κόσμο” (sic). Ο Ζιν Ελ Αμπιντίν Μπεν Αλί, έκπτωτος τύραννος της Τυνησίας, διαγράφηκε από την (εθνικο)Σοσιαλιστική Διεθνή μόνον όταν ξεσηκώθηκε εναντίον του ο λαός και τον έστειλε από εκεί που ήρθε. Τόσα χρόνια, η (εθνικο)Σοσιαλιστική Διεθνής δεν ήξερε. Δεν άκουγε. Κάνατε όλοι σας – και εσείς προσωπικά κύριε Παπανδρέου – τα στραβά μάτια. Ξέρατε όμως τι κουμάσι ήταν ο Μπεν Αλί. Το καθεστώς του Μπεν Αλί ήταν ένα φίμωτρο για κάθε ευσυνείδητο δημοσιογράφο (143η θέση μεταξύ 173 κρατών σε ό,τι αφορά την ελευθερία του Τύπου – κι εσείς προς τα εκεί πάτε με περισσή μεθοδικότητα). Ο Μπεν Αλί ήταν ένας μισότρελος δικτάτορας που γι’αυτόν η ανθρώπινη ζωή δεν είχε καμία απολύτως αξία. Το ξέρατε όλοι εσείς οι “εντιμότατοι” κύριοι της (εθνικο)Σοσιαλιστικής Διεθνούς. Αλλά για λόγους που όλοι γνωρίζουμε, και πιο καλά απ’όλους εσείς που είστε πρόεδρος της (εθνικο)Σοσιαλιστικής Διεθνούς, κάνατε τα στραβά μάτια.

Όπως ακριβώς κάνατε – και συνεχίζετε να κάνετε – τα στραβά μάτια και για τον άλλο “εντιμότατο” κύριο, τον Χόσνι Μουμπάρακ. Βλέπετε τον τρόπο με τον οποίο ενεργεί τώρα απέναντι στο τσουνάμι της λαϊκής οργής. Εσείς βέβαια δε φτάσατε ακόμα στο σημείο να δώσετε εντολή (όπως πολύ θα ήθελαν οι “σοβαροί σας συνομιλητές” και συγκυβερνώντες Γεώργιος Καρατζαφέρης και Άδωνης Γεωργιάδης) στα ΜΑΤ και στους μπάτσους να ανοίξουν πυρ και να εκτελέσουν διαδηλωτές – και μόνο το ότι ο ελληνικός λαός ξέρει ότι οι μπάτσοι σας είναι ένα τσούρμο ψυχάκηδες που δε διστάζουν στα καλά καθούμενα να δολοφονήσουν ένα 15χρονο παιδί είναι αρκετά ικανό φόβητρο προς το παρόν. Και δεν έχετε φτάσει ακόμα στο σημείο να κατεβάσετε τους διαδικτυακούς και τηλεπικοινωνιακούς διακόπτες. Άλλωστε, ξέρετε ότι η Vodafone θα σας βοηθήσει με “νόμιμες” συνακροάσεις σε βάρος χιλιάδων πολιτών. Κι αν τα βρείτε πολύ σκούρα, ε, δεν αμφιβάλλουμε ότι κι εσείς θα ακολουθήσετε τα χνάρια του Μουμπάρακ. Άλλωστε, φροντίσατε μέσω του Υπουργού Εξωτερικών να δώσετε το στίγμα σας: παριστάνετε τους φίλους της Δημοκρατίας, της νομιμότητας και της ειρήνης, αλλά τρέμετε στην ιδέα να πέσει και αυτός ο δικτάτορας.

Το ωραίο είναι ότι και αυτός ο παράφρονας τύραννος είναι μέλος του οργανισμού στον οποίο είστε πρόεδρος. Τόσα χρόνια κύριε Παπανδρέου, δε βλέπατε εσείς και οι υπόλοιποι στην (εθνικο)Σοσιαλιστική Διεθνή τι είναι ο Μουμπάρακ; Τώρα το ανακαλύψατε και πέσατε από τα σύννεφα; Ήταν άραγε τόσο μεγάλη έκπληξη για εσάς κύριε Παπανδρέου; Το γελοίον δε του πράγματος είναι ότι ακόμα αμφιταλαντεύεστε και διστάζετε να τον διαγράψετε από την (εθνικο)Σοσιαλιστική Διεθνή, παρ’όλο που βλέπετε τη φασιστική του νοοτροπία σε όλο της το μεγαλείο. Δε σας ψέγουμε όμως για το δισταγμό σας να διαγράψετε και αυτό το κάθαρμα. Σας ψέγουμε, εσάς προσωπικά και όλη σας την ομήγυρη, για το ότι ποτέ δε μιλήσατε και ποτέ δεν αποβάλατε αυτά τα δυο υποκείμενα.

