Εκεί , εκεί στην ALPHΑ Εθνική μαζί με την Eurobank & την Αγροτική….

Φοβεροί πανηγυρισμοί σήμερα σε όλη την Ελλάδα , όταν έγινε γνωστή η πρόταση της   Εθνικής Τράπεζας για  συγχώνευση, ακόμα μία φορά,   με τη ALPHA ΒΑΝΚ.

Ενθουσιασμένοι όλοι  οι πολίτες ξέχασαν την κρίση   και φώναζαν » Εκεί- εκεί στην ALPHA Εθνική, μαζί με την Eurobank και την Αγροτική!» και επίσης κραύγαζαν ρυθμικά  ΅Εδώ – θα γίνει – ο γάμος σας » αφού πρόκειται για ένα πολύ καλό  » γάμο» στον τραπεζικό χώρο.

Ξέρουμε όμως τον κουμπάρο, που είναι το ΔΝΤ που το ζήτησε από την κυβέρνηση , όταν πάει στις Βρυξέλλες να μην είναι αρραβωνιασμένες ακόμα οι
δύο τράπεζες, γιατί θα τους βγει το όνομα. Η πλευρά της ALPHA κάνει πείσματα και θέλει μεγαλύτερη προίκα , αλλά θα τα φάμε τα κουφέτα.

Για τον απλό καταναλωτή και πελάτη των τραπεζών είναι πολύ καλή η συγχώνευση  αν γίνει , γιατί σε κάθε γωνία θα υπάρχει ένα κατάστημα ALPHA Εθνική, όπως και ένα σουβλατζίδικο. Επίσης είναι και μια πρωτοβουλία της κυβέρνησης ο γάμος αυτός, για να μη συνωστίζονται οι πελάτες , για να βγάζουν τα χρήματα στο εξωτερικο.

Αναμένται να ακολουθήσουν και άλλοι τραπεζιτικοί γάμοι, οπότε θα διασκεδάζουμε όλοι με νταούλια και πίπιζες  και θα ξεχάσουμε την εθνική μας κατάθλιψη, που μας είχε βαρέσει.

ΠΗΓΗ

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s