Depopulation

Προσπαθείστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας διαβάζοντας αυτό το άρθρο. Σαν οι ανατριχιαστικές του λεπτομέρειες να μην σας αφορούν προσωπικά. Αν και κατά πιθανότητα 98% περίπου, σας αφορούν. Δυστυχώς ή ευτυχώς.Επίσης δείξτε λίγη υπομονή και διαβάστε το προσεκτικά μέχρι το τέλος. Αξίζει ίσως τη ζωή σας. Το δυστυχώς είναι ότι ο πλανήτης ολόκληρος πάσχει ενεργειακά και οικολογικά. Ζούμε σε καταναλωτικές κοινωνίες, που δυσκολευονται να παράγουν όσα χρειάζονται, ενεργειακά, όσο και να τα ανακυκλώσουν στην συνέχεια.

Όμως είναι απαραίτητο να καταναλώνουμε για μια πληθώρα από λόγους. Από το να διατηρηθεί η υπάρχουσα οικονομία και οι θέσεις εργασίας, έως την … ευτυχία. Δυστυχώς το μάρκετιγκ, άλλη μια αγορά εργασίας, πουλά ευτυχία. Αν δηλαδή δεν πάρουμε το τάδε προιόν ή υπηρεσία, μυστηριωδώς πώς καταλήγουμε να νοιώθουμε δυστυχισμένοι. Και τότε κάνουμε ότι μπορούμε για να το πάρουμε.

Όλα αυτά κοστίζουν σε ενέργεια. Για την παραγωγή, συσκευασία, διαφημιστική προώθηση, πώληση, μεταφορά τους στα σημεία πώλησης και από εκεί στα σημεία κατανάλωσης. Όπως επίσης στην συνέχεια ενέργεια για κατανάλωση, απόρριψη και, στην καλύτερη περίπτωση, ανακύκλωσή τους.

Έως εδώ όμως δεν είναι τόσο δυστυχώς. Αν δηλαδή σαν πλανήτης είμαστε σε θέση  να παράγουμε όσα καταναλώνουμε, χωρίς στην συνέχεια να επιβαρύνουμε το περιβάλλον όλο το σύστημα θα συνέχιζε εντάξει. Όμως αυτό δεν γίνεται. Ενεργειακά καταναλώνουμε παραπάνω από όσο παράγουμε και στην απόρριψη των καταναλωθέντων πάσχουμε ακόμη περισσότερο.

Στο πρόβλημα αυτό μπροστά, η άρχουσα τάξη παγκοσμίως έχει σκεφτεί μια λύση ανάλογη του δείκτη νοημοσύνης τους. Η φήμη λέει ότι ο πατέρας Μπους, εμπνευστής της Νέας Ταξης Πραγμάτων, έχει δείκτη νοημοσύνης 90 ο δε γιός του έχει δείκτη 80. Μπροστά στο ενεργειακό λοιπόν και οικολογικό πρόβλημα που εμφανίζει ένας ολόκληρος πλανήτης σκέφτηκαν την εξής καταπληκτική λύση. Να εξαφανίσουν ελεγχόμενα 4-4,5 δις άτομα. Ελεγχόμενη εξολόθρευση τέτοιου μεγέθους μην νομίζετε ότι δεν είναι εφικτή.. Αν σκεφτείτε ότι οι άνθρωποι της υπερελίτ, που αναμένεται να επιζήσουν, είναι μόλις το 2% του πληθυσμού κάθε χώρας, όπως καταλαβαίνετε, με τόσες αχανείς έρημες εκτάσεις στη γη διαθέσιμες μπορούν να υπάρχουν ακόμη και φάρμες έτοιμες να τους υποδεχτούν. Φαρμες που δεν θα υποστούν καμία επίπτωση ακόμη και αν η Νέα Υόρκη η Μόσχα, το Λονδίνο, το Πεκίνο και ενδεχομένως και η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη, γίνουν Χιροσίμα, από πυρηνικά, δηλαδη εξαφανιστούν όλως διόλου.