Και δεν είναι μεμονωμένες περιπτώσεις αυτοί οι δυο δικτάτορες: έχουμε και τον υπερεθνικιστή Εχούντ Μπάρακ (αρχικά τον μπερδέψαμε με τον Βενιαμίν Νετανιάχου – και οι δυο όμως πλειοδοτούν σε πολεμοκαπηλεία), ο οποίος έχει κάθε βράδυ απανωτές ονειρώξεις με τη φαντασίωση ότι σφάζει όλους τους Παλαιστινίους και όλους τους επικριτές του ισραηλινού εθνικισμού· έναν φανατισμένο ρατσιστή πολεμοκάπηλο, πιστό στα “διδάγματα” του ψυχανώμαλου φασίστα Ραββίνου Μάρτιν Ντέιβιντ “Ραβ Μέιρ” Καχάνε (Rabbi Martin David “Rav Meir” Kahane). Δεν ξέρετε τι ήταν ο Καχάνε; Φανταστείτε να συνδυάζατε το νεοναζί τρομοκράτη Νικόλαο Μιχαλολιάκο (με τον οποίο χαριεντίζεται ο υποστηριζόμενος από εσάς νυν δήμαρχος Αθηναίων – να τον χαίρεστε) και τον παλαιάς κοπής παρακρατικό νεοναζί Κωνσταντίνο Α. Πλεύρη – αλλά σε εβραϊκή εκδοχή. Τέτοια μυαλά κουβαλάει ο Μπάρακ κι εσείς συνεχίζετε να τον έχετε ως αξιότιμο μέλος και συνομιλητή στον οργανισμό του οποίου προεδρεύετε.

Είναι λοιπόν να απορείτε, κ. Παπανδρέου, που παραλλάξαμε έτσι το όνομα του πολιτικού φορέα στον οποίο ανήκει το κόμμα σας; Όταν ανέχεστε και υποστηρίζετε φασίστες και στυγνούς δικτάτορες, όταν κάνετε τα στραβά μάτια σε κατάφωρες παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, όταν ΕΣΕΙΣ ο ίδιος – ναι κ. Παπανδρέου, για τη δική σας κυβέρνηση μιλάμε τώρα – παραβιάζετε κάθε έννοια ανθρώπινου δικαιώματος με τη βίαιη καταστολή κάθε αντίθετης φωνής, με τη χυδαία κατασυκοφάντηση κάθε αντίθετης άποψης, με την προπαγάνδιση του φασισμού, της ξενοφοβίας και του σκληρού ρατσισμού του Λά.Ο.Σ., με την άτυπη συνύπαρξή σας στην κυβέρνηση με τον κρυφοναζιστικό εσμό του προαναφερθέντος κόμματος, είναι να απορείτε που λέμε ότι ο πολιτικός φορέας στον οποίο ανήκει το κόμμα σας είναι εθνικοσοσιαλιστικός;

Σας ξεκαθαρίζουμε μια για πάντα και σας προειδοποιούμε ότι δεν πρόκειται να ανεχτούμε άλλες βιαιοπραγίες εκ μέρους μπάτσων ή παρακρατικών (και ειδικά μελών της “Χρυσής Αυγής”) εις βάρος οποιουδήποτε. Δεν πρόκειται να ανεχτούμε άλλη ρατσιστική ρητορική στα κανάλια και στις εφημερίδες. Μαζέψτε τους ΜΑΤατζήδες. Μαζέψτε τους μπάτσους. Μαζέψτε τους υπουργούς και τους βουλευτές σας. Μαζέψτε τους συγκυβερνώντες σας – δηλαδή τους κρυφοναζί (ενίοτε και φανεροναζί) του Λά.Ο.Σ. Μαζέψτε τους κρατικοδίαιτους-χαραμοφάηδες πολυθεσίτες “δημοσιογράφους” που έχετε για φερέφωνα. Αρκετά προκλητική είναι η ατιμωρησία που ο νυν Υπουργός Άμυνας Ευάγγελος Βενιζέλος θέσπισε για τη συντεχνία σας, τη συντεχνία των πολιτικών. Μην προκαλείτε άλλο, γιατί η Αίγυπτος είναι κοντά. Πιο κοντά απ’ό,τι νομίζετε. Κι αν εσείς ο “σοσιαλιστής” προτιμήσατε να μην πάρετε θέση ανάμεσα στο λαό της Αιγύπτου και στο δικτάτορα που έχετε για μέλος στην (εθνικο)Σοσιαλιστική Διεθνή, εμείς οι Anonymous έχουμε ήδη κάνει τις επιλογές μας κι έχουμε πάρει τις αποφάσεις μας. Εμείς είμαστε με τους πολίτες. Εσείς αποδείξατε ότι το λαό τον θεωρείτε εχθρό. Και μεταξύ εχθρών μπορεί να υπάρξει μονάχα πόλεμος.

