Προσοχή στις παγίδες των τραπεζών. Προσοχή στην ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ των παλαιών συμβάσεων με ΝΕΕΣ με σκοπό να μειώσετε τη μηνιαία δόση

Γίνομαι τελευταία αποδέκτης πληροφοριών σύμφωνα με τις οποίες οι τράπεζες προσεγγίζουν μαζικά τους δανειολήπτες που αδυνατούν να πληρώσουν και με το πρόσχημα ότι αντιλαμβανόμαστε τη στενωπό προσφέρονται να «βοηθήσουν» ώστε να πειστούν οι δανειολήπτες να προχωρήσουν σε αναδιάρθρωση των (κόκκινων) δανείων τους. Φέρονται προς αυτή τη κατεύθυνση διατεθειμένοι να τους μειώσουν σημαντικά τη μηνιαία δόση με το επιχείρημα ότι με τον τρόπο αυτό θα ελαφρυνθεί ο μηνιαίος προϋπολογισμός τους… Στην πραγματικότητα όμως γνωρίζουν ότι ακόμη και μετά την αναδιάρθρωση, οι περισσότεροι αποκλείεται να τα καταφέρουν…

Αφού λοιπόν γνωρίζουν ότι η συντριπτική πλειοψηφία δεν πρόκειται να εξοφλήσει το χρέος, το ερώτημα που τίθεται είναι γιατί το κάνουν… Η απάντηση έχει ως εξής: Με προβαλλόμενο «όφελος» τη μείωση της μηνιαίας δόσης, προτείνουν την ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ των παλαιών συμβάσεων ΜΕ ΝΕΕΣ, με ταυτόχρονο πιεστικό αίτημα την εγγραφή προσημείωσης υποθήκης σε οποιοδήποτε ακίνητο ιδιοκτησίας του δανειολήπτη. Εν συνεχεία βγάζουν μικρότερη σε σχέση με την παλαιά δόση, με ορίζοντα όμως αποπληρωμής σε πολύ μεγαλύτερο βάθος χρόνου. Το αποτέλεσμα εδώ είναι ότι ο δανειολήπτης πληρώνει τελικά (στη λήξη της νέας σύμβασης), τόκους υπερπολλαπλάσιους από αυτούς που θα πλήρωνε αν ΔΕΝ είχε αντικαταστήσει την παλιά με τη νέα σύμβαση συν ότι η τράπεζα έχει εξασφαλίσει την απαίτηση της με εμπράγματη ασφάλεια (προσημείωση στο ακίνητο του οφειλέτη). Αυτό είναι το εμφανές αποτέλεσμα…

Αυτό που δεν υποψιάζεσαι είναι ότι αν η τράπεζα σε πείσει και τελικά υπογράψεις τη νέα σε αντικατάσταση της παλιάς σύμβαση, ΧΑΝΕΙΣ σε μεγάλο βάθος χρόνου το δικαίωμα να υπαχθείς στις διατάξεις του ν 3869/2010 που προβλέπει τη ρύθμιση των οφειλών των υπερχρεωμένων φυσικών προσώπων (βλ. άρθρο 1 παρ. 2 ΔΕΝ επιτρέπεται η ρύθμιση οφειλών που: α) έχουν αναληφθεί το τελευταίο έτος πριν την υποβολή της αίτησης για την έναρξη της διαδικασίας …). Οι τράπεζες λοιπόν προσπαθούν συντονισμένα ώστε να ανασχεθεί πάση θυσία η τάση της μαζικής προσφυγής των δανειοληπτών στα δικαστήρια, διότι γνωρίζουν ότι α) τους επόμενους μήνες οι αιτήσεις για δικαστική ρύθμιση των χρεών θα πάρουν τη μορφή χιονοστιβάδας και β) ότι με οδηγό αυτή εδώ την απόφαση, τα δικαστήρια θα διαγράψουν μεγάλο μέρος των οφειλών των πολιτών προς τις τράπεζες. Περαιτέρω, με την προσημείωση υποθήκης που η τράπεζα απαιτεί ταυτόχρονα με την υπογραφή της νέας σύμβασης, επιτυγχάνεται η εξασφάλιση της απαίτησης της τράπεζας ακόμη και στο ενδεχόμενο της δικαστικής ρύθμισης των χρεών βάσει των διατάξεων του ν 3869/2010, αφού σύμφωνα με την παράγραφο 1 του άρθρου 9 ικανοποιείται προνομιακά η τράπεζα που έχει εμπράγματη ασφάλεια στο εκποιούμενο πράγμα (ακίνητο του οφειλέτη).