Περαν αυτών υπάρχουν και πολλές άλλες μέθοδοι αφανισμού που μπορούν να γνωρίζουν οι μυημένοι και δεν γνωρίζουν οι αμύητοι. Αν ας πούμε η τροφική αλυσίδα, όλα δηλαδή όσα καταναλώνουμε στα σουπερ μάρκετ, ή ακόμη και συγκεκριμένα είδη ευρείας κατανάλωσης, όπως το γάλα π.χ. ή το λάδι είναι επίτηδες μολυσμένα ώστε να προκαλούν καρκίνο, εκατομμύρια άνθρωποι θα πεθάνουν από «φυσικά αίτια» όταν οι μυημένοι, απλά, θα θρέφονται από συγκεκριμένες πηγές και δεν θα πάθουν τίποτα. Χωρίς να γεμίσει ο πλανήτης ραδιενεργά απόβλητα ουτε καν τοπικά, από έναν στημένο πυρηνικό πόλεμο

Αυτή είναι η τερατώδης  επινόηση του Depopulation. Οι εμπνευστές της όμως παίζοντας το ρόλο του Θεού, αυτοδικαιολογουνται πλήρως και όσο και αν  δεν το πιστεύετε, δεν νοιώθουν καθόλου θεοπάλαβοι που το σκέφτηκαν. Γιατί πραγματικά πιστεύουν ότι αλλιώς σαν ένα ντόμινο, πρώτα θα καταρρεύσει ο καταναλωτισμός από έλλειψη πόρων, ύστερα, η οικονομία, από έλλειψη κατανάλωσης, ύστερα η κοινωνία, από έλλειψη εργασίας, και ύστερα ο πλανήτης ολόκληρος από την επανάσταση του όχλου που θα προκύψει από όλα τα προηγούμενα. Ετσι, ακόμη και μέσα στην απόλυτη παραφροσύνη της ιδέας τους, όπως ακριβώς και ο Χίτλερ, πιστεύουν πραγματικά ότι… θα σώσουν τον κόσμο !!

Μέχρι εδώ είναι το «δυστυχώς». Το ευτυχώς είναι ότι στην πραγματικότητα δεν υπάρχει πρόβλημα και αυτό μπορουμε όλοι μαζί, αν ενωθούμε και το επικοινωνήσουμε προς κάθε κατεύθυνση, ίσως να αλλάξουμε την  παράνοια στη γραμμή της οποίας βαδίζει δυστυχώς, σίγουρη ότι επιτελεί Θεόσταλτο έργο, η υπερελίτ.


Εδώ μπορείτε να δείτε πόσο ενεργειακά υποτίθεται πάσχουμε. Θα εκπλαγείτε βλέποντας στις λιλιπούτειες κουκίδες πόσο ποσοστό επιφανείας στην γή ολόκληρη απαιτείται ώστε να καλυφθούν από σήμερα ΟΛΕΣ οι ενεργειακές ανάγκες ακόμη και του 2030.(το ποσοστό καλυψης επιφάνειας μειώνεται ακόμη περισσότερο με ανεμογεννήτριες MAGLEV που αναφέρονται παρακάτω)

Εδώ μπορείτε να δείτε ότι αγροτικά, μπορούμε να εκμεταλλευτούμε, παράγοντας πρώτης ποιότητας αγροτικά προϊόντα, ΟΛΕΣ τις υπάρχουσες άγονες βραχονησίδες και ακτές σε ολόκληρο τον πλανήτη και μάλιστα ενεργειακά αυτόνομες.

Εδώ μπορείτε να δείτε ανεμογεννήτρια δέκα φορές πιο αποδοτική και με ανύπαρκτο θεωρητικά κόστος συντήρησης από τις υπάρχουσες ! Η υπάρχουσα τεχνολογία ανεμογεννητριών, εξυπηρετεί μόνο την Γερμανία, που είναι ο κατά 60% παραγωγός των ανταλλακτικών τους.