Να προσέχετε μόνο τι ζητάτε, γιατί μπορεί αυτό ακριβώς να σας προσφερθεί. Κι αν εσείς κύριε Παπανδρέου έχετε στη διάθεσή σας “άνδρες” με χημικά όπλα των οποίων η χρήση κατά στρατιωτικού προσωπικού ή αμάχων αποτελεί έγκλημα πολέμου και με πυροβόλα όπλα και σφαίρες (μιλάμε για τους ΜΑΤατζήδες με τα δακρυγόνα τους και τους πιστολάδες μπάτσους σας), εμείς έχουμε κάτι ακόμα πιο επικίνδυνο: την ικανότητα να ενημερώσουμε όλη την υφήλιο για το ποιόν σας. Θα μάθει όλος ο κόσμος πόσο ίδιος είστε με τον Μουμπάρακ και τον Μπεν Αλί και τον Νετανιάχου. Θα μάθει όλη η υφήλιος για όλα τα σκάνδαλα που συγκαλύψατε και για το πώς μεθοδεύσατε το ξεπούλημα του λαού σας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. Θα μάθει όλη η υφήλιος για όλα τα σκάνδαλα των κυβερνήσεων στις οποίες συμμετείχατε και για όλες τις παρανομίες στις οποίες συναινέσατε με την ψήφο σας στη βουλή. Αφού επιλέξατε λοιπόν κ. Παπανδρέου το μονοπάτι του πολέμου ενάντια στο λαό σας, θα σας πολεμήσουμε και εμείς. Όπως πολεμήσαμε και τον Μπεν Αλί. Όπως πολεμάμε το φίλο σας το Μουμπάρακ. Την ίδια αντιμετώπιση θα έχετε κι εσείς από εμάς. Και την ίδια τύχη με αυτούς τους τυράννους θα έχετε κι εσείς και όλοι οι αυλικοί σας.

Σημαντική ενημέρωση: Πληροφορηθήκαμε ότι χθες, 2 Φεβρουαρίου 2011, αποφασίσατε τελικά να διώξετε από την (εθνικο)Σοσιαλιστική Διεθνή τον “κύριο” Μουμπάρακ και το φασιστικό του κόμμα. Λυπούμαστε πάρα πολύ, αλλά δεν πρόκειται να αναιρέσουμε ούτε λέξη από όσα έχουμε γράψει για εσάς και τον οργανισμό σας, γιατί γνωρίζατε τι άτομο είναι, γνωρίζατε εδώ και χρόνια πώς μεταχειρίζεται το λαό του. Χρειάστηκε να ξεσηκωθεί ο Αιγυπτιακός λαός για να αναθεωρήσετε τη στάση σας που υποδεχόσασταν τον τύραννο με ανοιχτές αγκάλες. Με άλλα λόγια, δράσατε πολύ αργά και η δράση σας είναι ανεπαρκής.

.

Είμαστε Λεγεών.

Δεν συγχωρούμε.

Δεν ξεχνάμε.

ΠΗΓΗ

22 σκέψεις σχετικά με το “Ανοιχτή Επιστολή προς τον Έλληνα πρωθυπουργο

 1. Όχι τίποτε άλλο, αλλά ΛΕΩ μήπως τον αδικούμε, μήπως ο Α! αντιπρόεδρος της βουλής από ντροπή δεν τον ενημερώνει για θέματα που άπτονται του ΔΙΚΟΥ τους ΑΥΤΟΣΕΒΑΣΜΟΥ για τον ΑΥΤΟΕΛΕΓΧΟ του νομοθετικού τους έργου.

  http://stoixeiadiaplokis.blogspot.com/2008/05/blog-post_03.html

 2. Μη με κανετε να γελάω… ακου εκει εθνικοσοσιαλιστης ο παπανδεου. Οι εθνικοσοσιαλιστές δεν διαπράττουν εσχατη προδοσία, ούτε παραδιδουν τη χωρα τους στο ελεος της νεας ταξης. Μπορει η κυβερνηση παπανδρεου να ειναι το ίδιο κατάπτυστη με τους εθνικοσοσιαλιστες αλλα οι εθνικοσοσιαλιστες τουλαχιστον ειναι ειλικρινείς. Προδότες, δημαγωγοί και σοσιο-ληστές ειναι.