Έχω τέλος την αίσθηση -σημειώνοντας ότι τα παρακάτω αποτελούν προσωπική επιστημονική άποψη έχουν καθαρά ενημερωτικό σκοπό και δεν αποτελούν προτροπή για συγκεκριμένη ενέργεια- ότι στις διατάξεις του ν 3869/2010 συμφέρει να υπαχθούν οι δανειολήπτες που χρωστάνε πολλά σε σχέση με την ακίνητη περιουσία τους. Αντίθετα η υπαγωγή στο ν 3869/2010 ΔΕΝ συμφέρει αυτούς που χρωστάνε λίγα σε σχέση με την ακίνητη περιουσία που έχουν. Έχω από αυτά την άποψη, ότι εφόσον οι τελευταίοι αδυνατούν να πληρώσουν δεν πρέπει να ζητήσουν δικαστική ρύθμιση των χρεών τους βάσει του ν 3869/2010, αλλά να δώσουν σφοδρή δικαστική μάχη προς την κατεύθυνση της πίστωσης χρόνου και της διαγραφής των παράνομων χρεώσεων. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί πλήττοντας τους άκυρους όρους της σύμβασης, πράγμα που μπορεί να γίνει δικαστικά τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά. Αμυντικά για την ακύρωση της διαταγής πληρωμής που τυχόν εκδοθεί (βλ στο τέλος αυτού του ποστ) ή επιθετικά με άσκηση αναγνωριστικής αγωγής κατά της τράπεζας με την οποία ο δανειολήπτης ζητά την ακύρωση της σύμβασης ΠΡΙΝ η τράπεζα του βγάλει διαταγή πληρωμής. Προτρέπω τους αναγνώστες αυτού του άρθρου να το διαδώσουν, διότι θεωρώ ότι στη συντριπτική τους πλειοψηφία, οι πολίτες αγνοούν τις συνέπειες της αντικατάστασης της παλαιάς με νέα σύμβαση, ώστε τυχόν απόφαση να αναλάβουν νέο χρέος σε επιμήκυνση παλαιότερου, να γίνει μετά λόγου γνώσεως.

ΠΗΓΗ

Advertisements

8 σκέψεις σχετικά με το “Προσοχή στις παγίδες των τραπεζών. Προσοχή στην ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ των παλαιών συμβάσεων με ΝΕΕΣ με σκοπό να μειώσετε τη μηνιαία δόση

 1. Μετά λύπης μου θα ήθελα να πω πως η ενημέρωση που κάνετε είναι στρεβλή και αναληθείς.

  Επειδή λοιπόν δουλεύω σε τράπεζα και ασχολούμαι (και) με τις ρυθμίσεις οφειλών, σας πληροφορώ πως χιλιάδες δανειολήπτες έχουν επωφεληθεί από τις ρυθμίσεις προκειμένου να τιμήσουν την υπογραφή τους και το λόγο τους. Ένα ποσοστό δε άνω του 70% δείχνει να μπορεί να ανταπεξέλθει στη νέα του δόση.
  Αυτό που θέλετε να συμβουλέψετε τον κόσμο είναι να γίνει απατεώνας ?

  Θεωρείτε διαβάζω πως με την υπογραφή νέας σύμβασης ρύθμισης χάνει ο οφειλέτης το δικαίωμα για 1 έτος υπαγωγής του στο νόμο ? Επειδή όπως προείπα ασχολούμαι αρκετά με το θέμα, κανείς (έστω και λίγο) έξυπνος δικηγόρος δεν πρόκειται να χάσει υπόθεση λόγω νέας σύμβασης. Με άλλα λόγια πολύ εύκολα μπορεί να αποδειχθεί ότι η νέα σύμβασης ρύθμισης αφορά «παλαιές» οφειλές και όχι νέες. Αλλά ακόμη και να ισχύει αυτό που ισχυρίζεστε, ο χρόνος που χρειάζεται για να προβεί κάποιος σε όλες τις διαδικασίες (αίτηση για βεβαίωση οφειλών, συγκέντρωση στοιχείων, αίτηση δικαστικού συμβιβασμού, αίτημα στο δικαστήριο, ορισμός δικασίμου) υπερβαίνει στην πράξη το ένα έτος (αυτό ίσως έιναι ένα θέμα που θα έπρεπε να ψάξετε).

