Χρεωκοπία στις 25 Μαρτίου 2011 ? ? ? ? ? Νο2

TRUELIES:

Σε συνέχεια άρθρου που αναδημοσιεύσαμε εδω με τιτλο Χρεωκοπία στις 25Μαρτίου2011 και έπειτα απο πολλά «υβριστικά-δημοκρατικά» σχόλια ορισμένων αναγνωστών που τρομοκρατήθηκαν (δεν ηταν πρόθεσή μας) , δημοσιεύουμε μια δεύτερη τοποθέτηση του φερόμενου ως συντάκτη της δημοσίευσης αυτης, που προέκυψε , έπετα απο εντολή να διερευνηθεί με εισαγγελική ερευνα  το άρθρο αυτό. Να τονίσουμε οτι δεν υποστηρίζουμε όλες τις απόψεις που δημοσιεύουμε, στηρίζουμε όμως την πολυφωνία και τη νοημοσύνη των αναγνωστών να κρίνουν τι ειναι αληθες και τι ψέματα…..

H δεύτερη τοποθετηση οπως δημοσιευτηκε στα Κατοχικά νέα εχει ως εξης:

Την τετάρτη το πρωί έγραψα ένα κείμενο για την χρεωκοπία της χώρας μας.
Η σύνταξη του έγινε στον προσωπικό μου υπολογιστή (φορητός) και όχι σε κάποιον του τραπεζικού οργανισμού που εργάζομαι.
Κατόπιν το προώθησα σε άτομο το οποίο κατοικεί στην επαρχία και του ζήτησα να τ…….
ο αναρτήσει στο internet, ακολούθησα αυτή τη διαδικασία για λόγους που προφανώς αντιλαμβάνεστε.
Το κείμενο δημοσιεύτηκε ακριβώς όπως το συνέταξα, χωρίς να γίνει καμία απολύτως αλλαγή και κατόπιν αναδημοσιεύτηκε σε αρκετές ιστοσελίδες με διάφορα ψευδώνυμα.
Διατήρησα την ανωνυμία μου γιατί θέλω να προστατεύσω, όχι την επαγγελματική μου καριέρα, αλλά την οικογενειακή μου γαλήνη.
Οι κριτικές που έλαβα ήταν ποικίλες και μέχρι ένα βαθμό θα μπορούσα να πω διασκεδαστικές. Άλλωστε ήταν αναμενόμενες. Αυτό όμως που δεν περίμενα ήταν κάποιες αντιδράσεις από επώνυμα άτομα, τα οποία γνωρίζω πολύ καλά ότι έχουν πλήρη γνώση της κατάστασης στην οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή η χώρα μας.
“Φωνάζει ο κλέφτης”
Ομολογώ ότι αυτό με εξόργισε ιδιαίτερα και γι αυτό το λόγο γράφω τώρα και αυτό εδώ το κείμενο.
Έχοντας (σώας τα φρένας) και πλήρη γνώση αυτών που λέω αναλαμβάνω την πλήρη ευθύνη για όσα έγραψα στο προηγούμενο δημοσίευμα και για όσα γράφω τώρα.
Δεν είμαι ούτε ταμίας, ούτε υπάλληλος σε κάποιο υποκατάστημα. Η θέση που έχω μου επιτρέπει να γνωρίζω αρκετά για την οικονομική και πολιτική κατάσταση της χώρας μας, αλλά και για συγκεκριμένα άτομα του πολιτικού, δημοσιογραφικού και επιχειρηματικού κλάδου.
Μέχρι σήμερα δεν έχω κάνει καμία αναφορά σε συγκεκριμένα ονόματα γιατί γνωρίζω πολύ καλά τους νόμους και το σύστημα.
Γι αυτό και προκαλώ τον οποιονδήποτε να με κατηγορήσει για διασπορά ψευδών ειδήσεων.
Και πιο αναλυτικά:
-Προκαλώ τις ελληνικές εταιρείες να διαψεύσουν τις συνεχείς και καθημερινές μεταφορές κεφαλαίων προς το εξωτερικό καθώς και την αλλαγή πολιτικής τους όσον αφορά τις εντολές πληρωμής, ασφαλιστικές πληρωμές, αποθεματικά κεφάλαια κ.τ.λ.
-Προκαλώ την Ε.Σ.Η.Ε.Α. να κινήσει διαδικασίες για τον συντάκτη και να καταθέσω τα στοιχεία μου. Καθώς επίσης υπάρχουν στοιχεία για μεταφορές κεφαλαίων στο εξωτερικό από δημοσιογράφους.
-Προκαλώ την ελληνική ένωση τραπεζών να διαψεύσει τους ισχυρισμούς μου για αλλαγή του status quo στο τραπεζικό σύστημα με τις ασφαλιστικές δικλίδες που έχουν διαμορφωθεί καθώς επίσης να διαψεύσει και την μεταφορά δισεκατομμυρίων ιδιωτικών κεφαλαίων στο εξωτερικό.
-Προκαλώ από τα υπουργεία οικονομικών, εσωτερικών κ.τ.λ. να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να διαψεύσουν όλα όσα έχω αναφέρει περί χρεωκοπίας και εντολές στάσεις πληρωμών και να στραφούν νομικά εναντίον μου.
-Και τέλος προκαλώ τον πρωθυπουργό αλλά και τους υπόλοιπους αρχηγούς των κομμάτων να με μηνύσουν. Αυτή τη στιγμή τους κατηγορώ για εσχάτη προδοσία επειδή ψεύδονται εις βάρος του ελληνικού λαού αποκρύπτοντας του στοιχεία μείζονος σημασίας. Ας βγει επιτέλους στη δημοσιότητα τι ειπώθηκε στην συνάντηση που είχαν μεταξύ τους και για πιο λόγο όλα τα κόμματα του κοινοβουλίου τηρούν σιγή ιχθύος αυτές τις μέρες με τις εξελίξεις που διαδραματίζονται.