Χρήματα; Υπάρχουν όντως τα τρισεκατομμύρια που έλεγε ο κ. Παπανδρέου προεκλογικά. Απλά είναι κλεισμένα και συσσωρευμένα στα σεντούκια των παρανοϊκών, που είναι και οι εμπνευστές του Depopulation, και ετσι απουσιάζουν από την αγορά.

Οικολογικά; Υπάρχουν χιλιάδες επιστημονικές μελέτες και λύσεις για πετυχημένη ανακύκλωση. Απλά δεν εφαρμόζονται, αφού δεν υπάρχει λόγος. Αφού σε δέκα το αργότερο χρόνια θα είμαστε, στον πλανήτη, τουλάχιστον οι μισοί !

Η Αρχουσα τάξη όμως, έχει σαν παράδοση να αντιμετωπίζει τον κόσμο, τον λαό, σαν όχλο που είναι εν δυνάμει από αναρχικοί έως ηλίθιοι. Οπότε δεν θα έβγαιναν ποτέ να πούνε στον κόσμο, ξέρετε, έχουμε ενεργειακό πρόβλημα, και από τώρα και για δέκα χρόνια πρέπει να καταναλώνετε σημαντικά λιγότερο, ώστε ενεργειακά να αντεπεξέλθουμε. Μέχρις ότου αντικαταστήσουμε όλες τις ενεργειακές μας πηγές με ανανεώσιμες και αυξήσουμε την παραγωγή επίσης.

Δεν θα το έλεγαν γιατί θεωρούν ότι κάτι τέτοιο θα τρέλαινε τον κόσμο, θα τον έκανε άναρχο και ανεξέλεγκτο. Οπότε θα επερχετο η καταστροφή. Ομως η καταστροφή θα επέλθη με τα ψέματα. Αφου στην πραγματικότητα το ότι υπάρχει ένα πρόβλημα στο χέρι, δεν σημαίνει ότι κόβοντας το χέρι βέβαια θα το λύσουμε ! Σίγουρα μια επέμβαση είναι πιο δύσκολη όμως πρέπει να γινει ! Και, όπως φάνηκε παραπάνω, με τα μέσα που διαθέτει η ανθρωπότητα σήμερα, κάθε άλλο παρά αδύνατη είναι.

Έτσι, όσο και αν ανατριχιάσατε, επειδή κατά 98% είστε και εσείς ένας από τους «υπό εξολόθρευση» πολίτες του κόσμου, κάθε άλλο παρά είναι τίποτα, ότι περνάει από το χέρι σας. Πληροφορηθείτε, πληροφορείστε άλλους για το Depopulation, ευαισθητοποιηθείτε. Μην είστε σαν τους Εβραίους τους καημένους, που , ακούγοντας τους σαοντερκομάντος, δεν ήξεραν ότι θα τους σκοτώσουν στους θαλάμους αερίων και πήγαιναν εκει αδιαμαρύρητα.

Οι σοντερκομάντος ήταν ένα σύστημα που είχαν επινοήσει οι Γερμανοί για να αποφεύγουν την εξέγερση των χιλιάδων κρατουμένων τους μέχρι να τους εκτελέσουν. Ακόμη και άοπλοι, απέναντι σε οπλισμένους, αν όλοι αυτοί ήξεραν ότι είναι καταδικασμένοι να πεθάνουν σε λίγες μέρες μέσα, κανένας στρατός δεν θα μπορούσε μέσα στα στρατόπεδα συγκέντρωσης να τους συγκρατήσει. Οι σοντερκομάντος λοιπόν, ήταν και αυτοί κρατούμενοι, αρα δηλαδή, υποτιθέμενα «δικοί τους» και ήταν αυτοί που έπαιρναν τα πτώματα και τα έκαιγαν μετά τις εκτελέσεις. Εμεναν σε διαφορετικά παραπήγματα, περιτριγυρισμένα από συρματοπλέγματα, ώστε να μην μιλουν με τους άλλους κρατούμενους. Όμως θεωρούνταν και πάλι «δικοί τους». Όταν λοιπόν τους οδηγούσαν στους θαλάμους αερίων, οι κατάδικοι αντί να εξεγερθούν, πήγαιναν για το ντούς ανύποπτοι. Και εκεί πέθαιναν, Ύστερα οι σοντερκομάντος καθάριζαν τα πτώματα και ανακοινωνόταν στους άλλους ότι τους εκτελεσμένους απλά τους μετέφεραν αλλού.