  Αυτό που θα έπρεπε να συμβουλεύεται τον κόσμο, είναι να προσέχει ιδιαίτερα τις συνέπειες του νόμου. Δεν πρέπει κανείς να ξεχνάει ότι εάν το δικαστήριο κάνει δεκτό το αίτημά του οφειλέτη κηρύσσεται αυτομάτως και «πτωχός», με ότι αυτό συνεπάγεται.
  Επιπλέον, όλα τα μέσα ενημέρωσης αναφέρεστε σε μια και μόνο υπόθεση που είδε το φως της δημοσιότητας για τον προφανή έναν και μόνο λόγο: επειδή «πουλάει».
  Καταρχήν στην υπόθεση αυτή, το δικαστήριο απεφάνθει ότι ο οφειλέτης θα πληρώσει εις ολόκληρον το στεγαστικό του δάνειο, το οποίο είναι και το μεγαλύτερο μέρος της οφειλής (κάπου € 120.000). Ταυτόχρονα, θα πρέπει να αποπληρώσει και € 52.000 (€ 310 ανά μήνα για 14 έτη)από τα υπόλοιπα € 80.000 καταναλωτικών πιστώσεων. Τι έκανε στην ουσία, διέγραψε πράγματι ένα % της ανεξασφάλιστης (μη ενυπόθηκης) οφειλής και επιμήκυνε τη διάρκεια του υπόλοιπου ποσού. Και όλα αυτά μάλιστα, αφήνοντας στον οφειλέτη να ζήσει μόλις με € 500 το μήνα. Εάν αυτό είναι επιτυχία …
  Επιπροσθέτως, έχουν βγει και άλλες αποφάσεις (από τις πρώτες υποθέσεις που βγήκαν στα δικαστήρια), από τις οποίες γνωρίζω 7, ΟΛΕΣ απορριπτικές για τους οφειλέτες, αλλά αυτό κανείς δεν το είπε !!!

  Κακές λοιπόν οι τράπεζες, ενώ εσείς ενδιαφέρστε μόνο για το καλό του πολίτη, μπράβο !!!
  Ωραία ενημέρωση, συγχαρητήρια !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Xαιρόμαστε που αναγνώστης , προφανώς τραπεζουπάλληλος , επισκέπτεται το ιστολόγιό μας , με πρόθεση μα «προασπίσει» το «λειτούργημά» του….δεν χαιρόμαστε όμως που η διαπίστωσή σου κε Βασίλη Π. , οτι παρέχουμε στρεβλή εημέρωση , έρχεται εδω μέσω σχολίου σου, δεδομένου , οτι δημοσιεύσαμε μια περίπτωση δανειολήπτη, η οποία ΧΡΗΖΕΙ δημοσιότητας, μπας και άλλοι πολίτες ξυπνήσουν απο το λήθαργο και αντί να «αυτοκτονήσουν» ( η λύση που η τραπεζα σας οδηγει πολλους να γινουν αυτοχειρες, πειτε το και αυτο στρεβλη εημερωση), πανε στο ειρηνοδικειο να κανουν ρυθμιση οφειλων, μηπως και απαλλαγουν απο τις τοκογλυφικές πρακτικες σας , που σε αλλους στερει πορους για τα παιδια τους, αλλα ΤΑΙΖΕΙ καλα τα δικα σας , μιας και τη εργασια σας εχετε και απολυμενος δεν ειστε.ΑΚΟΥΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ:
   Προσωπικά , αποπλήρωνα μεχρι περυσι δανειο στην τραπεζα σας , κανονικοτατα και τακτικα , οσο διαστημα διατηρουσα την εργασια μου και ο ΜΙΣΘΟΣ μου , ΑΥΤΟΣ που βεβαιωσατε με τα 1000 δικαιολογητικα που ζητησατε προκειμενου να με δανειοδοτησετε, επετρεπε να ειμαι τακτικος στη αποπληρωμη….. Οταν το κρατος με υποχρεωσε σε ΣΥΝΤΑΞΗ και το ιδιο κρατος , μου εδωσε ΕΦΑΠΑΞ σε ομολογο ληξης το 2014 , ειναι ΣΑΦΕΣ , οτι καποια ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ προτεραιοτητα μπηκε στη ζωη μου σχετικα με τις οικονομικες μου υποχρεωσεις απεναντι στη τραπεζα . Πρωτα δηλαδη με ενδιεφερε πως θα σιτισω και θα στεγασω τα παιδια μου και επειτα πως θα αποπληρωσω την τραπεζα οπου kai εργάζεστε Κε Βασιλη. Βεβαια , πεστε το στρεβλη πληροφορηση, αλλα η τραπεζα σας με τα ΓΝΩΣΤΑ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΤΗΣ , ΤΙΣ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, αρχισε τις απειλες , τους εκβιασμους και αλλα κασμητικα, ΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΣΚΟΥΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΠΙΕΣΗ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΥΤΟΧΕΙΡΕΣ. Eγω σαν ενας ανθρωπος που σεβεται τον διαλογο, επισκεφτηκα την τραπεζα, με σκοπο να κανω την αποπληρωμη σε μεγαλυτερο βαθος χρονου και μικροτερη δοση, ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΦΕΣΙ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ και να εξαφανιστω…. Τον καλο αποπληρωτη βεβαια η τραπεζα τον ειδε σαν προβατο επι σφαγη….Αντι λοιπον να διαφυλαξει το κεφαλαιο που της οφειλα με καποιο υψος τοκου, η επιμηκυνση των δανειακων μου υποχρεωσεων οπως μου προταθηκε, ΜΕ ΤΙΜΩΡΟΥΣΕ ΜΕ ΕΝΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΠΙΤΕΚΙΟ 2%, (απο 9% σε 11%) , κατι που εκτοξευε το υψος του δανειου μου σε βαθος επιμηνυνσης 5 ετων , σχεδο στο διπλασιο…..Και σας ερωτω να με ενημερωσετε: Ποιος ο λογος να μπω σε διαλογο με την τραπεζα σας, οταν :
   1- ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΕΤΕ , ΔΕΝ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΟΦΕΙΛΕΙ….(ΒΛΕΠΕ ΟΜΟΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΦΑΠΑΞ ΜΟΥ ΜΕ ΛΗΞΗ 2014)
   2- ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΕΤΕ, ΜΟΥ ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΗ ΣΥΤΑΞΗ ΚΑΤΑ 28% ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΜΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΤΗΣ
   3- ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΩΝ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΣΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΕΙΛΗΣΕΙ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΕΥΘΕΩΣ, ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΕ ΥΠΟΚΟΣΜΟ…..