Επίσης όμως:
-Πρέπει να κινηθούν νομικά και εναντίον όλου του ξένου τύπου για τις ψευδείς ειδήσεις περί ελληνικής χρεοκοπίας που καθημερινά βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας. (πολύ παράξενο που αρχίζουν τώρα και δημοσιοποιούνται σχετικά άρθρα ενώ τους προηγούμενους μήνες τίποτα δεν μεταφερόταν στα ελληνικά Μ.Μ.Ε.)
-Πρέπει να ερωτηθεί ο πρωθυπουργός της χώρας μας τι εννοούσε όταν έλεγε ότι μετά την σύνοδο της 25ης Μαρτίου θα προκύψει μία άλλη Ελλάδα?
-Πρέπει να ερωτηθούν οι διάφοροι οικονομολόγοι γιατί δηλώνουν ότι μαθηματικά η χρεωκοπία δεν μπορεί να αποφευχθεί?
-Γιατί αρχίζουν δειλά δειλά δημοσιογράφοι να μιλάνε για το ενδεχόμενο πτώχευσης στης 25 Μαρτίου?
-Γιατί αρχίζουν δειλά δειλά πολιτικοί να μιλάνε για το ενδεχόμενο πτώχευσης στης 25 Μαρτίου?
-Γιατί αυτό που πριν μερικές ημέρες υποστήριζαν αδύνατο να συμβεί, σήμερα το θεωρούν πιθανό ενδεχόμενο?
(θα μπορούσα να συνεχίσω τις ερωτήσεις. Ο κατάλογος με τις αναπάντητες ερωτήσεις ενός ολόκληρου λαού είναι ατελείωτος.)

Δεν έχω σκοπό να κρυφτώ πίσω από την ανωνυμία του internet αλλά ούτε και να θέσω σε κίνδυνο την οικογενειακή μου ασφάλεια. Γι αυτό το λόγο γνωστοποιώ email d_t_bank@yahoo.gr στο οποίο οποιαδήποτε δημόσια υπηρεσία, εισαγγελέας ή άλλο νομικό πρόσωπο επιθυμεί μπορεί να έρθει σε επαφή μαζί μου.

Με εκτίμηση Γ.Β.

ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ????????ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ ΘΕΣΗ,ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΩΣ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΓΝΩΜΕΣ!!

http://ksipnistere.blogspot.com/2011/03/25-2011-2.html

ΤΟ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΠΡΟΣΚΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΡΧΗ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ http://katohika.blogspot.com/2011/03/25-2011_12.html
ΚΑΙ ΠΡΑΞΤΕ ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΩΣΤΟ, Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ

23 σκέψεις σχετικά με το “Χρεωκοπία στις 25 Μαρτίου 2011 ? ? ? ? ? Νο2

  1. Εσύ φίλε μου γιατί είσαι ο Γιώργος Γ ????
   Το ότι δημοσιεύεται ανώνυμα μια <> , δεν ξέρεις μήπως τα επακόλουθα σε αυτήν την κατά τα άλλα δημοκρατική χώρα?