 3. Επιπλέον το συνθημα
  «We are Legion.We do not Forgive.We do not Forget.»
  θυμίζει:
  «My name is Legion: for we are many» (Λουκάς 8:30)
  και οτιδήποτε φερνει σε αυτη τη θρησκεια μου προκαλεί συναισθήματα αηδιας.

 4. ΝΑΙ, ΤΩΡΑ… ΤΡΟΜΑΞΕ! ΙΔΙΩΣ ΟΤΑΝ ΕΙΔΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ… ΛΕΓΕΩΝ!!!
  ΠΟΙΑ ΛΕΓΕΩΝ; Η… ΧΑΜΕΝΗ;!!!

  ΣΟΒΑΡΕΥΘΕΙΤΕ, ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΓΕΛΟΙΕΣ ΜΕΓΑΛΟΣΤΟΜΙΕΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ, ΟΥΤΕ ΤΡΟΜΑΖΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ!!!

  1. Δεν δημοσιευουμε για να ΤΡΟΜΑΞΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ…..(απλα ειναι ενδεικτικο ενος κοινωνικου παλμου) ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΡΩΝΙΚΑ . ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΧΑΤΖΗΑΓΓΕΛΙΔΗ , δικαιωμα σου η παραπανω αποψη , δικαιωμα σου να γινεις και ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ . Ποιος ειναι σοβαρος και ποιος οχι ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν το υποδεικνυει ο τροπος σου……

   1. EIΣΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ! ΧΘΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΟΙΗΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΡΘΡΟΥ ΤΟΥ ΒΙΛΛΙΑΡΔΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.
    ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΛΕΙΠΕΙ Η ΚΑΤΑΛΗΞΗ.. ΑΕΡ-ΙΤΖΗΣ!

    1. Αλλη δουλεια δεν ειχα , να απαντω σε αναρτησεις αναδημοσιευσεων…… Ιπποκρατη εδω δεν ειναι φορουμ συζητησης , ειναι ενα ιστολογιο, που για καποιους , οπως εγω, εχει και ορισμο ημερολογιου….Δηλαδη , αναδημοσιευω αρθρα ΑΛΛΩΝ (καποιες φορες γραφω και δικα μου). Θα μπω και στη διαδικασια να απαντω ΑΝΤ » ΑΥΤΩΝ, επειδη για παραδειγμα σχολιασες το αρθρο του ΒΙΛΛΙΑΡΔΟΥ;;;;Αυτος πρεπει να σου απαντησει, εκτος και αν εχεις χομπυ να κυνηγας μαγισσες…. Δεν εχω δηλωσει οτι με οτιδηποτε δημοσιευω,ειμαι συμφωνος , αλλωστε το ονομα του ιστολογιου εδω (ΑΛΗΘΙΝΑ ΨΕΜΑΤΑ) αυτο υποδηλωνει…..Αεριτζης ειναι καποιος που «κονομαει» απο το τιποτα …..Εγω εδω δεν » κονομαω», αλλα ξοδευω καποιες ωρες ημερησιως (ψαχνοντας και αναδημοσιευοντας αρθρα) γιατι πολυ ΑΠΛΑ επιθυμω να μοιραστω την ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ και με αλλους…..Απαιτω τουλαχιστον σεβασμο σε αυτο , που πολλοι τον δειχνουν (αν «βολταρεις» εδω θα δεις και αλλα σχολια πολιτισμενων ανθρωπων). Αν εσυ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ θελεις κρινεις ενα αρθρο, πηγαινε στην ΠΗΓΗ ( ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΑΝΑΡΤΩ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ) και σχολιασε εκει να σου απαντησουν οι αρμοδιοι που το εγραψαν…..
     Παρεπιπτοντως, επειδη η κριτική σου στον παραπάνω σχολιασμό με αποκαλεί ΑΕΡΙ-ΤΖΗ , εψαξα και βρηκα καποια γνωμικολογικά , διάλεξε ποιό σου αρέσει, γιατί εγω δεν θέλω να σου επιστρέψω κάποιο χαρακτηρισμό….(και πολλα εγραψα….)
     1.) Πριν να κατακρίνεις, πρέπει να αναρωτηθείς μήπως υπάρχει κάποια δικαιολογία.
     Georg Christoph Lichtenberg, 1742-1799, Γερμανός γνωμικογράφος
     2.) Κριτικός είναι κάποιος που ξέρει το δρόμο, αλλά δεν μπορεί να οδηγήσει αυτοκίνητο.
     Kenneth Tynan, 1927-1980, Βρετανός κριτικός
     3.) Όσο καλά κι αν παίξεις υπάρχει πάντα κάποιος έξυπνος που πιστεύει πως ήσουν απαίσιος.
     Laurence Olivier, 1907-1989, Βρετανός ηθοποιός
     4.) Όταν κρίνεις τους άλλους, δεν τους προσδιορίζεις, προσδιορίζεις τον εαυτό σου.
     Wayne W. Dyer, γ. 1940, Αμερικανός συγγραφέας αυτοβοήθειας
     5.) Όταν κάποιος σε κατηγορεί ότι κάνεις μόνο ό,τι θέλεις εσύ, συνήθως εννοεί ότι δεν κάνεις ό,τι θέλει αυτός.
     Μανώλης Δουκίδης, Συγγραφέας