   Πριν λοιπον μας ξανα εημερωσετε για τις συνεπειες του νομου γραφοντας: «Αυτό που θα έπρεπε να συμβουλεύεται τον κόσμο, είναι να προσέχει ιδιαίτερα τις συνέπειες του νόμου. Δεν πρέπει κανείς να ξεχνάει ότι εάν το δικαστήριο κάνει δεκτό το αίτημά του οφειλέτη κηρύσσεται αυτομάτως και “πτωχός”, με ότι αυτό συνεπάγεται.»

   ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ οτι ολοι οι νομοι , οι λιστες (μαυρη , λευκη κλπ) , οι Τειρεσιες και αλλα πολλα, ειναι θεσμοι που τσιρακια των τραπεζων εχουν δημιουργησει , ενω φαινοται σαν θεσμοι κρατικοι και θεσμοι που υπερασπιζονται την αγορα, οποτε προσωπικα, ουτε εμενα , ουτε μεγαλο μερος των αναγνωστων μου (υποθετω) μας αφορουν, αυτοι οι «δοτοι» νομοι που αναφερεστε οτι πρεπει να σεβομαστε…..
   Τελος , εφοσον θεωρειτε οτι η ενημερωση μας ειναι στρεβλη, δεν θα μας πειραζε να μας αφησετε να ζουμε ΣΤΟ ΨΕΜΑ ΜΑΣ οσο εσεις ζειτε στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΑΣ , αυτη την αληθεια που σας δινει το ΚΕΡΔΟΣ και η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ που ξεφυλίζετε καθε πρωι, στο γραφειο της τραπεζας οπου δουλευετε. καλο θα ηταν ομως να σκεπτεστε συνεχως, οτι Ο ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΕΠΕΙΚΑΛΕΙΣΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ , ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΠΡΑΒΟΥΣ-ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΦΟΒΙΖΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ (ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΔΕΧΤΗΚΑΜΕ ΕΠΙΜΗΚΥΝΣΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ ΜΑΣ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΕΠΙΤΟΚΙΟ ΚΑΙ ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΜΕ ΝΑ ΦΕΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΟΠΟΥ ΕΡΓΑΖΕΣΤΕ….). Σταματειστε λοιπον , τις «κριτικες» του υφους οτι διαστρεβλωνιουμε η παραποιουμε την αληθεια και ΑΥΤΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΟΓΙΑΚΑΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΡΓΑΖΕΣΤΕ……
   Υ.Γ. 1 Αν σας πειραξε το παραπανω σχολιο μου ως διαχειριστης αυτου εδω του ιστολογιου, αναλογιστειτε ΠΟΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ…..ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ…..
   Υ.Γ. 2 Θα συνεχισουμε να προβαλουμε ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ , ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΧΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΓΥΡΟΥ (ΒΛΕΠΕ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΚΛΠ.) . ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΜΕ , ΕΙΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΟΛΟΤΟΦ, ΓΙΑΤΙ ΘΕΩΡΟΥΜΕ , ΟΤΙ ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΨΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ……

