R.F.I.D. CHIP – Ο Μεγάλος Αδερφός μέσα μας…..

TRUELIES:

Σε παλαιότερο άρθρο μας εδώ, είχαμε παρουσιάσει το R.F.I.D. chip , ενα νέο σύστημα ταυτοποίησης των πολιτών σε ηλεκτρονική μορφή. Πρόσφατα ακούσαμε για την ηλεκτρονική κάρτα του πολίτη, μια «τσιπαρισμένη» κάρτα η οποία θα αντικαταστήσει την αστυνομική ταυτότητα και ουσιαστικά  θα περιέχει πολλά απο τα προσωπικά μας δεδομένα. Η κάρτα του πολίτη χρειάζεται ενα μηχάνημα ανάγνωσης για να διαβαστούν τα δεδομένα της (όπως τα Α.Τ.Μ. των τραπεζών που «διαβάζουν» τις πιστωτικές μας κάρτες). Το R.F.I.D. chip πηγαίνει πο μακριά απο την κάρτα του Πολίτη και ίσως μελλοντικά μας «πλασαριστεί» ως το επόμενο μέσο ταυτοποίησης των πολιτών.Ουσιαστκά αυτό το τσιπάκι , εμφυτεύεται μέσα μας με ένεση , είναι μικροσκοπικό , διαθέτει πολλά απο τα προσωπικά μας δεδομένα , και έχει ακόμα και G.P.S, (μηχάνισμό γεωγραφικού εντοπισμού, ώστε να εντοπιζόμαστε οπουδήποτε και αν βρισκόμαστε).

Στην Αμερική εχει κάνει την εμφάνιση της και πρόκειται (όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί) για την τεχνολογική υλοποίηση του Μεγάλου Αδερφού (παρακολούθησης και ταυτοπροσωπίας ατόμων και δεδομένων). Δείτε λοιπόν πως λετουργεί το R.F.I.D. chip , και παρατηρείστε στο τέλος του βίντεο , κάποιον πολίτη να γευματίζει και το σύστημα παρακολούθησης να «προβλέπει» τους πιθανούς κινδύνους υγείας  στο μέλλον   σε σχεση με αυτό που τρωει!!!!  Είναι ανατριχιαστικο , πραγματικό όμως. Και όσοι σπεύδετε να μιλήσετε για «συνομωσιολογίες, σας προτρέπουμε να δείτε το βίντεο και να το ξανασκεφτείτε…..

4 σκέψεις σχετικά με το “R.F.I.D. CHIP – Ο Μεγάλος Αδερφός μέσα μας…..

  1. νομίζω παίδες ότι κάποιοι τα έχουν πει εδώ και καιρό και ΕΠΑΛΗΘΕΥΟΝΤΑΙ με τραγικό τρόπο… τώρα προφήτες τους λένε, προορατικούς, διαλεκτικούς, ΔΕΝ ξέρω, ένα ΞΕΡΩ: ότι τα έχουν πει και τα βλέπουμε σιγά – σιγά να γίνονται ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ…Λέει τίποτα αυτό ;

  2. οποιος κανει αυτο το»τσιπ» πρωτα απο ολα απο τη στιγμη που θα το κανει δεν θα μπορει να το μετανιώσει ΠΟΤΕ ισα ισα θα βλαστημει περισσοτερο Τον Θεο και με το που κανει το τσιπ θα δαιμονιστεί απευθείας.Επισης αν χτυπησει στο σημείο που εχει κανει το τσιπ δεν θα Πεθάνει αλλα θα παραμωρφωθεί και συγκεκριμένα θα βγαζει καποια εξανθήματα σε ΟΛΟ του το ΣΩΜΑ και αυτα δεν θα μπορουν να βγουν ΠΟΤΕ με λιγα λογια θα ειναι αιωνια !!!!Θα μπορουν να ελέγχουν τα συνεσθήματα μας.Αυτα δεν τα σκεφτηκα απο μονη μου,τα λενε ιερείς και καλο ειναι αν θελεται να πατε να τους ρωτησεται απο μόνοι σας.

Σχολιάστε