Υπάρχουν και άλλα βίντεο του Στρος Καν, πολύ ενδιαφέροντα…

Υπάρχουν και άλλα λογοκριμένα κομμάτια της συνέντευξης του κ. Στρος Καν που αναφέρονται στη χώρα μας και τα οποία δεν έχουν δει ακόμα το φως της δημοσιότητας.

Ειδικότερα χθες (5/5/2011)το πρωϊ, στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, ο γνωστός ανταποκριτής από τις ΗΠΑ κ. Μιχάλης Ιγνατίου, αποκάλυψε ότι υπάρχουν και άλλα βιντεοσκοπημένα τμήματα από το γνωστό αφιέρωμα που έκανε ο γαλλικός τηλεοπτικός σταθμός cannal +, στον κ. Στρος Καν.

Όπως είπε ο κ. Ιγνατίου, αν διαρρεύσουν και προβληθούν αυτά τα κομμάτια θα προκαλέσουν πρόβλημα στην εσωτερική κατάσταση της χώρας. Εκείνο όμως που μας έκανε περισσότερη εντύπωση είναι αυτό που είπε περί άσχημων χαρακτηρισμών που κάνει ο κ. Στρος Καν στα κομμάτια αυτά, χωρίς να ξεκαθαρίσει αν οι χαρακτηρισμοί αυτοί αφορούν το σύνολο του λαού (όπως εκείνος ο γνωστός χαρακτηρισμών περί κοπράνων, στα οποία είναι βουτηγμένοι οι Έλληνες) ή αφορούν άσχημους χαρακτηρισμούς πολιτικών προσώπων της χώρας.

Η συνέχεια πράγματι θα έχει ενδιαφέρον, αν και δεν περιμένουμε τίποτα επιπλέον να πληροφορηθούμε για να εκπλαγούμε.

Εμείς πιστεύουμε ότι πλέον τα έχουμε αντιληφθεί όλα και ότι απλά γελοιοποιούνται ακόμα περισσότερο, στα μάτια του λαού, εκείνοι που προσπαθούν να κάνουν το άσπρο μαύρο.

Φθάνει η ώρα της αναζήτησης των ευθυνών.

ΠΗΓΗ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s