 2. Απαντώ με κόσμιο τρόπο:
  1) σε όσα ανέφερα για την περίπτωση του δανειολήπτη που «δικαιώθηκε», νομίζω πως ουσιαστική απάντηση δεν έλαβα. Να πείτε τουλάχιστον ότι δεν γνωρίζατε για τα υπόλοιπα που σας ανέφερα.
  2) αν καταλαβαίνω καλά δεν θέλετε να υπάρχουν τράπεζες ή έστω δεν συμφωνείτε με καμία από τις πρακτικές τους, παρόλο που έχετε δοσοληψίες με αυτές. Εάν λοιπόν έχουμε παρανομήσει και τοκογλυφίσει, πολύ ευχαρίστως δώστε μου ότι στοιχεία θέλετε και να συζητήσουμε ότι θέλετε (τα στοιχεία μου τα έχετε). Σχετικά με τις παράνομες πρακτικές των εισπρακτικών εταιριών, εδώ και σχεδόν 2 έτη υπάρχει συγκεκριμένος νόμος για την προστασία των καταναλωτών και σε κάθε περίπτωση μπορεί ο οποισδήποτε να ξέρει το ποιός και από που σας καλεί για να κάνετε επώνυμη καταγγελία. Εσείς έχετε κάνει ?
  3) να σημειώσω επίσης ότι δεν είστε σωστά πληροφορημένος, διότι η τράπεζα στην οποία εργάζομαι δεν έχει λάβει καμία βοήθεια από το κράτος.
  4) μιλήσατε για το ότι θέλω να ταϊζω τα παιδιά μου. Προφανώς. Παράλληλα όμως δεν νομίζετε ότι θα πρέπει να διασφαλιστεί και ότι πρέπει να έχουν να τα ταϊσουν και τα κάποια εκκατομύρια των καταθετών όλου του συστήματος. Εάν διαβάσετε κάποια στοιχεία, θα δείτε πως οι καταθέσεις των ιδιωτών του τραπεζικού συστήματος, είναι (ακόμα) πολύ μεγαλύτερες από τα δάνεια των ιδιωτών. Και δεν ομιλώ για αυτούς που έχουν εκκατομύρια, αλλά για αυτούς που με κόπο μάζεψαν το κομπόδεμά τους.
  5) μιλήσατε για 1.000 δικαιολογητικά που σας ζητήσαμε για να λάβετε δάνειο. Προφανώς είναι υπερβολή αλλά δεν νομίζετε πως έτσι θα έπρεπε ? ο περισσότερος κόσμος κάνει λόγο για κακή πολιτική (κάποιων έστω) τραπεζών που δάνειζαν αλόγιστα όλον τον προηγούμενο καιρό !
  6) Αντιλαμβάνομαι από το ομόλογο που είπατε ότι είστε δημοσιος υπάλληλος. Δεν γνωρίζω με ποιον τρόπο γίνατε δημόσιος υπάλληλος, αλλά νομίζω ότι οι περισσότεροι θα συμφωνήσουν πως όλοι εμείς οι ιδιωτικοί υπάλληλοι επωμιζόμαστε το βάρος αυτό. Φαντάζομαι επίσης ότι δεν θα πήρατε σύνταξη στα 65 όπως θα πάρουμε εμείς (εάν πάρουμε). Συγνώμη εάν κάνω λάθος, αλλά αυτό ισχύει για την πλειονότητα των δημοσίων υπαλλήλων.
  7) δυστυχώς δεν προλαβαίνω να ξεφυλλίζω εφημερίδες στις 12 ώρες που εργάζομαι καθημερινά (ενίοτε και Σαββατοκύριακα) και ειλικρινά είναι η πρώτη φορά που χάνω χρόνο από την εργασία μου και γράφω μηνύματα. Αλλά διαβάζοντας το άρθρο σας πίστευα πως άξιζε τον κόπο να γράψω δυό λόγια (ότι και να απαντήσετε ειλικρινά δεν θα ακολουθήσω άλλο).
  8) όσον αφορά το κάψιμο μας από τα παιδιά μας … το μόνο που θα ήθελα να πω είναι όλοι ξέρουμε το πια γενιά είναι υπεύθυνη για το που βρισκόμαστε σήμερα. Λυπάμαι ειλικρινά που υιοθετείτε τέτοιες απόψεις.
  9) για τη δική σας προσωπική υπόθεση, θα ήθελα πολύ να μου στείλετε τα στοιχεία σας (έχετε το email μου) και να συζητήσουμε ότι θέλετε, διότι τα περί αυξήσεως επιτοκίου στη ρύθμιση που λέτε ότι σας προτείναμε μου φαίνεται λίγο δύσκολο.
  Ευχαριστώ.

