Το ζοφερό μέλλον ξεκίνησε

Εδώ και αρκετό καιρό υπάρχουν σκέψεις στο μυαλό μου που θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας ειδικά όσο η «οικονομική κρίση» βαθαίνει και πλέον έχουν αρχίσει να εμφανίζονται οι πρώτες φωνές για την ανατροπή του υφιστάμενου πολιτικού συστήματος.
Μη γελιόμαστε όσο και αν δεν θέλουμε να το παραδεχθούμε είναι σαφές, από μια σειρά κινήσεων, πως υπάρχουν κύκλοι που απεργάζονται μια σειρά σεναρίων για την χώρα που ξεκινούν από την ανατροπή της κυβέρνησης, την ακυβερνησία και την οικουμενική μέχρι ακόμη ακόμη και ενδεχόμενο πραξικόπημα με τις αναφορές που έγιναν στις γνωστές εκθέσεις τη CIA.

Είναι δεδομένο πως πέραν του γενικότερου πλανητικού οικονομικού πολέμου ,με βασικό μέτωπο του την Ε.Ε. και θύματα τους λαούς των χωρών που βρίσκονται στο μάτι του κυκλώνα, σε εξέλιξη έχουμε και τον εσωτερικό πόλεμο των δυνάμεων εκείνων που ευελπιστούν να αποτελέσουν τον εκφραστή της νέας διακυβέρνησης που θα αναλάβει από τις στάχτες; του παλαιού κατεστημένου.

Οι δυνάμεις που μέχρι στιγμής έχουν εμφανιστεί με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα λέγαμε πως ανοίκουν στην επιχειρηματική πλευρά προσωποποιούνται στον πρόεδρο του ΣΕΒ και τις τοποθετήσεις των μεγάλων ΜΜΕ.

Είναι χαρακτηριστικά τα όσα συνέβησαν κυρίως από την ελάχιστη κάλυψη των συγκεντρώσεων των αγανακτισμένων από το γνωστό MEGA.

Πως είναι δυνατό όμως ο λαός να περιμένει ότι οι ίδιοι αυτοί που αποτέλεσαν μέρος της διαπλοκής με το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα που τώρα καταδικάζουν θα αποτελέσουν λύση με προοπτική για το μέλλον;

Μέσα από όλες αυτές τις διεργασίες ,φανερές ή μη στα μάτια του απλού λαού ,που λαμβάνουν χώρα είναι αδύνατο να μην βγουν μια σειρά από συμπεράσματα τα οποία καθορίζουν ή θα προσδιορίσουν σειρά εξελίξεων για το μέλλον της χώρας.

Κάποια από αυτά όπως στο δικό μου μυαλό σχηματίζονται θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας:

  • Το πρόβλημα του χρέους δεν είναι ΜΟΝΟ ελληνικό. Θα πρέπει επιτέλους να φύγουμε από την εσωστρέφειά μας και να κατανοήσουμε πως ως χώρα εμπλεκόμαστε σε ένα παγκόσμιο γεωπολιτικό παίγνιο το οποίο υλοποιούμενο θα προσδιορίσει το status quo του πλανήτη για τα επόμενα 50-60 χρόνια καθορίζοντας τις οικονομικοπολιτικές και ενεργειακές ισορροπίες. Χαρακτηριστική η επίσκεψη του αρχηγού της CIA για μια εβδομάδα στην Άγκυρα. Αν δε το κατανοήσουμε σύντομα απλά θα πονέσουμε περισσότερο.
  • Είναι απαραίτητο να κατανοήσουμε πως η έλλειψη ηγετόρων στην αντίδραση μειοδοτικών πρακτικών ΑΝΤΙΚΑΤΟΠΤΡΙΖΕΙ την παρακμή ολόκληρης της κοινωνικής δομής του έθνους. Είναι χαρακτηριστική η απουσία του κόσμου του πνεύματος και της διανόησης με παρόντα έναν άνθρωπο 90 ετών(κος Μίκης Θεοδωράκης)
  • Η πορεία είναι προδιαγεγραμμένη για την πλήρη υποδούλωση και εκχώρηση των περιουσιακών στοιχείων της χώρας σε ξένα χέρια με μοναδικό αντικειμενικό σκοπό για το πολιτικό σύστημα να κερδίσει λίγο ακόμη χρόνο απολαμβάνοντας τα προνόμιά του.
  • Είναι απαραίτητο ο λαός με την συγκρότηση λαϊκών ομάδων, που θα περιφρουρεί αυστηρά για την απομόνωση προβοκατόρων που το σύστημα θα επιχειρήσει να τοποθετήσει, να αντιδράσει ενεργά πλέον σε κάθε προσπάθεια του πολιτικού συστήματος για εκχώρηση ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ. Μόνο οργανωμένη αντίσταση του λαού που αποτελεί πλειοψηφία απέναντι στο μειοψηφικό πολιτικό πακέτο των κομματικών στρατών θα καταφέρει την ανατροπή.
  • Μέσα από αυτές τις ομάδες του λαού θα αναδειχθούν όσοι πραγματικά μπορούν να τον εκφράσουν αποτελώντας την μαγιά για το μέλλον της πατρίδας μας.

Η επιλογή είναι δική μας, ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ , ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΣΚΛΑΒΟΙ Ή… ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ.

Η επιλογή είναι δική μας….

Θα κλείσω απλά…:

‘Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)
1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων, υπογράφεται από τον Πρόεδρό της, δημοσιεύεται από τον προσωρινό Πρόεδρο της Δημοκρατίας στην Eφημερίδα της Kυβερνήσεως, με διάταγμα που προσυπογράφεται από το Yπουργικό Συμβούλιο και αρχίζει να ισχύει από τις ένδεκα Iουνίου 1975.
2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Eλλήνων.
3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.
4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Ευχαριστώ
Casius

ΠΗΓΗ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s