   1. ΘΕΛΕΙΣ Η ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΩ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ ΠΑΝΤΟΤΕ
    ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ BLOGSPOT ME DIAXEIRISTES.
    15 ΧΡΟΝΙΑ ΧΡΕΙΑΣΘΗΚΑΝ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΩ ΑΠΟ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ
    ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΨΕΜΑΤΑ

 1. Εσύ φίλε μου γιατί είσαι ο Γιώργος Γ. ?????
  Το ότι δημοσιεύεται ανώνυμα μια ΚΑΘΑΡΗ ΣΝΕΙΔΗΣΗ , δεν ξέρεις μήπως τα επακόλουθα σε αυτήν την κατά τα άλλα δημοκρατική χώρα????

 2. Μερικες φορες τα λογια δεν φτανουν για αυτο και παραθετω τα μουσικα κοματια απο »το μεγαλο μας τσιρκο»

  δεν εινε υποχρεωτικο ουτε να συμφωνεις η να διαφωνεις εινε η ..αληθεια??
  που εινε η αληθεια και το ψεμμα,δικη μας η επιλογη….

 3. ο ανθρωπος ειναι σχιζοφρενής

  Ο συντάκτης ειναι εντελώς ασχετος με τα τραπεζικά (το οτι ισως εχει δουλέψει ταμείο στη Eurobank δεν του δίνει credibility)
  1 . Εμβάσματα ανω του εκατομμυρίου φαινονται αμεσα στην Τραπεζα της Ελλάδος. Αν η στελεχάρα που εγραψε το κείμενο δεν κρατησε το στομα του κλειστό μια φορά , φαντάσου ποσο θα το κράταγαν τα κομματόσκυλα της Τραπεζας της Ελλάδος.
  Μην μου πείς για μεταφορές ποσών με άλλο τρόπο (επιταγές και μετρητά ) διοτι θα καγχάσω …

  2. Οι χωρες δεν δηλώνουν επίσημα χρεωκοπία ΠΟΤΕ. Δεν το κάνει το Ιρακ , το Πακισταν ΚΑΝΕΙΣ
  Χρεωκοπία δεν υφίσταται ακόμα και οταν οι διαχειριστές επιβάλλουν στάση πληρωμών ή οποία μπορεί να ειναι προσωρινή.
  Εδώ ο τυπος εγραψε ακόμα και το διάγγελμα του πρωθυπουργού να ανακοινώνει χρεωκοπία οταν δεν υπάρχει κανένας λόγος να το κάνει μια και οι ταμειακές ροές ειναι εξασφαλισμένες !!! Οταν δεν εχουν ακομα καταργήσει το επίδομα ξυσίματος αρχιδιού ποσο λογικό το θεωρείς να βγούν σε δεκα μερες και να δηλώσουν χρεωκοπία !!!!

 4. 1…..μηπως ειναι ο συγγραφεας ενας απο αυτους που πονταρουν καθημερινα στα ποσοστα πιθανοτητας πτωχευσης ; [παιζεται κι αυτο απο καποιους -πού αλλού, στο Σιτι]
  2….η εκφορα και ο «εισαγγελικος» τροπος του λογου παραπεμπει στους ιδεολογικους (μονο;) προγονους του γραφοντος μαυραγοριτες και δωσιλογους της Κατοχης
  3…..αν δεν υπαρξει χρεωκοπια στις 25 Μαρτη, θα βγει ο καραγκιοζης αυτος που τα γραφει να ζητησει συγγνωμη ?
  ?

 5. Εξυπνακηδες τι θελετε να βαλω ονομα, επιθετο διευθυνση και αριθμο τηλεφωνου; Το mail μου ειναι στη διαθεση του moderator και ανα πασα στιγμη μπορει ο καθενας να βρει ποιος ειμαι αν εχει εννομο συμφερον. Αν εγραφα δηλαδη ενα οποιοδηποτε ονοματεπωνυμο θα με πιστευατε?
  Η πρακτικη στα sites και στα blogs ειναι να βαζεις ενα ψευδωνυμο.Ουτε απαιτω απο τον Yiannis Aeras να λεγεται στη πραγματικοτητα Γιαννης Αερας. Το ιδιο μου κανει
  Ο εμπνευστης του κειμενου για το οποιο γινεται φασαρια χρησιμοποιησε πρακτικη Hacker για να μην τον βρουν ποτε, αυτο δεν σας λεει τιποτα.