  • 1) Για την περίπτωση του δανειολήπτη που “δικαιώθηκε”, απαντησαμε οτι τετοιες «ειδησεις» πρεπει να αναδεικνυονται, αλλωστε δεν γνωριζουμε για τις 7 περιπτωσεις που ΔΕΝ δικαιωθηκαν, εσεις που γωριζετε , τις αναφερατε και πολυ σωστα…..
   2) Μπορει να μην θελουμε να υπαρχουν τραπεζες, προσπαθειες ομως τραπεζικου τομεα, που χρηζουν «ανθρωπινης Συμπεριφορας» τις εχουμε αναδειξει απο το ιστολογιο ( βλέπε ETICA BANK…..) , οσο για τις παρανομες τακτικες , εχουμε ααφερθει σε αρθρα ΕΔΩ και ΕΔΩ , μάλιστα στη Δεύτερη παραπομπή , φέρεται πρωτεργάτες να είναι Υιοί γνωστου πολιτικου της ΝΔ , νομικοι το επάγγελμα……Αληθεια , οταν συναπτεται ενα δανειο με ενα δανειοληπτη , τον ενημερωνετε οτι την επομενη μερα το «πουλατε» σε υποκοσμικους , που αγοραζουν ενυποθηκα δανεια, ΜΑΛΛΟΝ τα ψηλα γραμματα που εχετε εφευρει , εξυπηρετουν αυτη τη λαμογιά σας….
   Τελος επωνυμη καταγγελια γιατι να κανω; δεν εχω τιποτα στο ονομα μου , μεριμνησα για αυτο , και χαιρομαι που η τραπεζα θα παρει αυτα που της αρμοζουν (μην παει ο νους σας στο πονηρο, το απολυτο ΤΙΠΟΤΑ εννοω….)
   3) Η τραπεζα στη οποια εργαζεστε , προσφατα » μετακομισε» την εδρα της στην Κυπρο για να «γλυτωσει» απο τον κυκεωνα που ερχεται και για αλλους λογους που συντομα θα μαθουμε , μιας και ο ιδιοκτητης της θα αποκαλυφθει ως νεος Κοσκωτας Λειαν συντομως……
   4) Οσοι ειναι καταθετες ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι ειναι ΕΧΟΝΤΕΣ και δεν εχουν προβλημα να ταισουν τα παιδια τους, και αφου λοιπον οπως ισχυριζεστε οι καταθέσεις των ιδιωτών του τραπεζικού συστήματος, είναι (ακόμα) πολύ μεγαλύτερες από τα δάνεια των ιδιωτών, γιατι υπαρχει αυτη η μεγαλη εκροη καταθεσεων στο εξωτερικο πλεον τω 200 δις και γιατι αυυτοι οι εχοντες με το κομποδεμα τους δε στηριζουν το τραπεζικο συστημα και τη χωρα, αλλα αυτο στηριχτηκε εξ ολοκληρου με τα 110 δις του ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ 1 και τις περικοπες σε μισθους και συνταξεις;;; ;;;
   5) ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΟΤΑΝ ΤΑ ΖΗΤΟΥΣΑΤΕ ΤΑ «ΣΕΒΟΣΑΣΤΕ» και εκδιδατε φερειπειν πιστωτικη καρτα , την απολυση η την ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ συνταξιοδοτηση που μειωνουν τα εισοδηματα καποιου δανειοληπτη σας με συνεπεια αυτος να μην μπορει να αντεπεξελθει, γιατι δεν τα σεβεστε και τον τιμωρειτε με διακανονισμο επιμηκυνσης αποχρεωσης, με υψηλοτερο επιτοκιο;;; Αυτο το ονομαζω ΑΦΑΙΜΑΞΗ και την θεωρια σας βαμπιρολογια…….
   6)Ημουνα δημοσιος υπάλληλος, ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ και αυτο δεν αλλαζει το γεγονος οτι η αποζημιωση μου ειναι ομολογο ληξης το 2014, αλλωστε ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΘΗΚΑ απο την πρωην Ο.Α. που πληρωνε ο ελληνικος λαος ΑΛΛΑ για να πηγαινει στις 5 ηπειρους, ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ με τα αεροπλανα τυπου ΤΖΕΤ που ειχε …… και «φορτωθηκα» (ΣΥΤΑΞΙΟΔΟΤΗΘΗΚΑ) υποχρεωτικα στο κρατος , ωστε αυτη α «εξυγιανθει» υπο τοΝ ιδιωτη (ΑΦΕΝΤΙΚΟ σου εν προκειμενω) ο οποιος φροντισε να την «σωσει» συρικνωνοντας την , και τωρα α θυμαμαι καλα πεταει με αεροπλανα προπελας σε 5 χωρες των βαλκανιων και ειΝαι ενα βημα προ της πτωχευσης…..εκτος και αν η ΜΑΡΦΙΝ κανει αυξηση μετοχικου κεφαλαιου…(ναι καλα καταλαβες , για τον ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟ ομιλω το αφεντικο σου)…
   7) Γνωριζω οι τραπεζες ποιον εντυπο τυπο , λαμβανουν καθημερινα , αλληγορικα μιλησα, μπορει να μην διαβαζεις εσυ, σιγουρα ο χαρτογιακας μεγαλοστελεχος διευθυντης σου το κανει….
   8) Τα στοιχεια μου θα τα στειλω οταν αποφασισω να κανω διακανονισμο, αν και εχω προσπαθησει μια φορα, αλλα μαλλον θα αφησω τη τραπεζα να βρεΙ το οφελος της μεσω κατασχεσεων, εαν υφισταται ΜΑΡΦΙΝ σε ενα χροο απο σημερα πραγμα που προβλεπω λιγο δυσκολο απο πληροφοριες μου….
   Τελειωνοντας, το τι βρισκουμε ενδιαφερον σε ενα ιστολογιο και το τι οχι , ειναι υποκειμεικο κριτηριο του καθε αναγνωστη » εκ θεσεως», ομολογω ομως οτι και η κιΝηση σου να σχολιασεις εδω , εστω και αν διαφωνουμε, κανει καλο για να ενημερωνονται πολυπλευρα οι λοιποι……Καλη συνεχεια στο λειτουργημα σου και ευχομαι να μην εχει και η τραπεζα σου την τυχη της ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ……

