Η omerta του πολιτικού συστήματος στην βία κατά των πολιτών

  • Τα κόμματα εγκατέλειψαν τους πολίτες στην δολοφονική κυβερνητική βία

Αυτά που συνέβησαν χθες στην Αθήνα, ήταν πρωτόγνωρα, γύρισαν την χώρα στην δικτατορία των συνταγματαρχών και αποτέλεσαν την χαριστική βολή του πολιτικού συστήματος στην πολιτική!!! Θα μπορούσαμε να πούμε πως ήταν ο απόλυτος πολιτικός αυτοχειριασμός του πολιτικού συστήματος, το οποίο όντας ανίκανο να αντιμετωπίσει τους Έλληνες πολίτες συναίνεσε σιωπηλά στην επιβολή της βίας εναντίον τους.

Οι ενοχές όλων των πολιτικών βρήκαν ως μοναδική λύση την βίαιη καταστολή των Ελλήνων πολιτών. Η σιωπή των πολιτικών αρχηγών, η μη παρέμβαση των κομμάτων (που εννοείται ότι εκπροσωπούν τους πολίτες και συμβάλλουν στην δημοκρατία) καθιστά συνενόχους όλους τους πολιτικούς χώρους (που βρίσκονται εντός του σημερινού Κοινοβουλίου) στην παράνομη και αποτροπιαστική επιβληθείσα βία κατά αόπλων και ανυπεράσπιστων πολιτών.

Φυσιολογικά, σήμερα θα έπρεπε σύσσωμη η αντιπολίτευση, προκειμένου να «διορθώσει» την τραγική ενοχική της χθεσινή σιωπή -όταν Ελληνικό αίμα έβαφε τους δρόμους της Αθήνας και την πλατεία Συντάγματος- θα έπρεπε να είχε δηλώσει την αποχώρησή της από το Κοινοβούλιο έως ότου επιστρέψει η Δημοκρατία στην Ελλάδα. Εάν υπήρχε έστω και ένα ψήγμα ευαισθησίας των πολιτικών κομμάτων, η δήλωση άρνησης συμμετοχής σε διαδικασίες που παραβιάζουν το Σύνταγμα και που εκθέτουν τους πολίτες της χώρας σε μέγιστους κινδύνους (μέχρι και την απώλεια της ζωής τους), θα έπρεπε σήμερα να κοσμεί τα πρωτοσέλίδα των εφημερίδων και να είναι πρώτο θέμα στην εγκληματική και άκρως επικίνδυνη συμπεριφορά του καθεστώτος Παπανδρέου έναντι των Ελλήνων πολιτών.

Η σιωπή όλων των βουλευτών δεν σημαίνει όμως πως οι «αμνοί» (πολίτες) δέχθηκαν να θυσιασθούν για να διασωθούν οι πραγματικοί ένοχοι για όλα όσα συμβαίνουν σήμερα στη χώρα και για όλα όσα θα συμβούν αύριο. Η επιβαλλόμενη «omerta» μπορεί να αποτελεί γνώρισμα της σύγχρονης πολιτικής σκηνής, αλλά δεν αποενοχοποιεί όλους όσους συμμετείχαν δια της σιωπής τους στην βία και στα εγκλήματα που χθες έγιναν εις βάρος Ελλήνων πολιτών.

Έτσι, τα σημερινά κόμματα αποδείχθηκαν ανίκανα να προστατεύσουν τον θεσμικό τους ρόλο και να βρεθούν άξια έναντι της ευθύνης που αναλαμβάνουν από την στιγμή της ίδρυσής τους έναντι των Ελλήνων πολιτών. Οι πολίτες γνωρίζοντας, ήδη, την συνενοχική δράση των κομμάτων απέδειξαν με το αίμα τους πως στην Ελλάδα η Κοινοβουλευτική Ολιγαρχία – Δικτατορία είναι μία ζώσα αρρωστημένη κατάσταση. Αφού οι πολιτικοί επέλεξαν την σιωπή απέναντι σε ένα φασιστικό καθεστώς και οι πολίτες αποφάσισαν να διεκδικήσουν τα αυτονόητα και παγκοσμίως αναγνωρισμένα δικαιώματά τους που απειλούνται από τα σύγχρονα φασιστοειδή – υπηρέτες της παγκόσμιας αλήτ, η σύγκρουση είναι πλέον δεδομένη. Η χρονική στιγμή και οι κανόνες που θα ισχύσουν σε αυτή την σύγκρουση δεν έχουν οριστεί και ούτε πρόκειται –φυσικά- να οριστούν από καμία από τις δύο πλευρές.

Καλό θα είναι, όμως, να γνωρίζουν οι συνενοχικοί της άρχουσας πολιτικής συμμορίας, πως το ένστικτο για την επιβίωση των λαών όχι μόνο βγαίνει πάντα νικητής, αλλά στην διεκδίκησή του για την επιβίωση εκδηλώνεται με κάθε τρόπο. Να εύχονται, λοιπόν, οι υπηρέτες του καθεστώτος Παπανδρέου, η εκδήλωση αυτού του ενστίκτου να είναι κόσμια…

Στο Σύνταγμα χθες έπεσε από την πλευρά των πολιτών πολύ δάκρυ (ασφυξιογόνα) και αίμα (ΜΑΤ)… Το κακό για τους «κυβερνώντες» είναι πως η φύση ζητά και επιβάλλει ισορροπίες…

Το είδαμε ΕΔΩ

2 σκέψεις σχετικά με το “Η omerta του πολιτικού συστήματος στην βία κατά των πολιτών

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s