 6. Να συμπληρωσω και κατι ακομα.
  Αν ηταν παλληκαρι ο κυριος Γ.Β θα εβγαινε και θα ελεγε τα πραγματα επωνυμα και στις 26 Μαρτιου θα ηταν ενας, τι θα ηταν αραγε; Λαικος ηρωας, υποψηφιο πολιτικο στελεχος, δεν ξερω.
  Εκεινο που ξερω ομως ειναι οτι εμενα με τρομοκρατησε, με εκανε να νιωσω ανισχυρος στη καταιγιδα που ερχεται, ολοι βγαζουν τα λεφτα τους εξω κι εγω θα περιμενω να παρω τη συνταξη μου σε ομολογα του πτωχευμενου δημοσιου.
  τα σεναρια χρεωκοπιας ειναι οπωσδηποτε στα σχεδια, αλλα διαβαζοντας τετοια περισπουδαστα αρθρα και με τιτλο «To panic or not to panic? ‘ η απαντηση για μενα αλλα και για πολλους αλλους φανταζομαι ηταν: To panic, to panic..

  1. PISTEVO GIWRGO G. KAI AN KSERIS OTI TA PALIKARIA KAPOTE TA RIXNANE S’ ENA MPOUNTROUMI ( FILAKI ) GIATI LEGANE TIN ALITHIA.. ESI THA TO EKANES AN EIXES SIGOURA STIXIA ??? N’ TO ANAKINOSIS ME TO ONOMATEPONIMO SOU KAI AS MIN ITAN TO ALITHINO SOU????

  1. FILE GIWRGO AN EIXA LEFTA AFTO THA EKANA K’ EGW, ALLA NA KSERIS EPIDIS GNORIZO KOSMO KAI EPIXIRIMATIES AN THES MATHE OTI OLI TA EXOUN VGALI EKSO TA LEFTA TOUS. KAI OXI TOIPOTE ALLO MONO H POLITIKI LENE TIN ALITHIA KAI O KOSMOS POU TOUS PSIFIZI PSEMATA, KAI AN VGENI KATI STIN FORA VAZOUN EISAGGELEA KAI TON XONOUN FILAKI XWRIS NA GNORIZI O KOSMOS TA STOIXIA AN EINAI ALITHINA H PSEMATA… TELOS PANTON O KATHENAS AS PISTEVI OTI PISTEVI….

 7. Αυτοί οι έλληνες εισαγγελείς όμως έ?
  Δεν τους ξεφεύγει τίποτα. Μύγα να σου χέσει πάνω στο τραπεζάκι την μαγκώνουν.
  Αυτούς τους κακομοίρηδες τους πολιτικούς τους έχουν ταράξει, γεμίσανε τον Κορυδαλλό ένα πράμα…. τους κλείσανε όλους μέσα.
  Βρε δεν πάνε στο διάολο? Ο κόσμος το χει τούμπανο κι αυτοί κρυφό καμάρι.
  Θέλει πολύ μυαλό για να καταλάβουμε που παει η χώρα? 35Ο δις χρέος, ελλειματικός ετήσιος προϋπολογισμός και αρνητική ανάπτυξη = χρεωκοπία. Οι αγορές νομίζετε είναι μακάκες που δεν πλησιάζουν την Ελλάδα?
  Το email του τυπου τους πείραξε?

