ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ

Πολλές φορές , η τράπεζα μας μας τηλεφωνεί για να » ζητήσει ευγενικά» την καθυστερημένη δόση μας …..ΨΕΜΑ . Συνήθως είναι εταιρίες που σε  συμφωνία με την Τράπεζα , λαμβάνουν ποσοστά , απο τα δικά μας χρήματα για να » Απαιτήσουν με καταχρηστικούς και άνομους τρόπους» την οφειλή μας. ΑΛΗΘΕΙΑ


ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ( ΠΟΥ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ  ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΑ , ΒΑΠΤΙΣΤΗΚΑΝ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΑΞΙΩΣΗΣ ΟΦΕΙΛΩΝ) ΠΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ :

CONSULTANCIES TRUST ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ

CONFIDENCE Α.Ε.

CONTRUST Α.Ε.

Credit Cycle A.E.

EOS MATRIX

EXECUTIVE FINANCIAL SERVICESΣχετικές δημοσιεύσεις

E-VALUE

FINTRUST S.A.

FIRST CALLΣχετικές δημοσιεύσεις

FIRST DATA HELLAS ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΚΑΠΑ Εταιρεια Διαχειρισης Απαιτησεων Α.Ε

ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ Θ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

KLISIS ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Α.Ε.

ΚΡΗΤΙΚΟΥ Α. ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΚΡΕΝΤΙΤ ΕΙΝΤ Α.Ε. ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ

MCS Multicollections A.E.

ΜΕΛΛΟΝ Οικονομικές Υπηρεσίες Α.Ε.

MULTI COLLECTION

NOSTER

ΝΗΦΟΡΟΠΟΥΛΟΥ Κ. ΙΩΑΝΝΑ

CYCLE-CREDIT

PANO FINANCE

PALADINO

PSP FINANCIAL AE

STATUS – COLLECTOR

TELEPERFORMANCE DEPTORS INFORMATION SERVICES

TRUST CENTER

VERITAS BUREAU A.E.

ΠΑΤΕΙΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΑΚΡΙΒΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΕΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.

5 σκέψεις σχετικά με το “ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ

  1. Αυτοί είναι οι καρχαρίες. Όταν δεν πληρώνεις πρέπει να υπάρχει κάποιος τρόπος για να πάρει η τράπεζα τα λεφτά που σου δάνεισε.

    1. Προσωπικά αυτούς και την Τράπεζα , τους βάζω στην ίδια όχθη….Ας μην εθελοτυφλούμε.Πολλές Τράπεζες συμετείχαν σε χρηματοδοτήσεις τέτοιες γνωρίζοντας τις Στημένες Απάτες…..Εχουν δοθεί επιδοτήσεις Ιχθυοτροφείων σε χωριά στα Τζουμέρκα , που απείχαν 70 χιλιόμετρα απο τη θάλασσα , και ήταν σε υψόμετρο 1200 μέτρων…Οι Τράπεζες αρωγοί των Ευρωπαικών χρηματοδοτήσεων δεν γνώριζαν οτι για παράδεισμα το Μετσοβο δεν εχει θάλασσα; Καρχαρίς οι μεν Καρχαρίες και οι δε…..εγω τους λέω Συμορίτες .

  2. Τα παραπανω αφορουν τις χρηματοδοτησεις εργων και επιχειρηματιων, οσον αφορα τις Εισπρακτικες εταιρίες, αν ειναι οι Τραπεζες νομιμες να φερονται μεσω αυτων των εταιριων σαν τοκογλυφοι του υποκοσμου, τοτε νομιμοποιειται και ο Τρομοκρατης που τους βαζει βοβμες.Εχω μαρτυριες για εκβιαστικα τηλεφωνηματα, ατομα υπαλληλους εισπρακτικων εταιρειών που πηγαίνανε σε γειτονιές και ασκουσαν ψυχολογικη πίεση σε δανειοληπτες , σε εργοδοτες κλπ. Υπαρχουν 3 τμηματα σε καθε εισπρακτικη. Το πρωτο ευγενικο, οσο καθυστερουμε την καταβολη, ερχεται το δευτερο που «σφιγγει» την συμπεριφορα του με πιο πολυ αγενεια απεναντι στο δανειοληπτη, και τι Τριτο, που εκβιαζει και μιλαει χειροτερα , απο επαγγελματιες τοκογλύφους.Εδω μαζεύουμε πληροφορίες, που σύντομα θα βγαλουμε, και μετα μιλαμε με αλλα δεδομενα.Το σκεπτικο σου , οτι και η Τραπεζα πρεπει να παρει τα λεφτα της, με βρισκει συμφωνο, οταν η συμπεριφορα εχει να κανει με ανθρωπινους κανονες.Οταν αυτοί οι κανόνες , ασκούν ψυχολογική βία , είναι παράνομοι.Μορείς να μου πείς πόσες αυτοκτονίες είχαμε πέρυσι, και για τι ποσά; Ποιά ψυχολογικη πίεση ασκήθηκε απο τις εισπρακτικές και αν αξίζει τόσο η ανθρώπινη ζωη; Δεν ξεχνώ 2 ορφανά στην Καλλιθέα που ο πατέρας τους πέρυσι πήδηξε απο τον Τέταρτο όροφο.Οι εισπρακτικές είναι «σιωπηλοι» εκτελεστές , κάτι ανάλογο με τους οικονομικούς εκτελεστές του Ντοκυμαντέρ του Στέλιου Κούλογλου.οι Εισπρακτικες δρουν σε ιδιώτες με τον ίδιο τρόπο που οι οικονομικοί εκτελεστές δρούν σε Εθνη……και ας αφήσουμε τα παραμύθια, οτι και οι Τράπεζες κάπως πρέπει να πάρουν τα λεφτα τους…..Εμένα που το κράτος παρανόμως μου οφείλει 80.000 ευρω, έστειλα κανένα μπράβο στο υπουργελιο Οικονομικών;;;; Υπάρχουν φίλε και πιο πολιτισμένες προσσεγγισεις στα θέματα!

Σχολιάστε