     1. Ή ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ Ή… ΜΗΠΩΣ ΟΝΤΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ;!!!
      ΧΘΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΣ ΠΑΡΑΠΟΙΗΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΒΙΛΙΑΡΔΟΥ. ΣΧΟΛΙΑΣΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ…
      ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΑ!

     2. Για δωσε μου το λινκ (σε ποιο αρθρο αναφερεσαι) και τα στοιχεια οτι ειναι παραποιημεενο για να καταλαβω, σαν αεριτζης και εγω…..Το μονο σχολιασμο σου που βλεπω ειναι στο αρθρο εδω http://wp.me/pUPWv-2aP

     3. TO ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΣΟΥ ΣΤΟ FACEBOOK. ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΚΑΙ ΕΦΤΑΣΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΒΙΛΛΙΑΡΔΟΥ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ.

     4. Το αρθρο του Βιλλιαρδου που λες οτι παραποιησα δεν μου λες πποιο ειναι ομως, σου εγραψα να στειλεις το συνδεσμο με το αρθρο που παραποιησα (για να ξερουμε τι λεμε, αλλωστε δεν ειναι απαραιτητο , καποιος αναγνωστης εδω να ξερει τι εγραψες στο facebook , γιατι απλουστατα μπορει να μην εχει λογαριασμο εκει)

     5. TO AΡΘΡΟ ΛΕΓΕΤΑΙ «ΣΤΗ ΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ».
      ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΕΣ ΕΣΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΣ. ΠΑΝΤΩΣ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΒΙΛΛΙΑΡΔΟΣ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ.

     6. Το εχω δημοσιευσει ΑΥΤΟΥΣΙΟ, απο την ΠΗΓΗ που αναφερεται στο τελος του αρθρου. Μπορεις να πατησεις (κλικ) πανω στη λεξη ΠΗΓΗ και να ανακατευθυνθεις εκει που δημοσιευτηκε (το παραποιημενο αρθρο) , οπου μπορεις ελευθερα να αφησεις τα «πικροχολα» σχολια σου….