 3. Για τον τραπεζουπάλληλο που,φαινεται οτι δεν …καταλαβε(;) καλα την αποφαση.Ας δουμε λοιπον απο το κειμενο: ΄΄δηλαδή το σύνολο των οφειλών του αιτούντος προς τους πιστωτές του ανέρχεται σε 222.220,86 ευρώ. ΄΄(σ. χωρις το δανειο του ΤΠΔ) , ΄΄…θα καλυφθεί μόνο μέρος των οφειλών του και ειδικότερα 14.880 ευρώ επί συνόλου οφειλών 222.220,86 ευρώ, δηλαδή απομένει υπόλοιπο 207.340,86 ευρώ…΄΄, ΄΄πρέπει να οριστεί(σ.για την προστασια της 1ης κατοικιας) στο ποσό των 37.200 ευρώ, αφού ληφθούν υπόψη η ηλικία του αιτούντος, η τωρινή οικονομική του κατάσταση και η μη προοπτική βελτίωσης αυτής…΄΄. Δηλ. απο το συνολο των 222.220 – ( και οχι ΄΄από τα υπόλοιπα € 80.000 καταναλωτικών πιστώσεων΄΄ που …αφελως αναφερει ο τραπεζουπαλληλος…)- καλειται να αποπληρωσει :52080!!! ,ποσοστο περιπου 23%!!! των οφειλων του…..

 4. Οι Τράπεζες οφείλουν να φορολογηθούν όπως όλες οι επιχειρήσεις και οι ιδιώτες….δεν μπορεί να δανείζονται δις με την προϋπόθεση να ανοίξουν τις κάνουλες και να απορρίπτουν τα 9 στα 10 δάνεια.
  Τα ΥΠΕΡΚΕΡΔΗ των προηγούμενων ετών φορολογήθηκαν ή….το μπούλο; Οι μέτοχοι φορολογήθηκαν για τα υπερκερδοφόρα μερίσματα;
  Γιατί δεν λέτε τίποτα για τα ληστρικά επιτόκια;

  Και τέλος….όπως και τα κράτη έχουν δικαίωμα να κηρύξουν στάση πληρωμών σε περίπτωση κινδύνου της επιβίωσης του κοινωνικού ιστού…..έτσι και οι οικογένειες και τα άτομα θα έπρεπε να μπορούν να δηλώσουν στάση πληρωμών στις τράπεζες.

  Άσε που όταν έρθουν δυσκολίες….θα προσπαθήσω να πληρώσω αν δεν μπορέσω για ένα διάστημα πρέπει να υπάρχει και λίγη κατανόηση….αλλά με τις τακτικές των εισπρακτικών (που τις θεωρώ την υπέρτατη ξεφτίλα) ειλικρινά είστε για τον πέογλα καβάλα!!!! Και δεν σας αξίζει ούτε ο σεβασμός μου ούτε τα χρήματά μου με τα ληστρικά σας επιτόκια……τα κονώς λεγόμενα…γαμησιάτικα!

  Το κράτος αν είχε @@ έπρεπε να σας κλείσει και να σας κρατικοποιήσει…..αλλά δεν τα φέρει….τα @@…εννοώ!