Το πλέον τραγικό; Τους σοντερκομάντος τους εκτελούσαν επίσης ανά εξήντα μέρες το μέγιστο. Απλά μέχρι τότε, ένεκα των ελαφρώς καλύτερων όρων διαβίωσης τους, και αυτοί επίσης ζούσαν στην αυταπάτη ότι εκείνοι τουλάχιστον θα επιζήσουν.

Λύσεις επιστημονικές υπάρχουν δεκάδες, εκατοντάδες ίσως και χιλιάδες Και για την ενέργεια και για τα οικολογικά και τα οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα. Λέγοντας την αλήθεια στον κόσμο, για την στενότητα που πρόσκαιρα υπάρχει , μέχρι την αποκατάσταση του ενεργειακού ισοδύναμου από ανανεώσιμες πηγές, ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ που ο κόσμος ΔΕΝ θα εξεγερθεί και ΔΕΝ θα εκραγεί.

Όμως υπάρχει και το πρόβλημα. Η απίστευτη ηλιθιότητα, επιπολαιότητα και υπεροψία της υπερελίτ σε σημείο εντονότατης κοινωνικής ψυχοπάθειας. Σ’αυτό πρέπει να αντιδράσουμε εντονότατα. Και βέβαια όχι, με τον τρόπο που αντιδρούσαν οι Εβραίοι κρατούμενοι, στα στρατόπεδα συγκέντρωσης, αρνούμενοι να πιστέψουν ότι κάτι τόσο τερατώδες είναι δυνατόν να συμβαίνει, μέχρι να τους συμβεί και εκείνων. Συμβαίνει.Οι διάσημες «Αγορές», που μας λένε ότι είναι οι υπαίτιοι για όλο αυτό το κακό που ξαφνικά προέκυψε από το 2008 και δεν λέει να σταματήσει, δεν είναι κάποιο φάντασμα ανύπαρκτο τάχα. Είναι οι ίδιοι οι άνθρωποι που διοικούν τα κράτη και το παγκόσμιο χρηματοοικονομικό σύστημα. Γι’αυτό δημιουργείται η σύγχυση, και η αδυναμία λύσης του υποτιθέμενου παγκόσμιου προβλήματος. Αν δεν υπάρχει υπαίτιος πώς να υπάρξει λύση; Το σχέδιο όμως υπάρχει και είναι αυτό μου μόλις διαβάσατε. Αν δείτε τα πάντα όσα ακούτε στις ειδήσεις εδώ και δυο τρία χρόνια, μέσα από αυτό το πρίσμα, ξαφνικά θα διαπιστώσετε ότι …. όλα εξηγούνται !

Οπότε το μόνο που μένει σε σας είναι να αποφασίστε αν το δέχεστε. Αν δέχεστε χιλιετηρίδες πολιτισμού ανάπτυξης και εξέλιξης του ανθρώπινου είδους, που οφείλονται σε ανθρώπους σας και εσάς, αξίζει να χαθεί. Η πρόοδος της ανθρωπότητας ΠΟΤΕ δεν οφειλόταν σε ανθρώπους σαν τους Πάγκαλο, Στρος Κάν, Μουμπάρακ. Μπεν Αλι, Παπανδρέου, Παπακωνσταντίνου, και όλους τους άλλους που έχουν για παράδειγμα έμπνευσης και ανωτερότητας την συμπεριφορά του κάθε Χίτλερ. Κι ας θεωρούσαν αυτοί ότι ήταν οι απεσταλμένοι του Θεού και μέσα στην μεγαλομανία τους επινοούσαν όλα αυτά τα πάντα παρανοικά σχέδια.