 5. -γνωμικολογικά – μ αρεσανε ειδικα τα 4-5-3
  ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ακουσα πως
  10.000.000 Γαλλοι θυματα της Στεγαστικης Κρισης.!
  Μαλλον προφανεστατα ειναι μονον η Αρχη..
  στο «ΤΣΟΥΝΑΜΙ» που προκαλεσε με την Αδηφάγα Απληστια Κερδους αυτο το ΑΘΛΙΟ
  Χρηματο-Πιστωτικο-Νομισματικο Συστημα που Κυβερνα των Πλανητη.
  Η Λαικη Δισαρέσκεια Φουντωνει Εξαιρετικά Επικινδυνα & γοργα καλυπτωντας σχεδον ολες τις γωνιες του Πλανητη. απορροφοντας συνχρονως τα θυματα Ανεργιας που αφηνη πισω της αυτη η Αλογιστη Διεθνοποιηση Μεταφορας Μεγαλων Κεφαλαιων Εξαγοραζοντας τις Παραγωγες και τους Πορους των Κρατων.
  Οι Λαοι Ξεσηκωνονται απο την συνεχιζόμενη υποβάθμιση του βιοτικού τους επιπέδου συνοδευομενη απο την εξαθλιωση & την προσβολη της Ανθρωπινης Υποστασης.
  Ανέλπιστα & Απρόσμενα γρήγορα φτάνει ο καιρός που δεν θα μπορούν ούτε να κυκλοφορούν πλέον χωρίς την συνοδεία μισθωμένου στρατού όλοι αυτοί οι ΕΤΑΙΡΙΟΚΡΑΤΕΣ.
  Πιθανόν να μην Απολαύσουν το Θεάρεστο Έργο τους «Νομιμοφανούς» Απόκτησης του Πλανήτη.
  λόγω της ΑΛΟΓΙΣΤΗΣ ΑΔΗΦΑΓΑΣ ΑΠΛΗΣΤΙΑΣ..που τους ΠΡΟΔΩΣΕ πριν Ολοκληρώσουν τον ΣΤΟΧΟ τους.
  ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ Τροπος Αποφυγης του Προφανους Μακελεματος
  ειναι αυτη η ΜΕΓΑΛΗ «Μολιβια» σε ΟΛΑ τα ΧΡΕΗ του Πλανητη..
  Απενατι τους. και απεναντι στην ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΣΤΑΘΕΙΑ.
  το ΕΡΩΤΗΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ
  ΡΑΝΤΕΒΟΥ ειχε αυτη η παγκοσμια κριση με την δικη μας την ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ κριση
  γιατι ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ .
  .

 6. To θέμα μάγγες είναι ότι δεν είπαν ψέματα οι κύριοι της λεγεώνας άσχετο με το ποιοι είναι.
  Αν βλέπετε κάτι αρνητικό στο κείμενό τους που σας προσβάλει σαν ελεύθερα σκεπτόμενους Έλληνες τότε να το σχολιάσουμε και να το κατακρίνουμε.
  Το θέμα είναι ότι υπάρχει μια φλόγα κι αυτό είναι το σημαντικό την σημερινή εποχή.
  Έστω και με αυτόν τον αναποτελεσματικό τρόπο που είναι σαν να προσπαθείς να βάλεις φωτιά σε βρεγμένα χόρτα με τσακμακόπετρα!

 7. σε ΒΑΣΙΚΕΣ & ΚΥΡΙΕΣ ΔΟΜΕΣ δεν λεει ψεματα..
  (ισως εχει & χρησιμοποιει καποιες υπερβολες λιγο επιπολαιες) που «εμποδιζουν» την απολυτη «Θετικοτητα» του μυνηματος. (κατα την ταπεινη μου γνωμη)
  και η «πλακα» ειναι πως αυτη η «ΦΛΟΓΑ» οχι μονον συντηρειτε αλλα δυναμονει επικυνδινα απο την ΟΡΓΗ & ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΗ που εξακολουθουν να προκαλουν…αυτοι οι «ΙΚΑΝΟΙ»

 8. και για να μην παρανοηθω..θεωρω ΕΥΝΟΗΤΟ οταν προσπαθει καποιος βιαια να σου επιβαλει την ..οτι ναναι & οπως ναναι..»πολιπολυτισμικοτητα» (εδω εχουμε προκλητική εισροει και διακίνηση λαθρομεταναστών)
  ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ..και να τα κανει εντονα επιθυμητα..

 9. Το φράγμα που αντέχει στο ποτάμι που θα ξεχειλισει ειναι οτι ΑΚΟΜΑ οι Ελληνες είναι μισοχορτάτοι. Αυτό ομως δεν προκειται να κρατήσει πολύ!!!Ας κοιτάξουμε λίγο οικονομικα νουμερα που πολλακις λενε την ψυχρή αληθεια και τις πολιτικες συμπεριφορες.
  Σαν ΄΄ατομο που λειτουργω στον τομέα της πρωτοβάθμιας υγειονομικής περίθαλψης έχω την υπέυθυνη άποψη ότι αυτή τη στιγμή που μιλάμε ΔΥΣΤΥΧΩΣ τα πράγματα τα διαχειρίζονται επικίνδυνοι ερασιτέχνες που δεν ξέρουν τι τους γίνεται.!! Η κάμώνονται….

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s