ΔΕΗ και Καλλικράτης

Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού τι σημαίνει ? Σημαίνει κεντρικός έλεγχος της ενέργειας. Αντί να χρησιμοποιούμε συσκευές Ελεύθερης Ενεργείας, χάνουμε μερικά τρισεκατομμύρια Watt για κάθε ένα που παράγουμε. Έτσι παραμένουμε καλά και υπάκουο Ποίμνιο. Χρησιμοποιούμε τα μαύρα καρκινογόνα φίδια της ασφάλτου για να κινούμαστε με αρχαίες μηχανές εσωτερικής καύσεως με «πιστόνια» ΕΛΕΟΣ ! Όμως όλοι ασχολούνται με το που θα βρούνε 10 λεπτά το λίτρο πιο φθηνή βενζίνη, αντί να καίνε νερό. Επίσης ποιο μοντελάκι θα αγοράσουνε για να ικανοποιήσουν το υπέρμετρο εγώ τους και να μπούνε αν μπορούν στο μάτι του γείτονα. ΤΥΠΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΜΑΙΜΟΥΔΩΝ ΤΗΣ ΕΔΕΜ.

Τώρα γιατί κάθομαι εγώ και τα γράφω ? Τι μ@@@@ με δέρνει ακόμα ? Ας είναι. Δεν θύμισε ο Καλλικράτης το Γαλλικό σύστημα των Επαρχιών ? Μα τι λέω τώρα αφού περισσότερο σας ενδιαφέρει το πουλί του «Γάλλου» Στρός Κάν ! ..και τα ‘σεξουαλικά σκάνδαλα’ των λογής λογής επικυρίαρχων. Έτσι θα ακολουθήσει άνετα ο κατακερματισμός της ΔΕΗ σε Ιδιωτικά Εργοστάσια ανά επαρχία.

….και αυτή ή μοιρασιά ήδη γινότανε πριν 15 χρόνια με επισκέψεις σε κότερα και κρουαζιέρες εδώ των «υπεύθυνων» των αντιστοίχων ΔΕΗ του εξωτερικού. Φυσικά όλα αυτά γίνονται για το καλό μας. Ώστε να πληρώσουμε το ρεύμα (το σύγχρονο αγαθό του πολιτισμού !!! και το απόλυτο όπλο ελέγχου της μάζας) σε διπλάσια και τριπλάσια τιμή. Υπερβάλλω ? ε περιμένετε τότε.

Την KFW την ξέρετε? Όχι φαντάζομαι … είναι αυτή που υπογράφει αντί της Γερμανικής κυβέρνησης στο μνημόνιο! . Τον ισολογισμό του 2010 της KFW τον έχετε δει? Όχι ε ?

κατεβάστε και διαβάστε

Εκεί στην σελίδα 10 εμφανίζεται και το δάνειο της Ελλάδος. Πως αναφέρεται αυτό ?

‘special business related to the loan granted to the Republic of Greece in 2010’ και ‘International business increased to EUR 92.3 billion and accounts for 22 % of the total lending volume, including the loans to the Republic of Greece (EUR 22.3 billion).’

Special Business ήμαστε λοιπόν! Για δείτε με τι ασχολείται κυρίως η KFW? Με επενδύσεις στους τομείς της Ενέργειας. Δες ΕΔΩ

Σας λέει τίποτα η λέξη ΔΕΗ? Χαχαχα περιμένετε σαν καλό ποίμνιο μέχρι το Πάσχα κάποιων άλλων.

ΠΗΓΗ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s