Πρέπει να πάρετε θέση λοιπόν αντι να εθελοτυφλείτε. Το πρόβλημα υπάρχει. Θα περιμένετε μοιρολατρικά το τέλος του κόσμου,  ενδόμυχα πιστεύοντας ότι η υπερελίτ έχει δίκιο στην άποψή της, ότι δεν γίνεται τίποτε άλλο; Ή θα εκμεταλλευτείτε θα αναζητήσετε θα προωθήσετε και θα υποστηρίξετε τις λύσεις για τις οποίες χιλιάδες καλοπροαίρετοι επιστήμονες σε όλο τον κόσμο έχουν μοχθήσει και έχουν ήδη δημιουργήσει στην υπηρεσία της ανθρωπότητας;

ΞΕΝΟΦΩΝ ΙΣΑΡΗΣ

Eικονογράφηση Γ.Α.

ΠΗΓΗ

Advertisements

6 σκέψεις σχετικά με το “Depopulation

 1. Ο υπερπληθυσμός ειναι μια φτηνη δικαιολογία καλά ταϊσμένη με ψέμματα.
  Ο πραγματικός στοχος ειναι ο καλύτερος ελεγχος της ανθρωπότητας. Το σεναριο αυτό υπαρχει πολυ πριν τον Bush, αν ψαξεις τις απαρχές του codex alimentarius.

 2. Τι σχολιασμό μπορούμε να κάνουμε σε τέτοιο μέγεθος διαστροφής. Συνεχίστε να ενημερώνετε. Η γνώση είναι δύναμη.

 3. ενδιαφέρον όλα αυτά .Υπάρχει όμως ένα μυστικό που θέλω να μοιραστώ μαζί σας .
  Ότι εστιάζεις,αυτόματα το έλκης .Άς εστιάσουμε όλοι στις λύσεις και στις προοπτικές .
  Έτσι θα αποδυναμώσουμε το σύστημα , μεταμορφώνοντας τους εαυτούς μας και την ζωή μας .Δίνοντας δύναμη εκεί που αξίζει
  να είστε όλοι καλά !

 4. Η θεωρία ότι έλκουμε το πρόβλημα εστιάζοντας απάνω του δεν είναι καθόλου σωστή κατα τη γνώμη μου. Ακούγεται και κάπως απειλητική. Στην πραγματικότητα αν δεν εστιάσεις στο πρόβλημα, όπως είναι επόμενο, δεν πρόκειται ποτέ να το λύσεις.
  Στο τομέα των λύσεων τώρα, πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι όλοι μας χρηματοδοτούμε θέλοντας και μη κοινωνικές κατευθύνσεις καθημερινά. Στην κυβέρνηση που εχουμε τώρα αυτό μπορεί να φαίνεται με την ψήφο μας, με την οποία επιβραβεύσαμε στην ουσία, τα ψέματα που μας πούλησε , προκειμένου να εκλεγεί. Ομως και ένα προιόν, ένα περιοδικό που γράφει αυτά και όχι τα άλλα, ενα βιβλίο, μια άποψη ακόμη και ένας φίλος ή γνωστός που έχουν αυτές και όχι τις άλλες απόψεις, με την επιβράβευσή μας, συνεχίζουν ή σταματούν.

  Αυτή η διαδικασία, επαναλαμβανόμενη σε χιλιάδες επαναλήψεις και εκκατομύρια καθημερινά μικροσυμβάντα σε κάθε άκρη της πόλης και της χώρας μας, όπως και του πλανήτη, διαμορφώνει τελικά την σημερινή μας πραγματικότητα. Γιατί τηνπραγματικότητα την διαμορφώνει αυτό που είναι δυνατό. Τουτέστιν έχει πόρους, υποστηρικτές και χρήματα για να προβληθεί, να επιβληθεί και να αναπτυχθεί. Οτιδήποτε και άν είναι αυτό, προιόν, υπηρεσία και ιδέα.

 5. Παράθεμα: ΑΠΟΠΛΗΘΥΣΜΟΣ | Strange Journal

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s