 8. Ο ανθρωπος αυτος δεν φαινεται να λεει ψεμματα παρ ολο που στην αρχη με εξοργισε και τον θεωρησα οικονομικο προβοκατορα.Σας μεταφερω ενα σημερινο δικο μου σχολιο στον ιστοτοπο infognomonpolitics=
  /Η Αρχελαος είπε…
  Στο παρα τριχα γλυτωσαμε την χρεοκοπια και αυτα που εβγαλε ενας
  «ανωτατος τραπεζικος» στο διαδικτυο και τον κυνηγαει η Ασφαλεια ΗΤΑΝΕ ΑΛΗΘΙΝΑ.
  Επειδη η τελικη αποφαση επροκειτο να ειναι ΠΟΛΙΤΙΚΗ και ΟΧΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ στο τελος ενεδωσε ο ΓΑΠ
  για τα ελληνικα …Ασημικα στην Γερμανια και υποσχεθηκε κατευθυνομενο προς αυτην ξεπουλημα σε χαμηλη τιμη (την παρουσα down) ευκαιριας.Ξεπουλησε στην Γερμανια
  ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟ και ΜΕΓΑΛΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ (Ευαγγαλισμο,Αττικον κλπ) και συμφωνησε η Μερκελ σε αυτα που μαθαμε σαν επιτυχια της Ελλαδας.
  ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ και καμμια αλλη.Η Γαλλια παγιδευμενη ακολουθησε πιστα και σιωπηλα την Γερμανια χωρις δικες της διεκδικησεις γιατι δεν την επαιρνε.
  Οι Κινεζοι με τον σιδηροδρομο πηγαν οριστικα στην παντα παρ ολο που οικονομικα αυτοι μας συνεφεραν
  και αυτοι μας φλερταραν 1 χρονο για τα θεματα αυτα.Ητανε υψηλη εντολη=οχι αυτοι.

  13 Μαρτίου 2011 2:46 μ.μ.

  1. Είτε έχουμε ευρώ, είτε έχουμε δραχμή , εφόσον δεν παράγουμε έργο, θα μας ρουφάνε το μεδούλι.
   Πριν ένα χρόνο η λουκα κατσελη είπε σε ένα μήνα ξεκινά η ανάπτυξη.
   Μα ανάπτυξη δεν είδαμε.
   Αναρωτιέμαι, ποιος είναι ο σκοπός τους που δεν θέλουνε να ήμαστε παραγωγικοί.
   Γιατί, όποιος ΕΛΛΗΝΑΣ πήγε στο εξωτερικό θριάμβευσε;
   Στο εξωτερικό μήπως δεν μας αρέσει το αραλίκι;
   Και μένω με αυτό το στοιχείο, για να αποδείξω ο,τι οι ΕΛΛΗΝΕΣ είναι παραγωγικοί, αρκεί το κράτος με τους πουλημένους πολιτικούς να μας αφήσουν.
   Πχ. Όποιος ΕΛΛΗΝΑΣ προσπάθησε να κάνει κάτι, μέχρι να του δώσει άδεια το κράτος να ξεκινήσει, έχει φτάσει στη σύνταξη.
   Πιστεύω πως φοβούνται το ΕΛΛΗΝΙΚΟ δαιμόνιο.
   Το κακό είναι ο,τι είμαστε λίγο αργοί στις αποφάσεις μας στο να ξυπνήσουμε, αλλά αν ξυπνήσουμε ξέρουν όλοι οι εμπλεκόμενοι ο,τι την βάψανε.
   Όσο για τους γερμανους κ γαλλους που μας βρίζουν ένα έχω να τους πω.
   Τόσα χρόνια μας πουλούσατε σκουπίδια έναντι άνδρας αμοιβής , αυτό δεν είναι απατεωνιές;
   Όταν μας χρησιμοποιούν τα εθνικά μας, αρχαία σύμβολα κ γλώσσα κ τις λέξεις στην ιατρική τσάμπα , εμείς πάλι τους χρωστάμε;
   Δίστιχως πιστεύω ο,τι και στην δραχμή να πάμε, ανάπτυξη δεν θα μας αφήσουν να έχουμε, γιατί μας φοβούνται.
   Μια είναι η λύση.
   1 κλείνουμε τα σύνορα
   2 πετάμε κάθε τι αλλοδαπό που μας έχουν φορτώσει.
   3 πετάμε κάθε θρησκεία που μας έχουνε επιβάλει, (κρατάμε αυτή που θέλουμε εμείς ως ΓΝΗΣΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ).
   4 πετάμε κάθε πολιτικό που μας έχει φέρει σε αυτή τη θέση και τον στέλνουμε εξορία ως προδότη της ΕΛΛΑΔΟΣ.
   5 τα βρίσκουμε αναμεταξύ μας.
   6 κάνουμε ανασυγκρότηση των δυνάμεων μας.
   7 ζητάμε ο,τι μας χρωστάνε.
   8 ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ.
   Τέλος πιστεύω καλύτερα να παραμείνουμε στο ευρώ για να μην μπορέσουν να υποτιμήσουν το νόμισμα μας.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s