 5. Παρακαλούνται οι υπάλληλοι του τραπεζικού καρτέλ και συνναφών εισπρακτικών παραμάγαζων , οσφυοκάμπτες και πάσης φύσεως «Νενέκοι» της οικονομικής χούντας , να αρκούνται στην «ενημέρωση» και σχόλια των δικών τους «δημοκρατικών» μέσων μαζικής προπαγάνδας .Έχουν άλλωστε πάρα πολλά τα αφεντικά τους.Εμείς που αναζητούμε μέσα αντιπληροφόρησης ,όσο ακόμα υπάρχουν, δεν επιθυμούμε άλλο τη ρυπαρή τους παρουσία σε αυτά.( Πάντα με την άδειά σου ,Yiannis Aeras,που εκτιμώ το σπουδαίο έργο σου).
  Τους συνιστώ δε ,από δώ και πέρα να φορούν αδιάβροχα και να κρατούν ομπρέλες γιατί χιλιάδες κόσμος θέλει να τους …………..περάσει για πτυελοδοχεία .Τι φαντασία που έχει αυτός ο Έλληνας !
  Ουστ από δώ ρε γιουσουφάκια !
  Πάρτε τη βρώμα σας ,αληταράδες με τα λευκά κολάρα , ληστές με τη γραβάτα και
  άιντε γα……..τε από τον πλανήτη !!!

 6. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΑΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ΓΟΝΙΚΗΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΑΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΚΑΡΠΟΤΡΙΑΣ ΚΑΤΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ 2 ΑΚΙΝΗΤΑ.ΤΟ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΝΟΙΚΙΑΖΕ Η ΜΗΤΕΡΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΤΟ ΕΝΟΙΚΙΟ ΓΙΑΤΙ Η ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΦΤΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΖΟΥΝ 2 ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ ΑΡΡΩΣΤΟΙ.ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΕΙΝΑΙ 27.000 ΣΕ 3 ΤΡΑΠΕΖΕΣ(ΜΑΡΦΙΝ,ΚΥΠΡΟΥ,ΚΑΙ EUROBANG).ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΡΥΘΜΙΣΗ ΣΤΗΝ ΜΑΡΦΙΝ ΚΑΙ ΗΔΗ ΠΕΡΑΣΕ Ο 1 ΧΡΟΝΟΣ ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΑ.ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΜΕ ΟΛΕΣ ΟΧΙ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΕΠΙΜΗΚΥΝΣΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΑ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΠΟΣΑ,ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΗ,ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΑΠ’ΤΑ 2 ΠΙΟ ΜΙΚΡΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΑΣ ΖΗΤΑΝΕ ΠΡΟΣΗΜΕΙΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ,ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΕΦΑΠΑΞ ΠΟΣΟ ΣΤΗΝ ΓΙΟΥΡΟ ΤΑ ΜΙΣΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΟΦΛΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΛΗΣΤΡΙΚΟ ΕΠΙΤΟΚΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΕΡΡΙΨΑΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ.ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΜΙΣΘΟΥ ΤΟΥ ΣΥΖΥΓΟΥ ΜΟΥ(ΑΠΟ 2.500 ΕΥΡΩ ΛΟΓΩ ΝΥΚΤΕΡΙΝΩΝ ΒΑΡΔΙΩΝ,ΑΡΓΙΩΝ,ΚΥΡΙΑΚΩΝ ΕΠΕΣΕ ΣΤΑ 1080 ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ),ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΔΙΚΗΣ ΜΟΥ ΚΑΙ 2 ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΖΟΥΝ ΕΝΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΞΟΔΑ ΣΥΝ ΧΑΡΑΤΣΙΑ,ΕΦΟΡΙΑ,ΔΕΗ,ΝΕΡΟ,ΤΡΟΦΗ ΚΛΠ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΩΣ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΕΡΑ.ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΖΟΜΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΒΡΩ ΛΥΣΗ ΑΛΛΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΕΣ.ΟΠΟΤΕ ΚΥΡΙΕ ΤΡΑΠΕΖΟΥΠΑΛΛΗΛΕ ΜΗΝ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΟΛΟΙ ΕΧΕΤΕ ΕΝΑ ΥΦΟΣ, ΟΤΑΝ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ,ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΑΠ’ΤΑ Α@@@@@Α,ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΕ ΣΑΝ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΒΡΕΘΗΚΑΜΕ ΣΕ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΠΛΗΡΩΜΩΝ.ΜΠΟΡΕΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΑΦΗΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΝΑ ΚΙΝΗΘΩ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΚΥΨΩ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΟ ΝΑ ΡΥΘΜΙΣΩ ΤΑ ΚΑΤΑΛΩΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΡΡΕΥΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ ΕΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙΤΕ ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΘΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΙΜΕΝΟ.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s