Χρεωκοπία στις 25 Μαρτίου 2011 ? ? ? ? ?

TRUELIES:

Δεν γνωριζουμε απο το παρακάτω δημοσιευμα τι αληθεύει, επειδή όμως σήμερα κυκλοφόρησε εντονα η παρακάτω φημολογια σας το παραθετουμε:

Εγώ έκανα αυτό που υπαγόρευε η συνείδηση μου .Ελπίζω να πράξετε κι εσείς το ίδιο και να τα γνωστοποιήσετε στον Ελληνικό λαό.

Είμαι υψηλόβαθμο στέλεχος σε έναν από τους μεγαλύτερους τραπεζικούς οργανισμούς της χώρας μας και θέλω να σας ενημερώσω ότι από την προηγούμενη εβδομάδα επικρατεί πανικός στις μεταφορές κεφαλαίων προς το εξωτερικό.
Συγκεκριμένα σχεδόν όλες οι μεγάλες εταιρείες ελληνικών και ξένων συμφερόντων μεταφέρουν τα κεφαλαία τους σε…..
τράπεζες του εξωτερικού και έχει δοθεί σαφής εντολή να σταματήσει κάθε είδους πληρωμή. Έχουν μεταφέρει ακόμα και τα αποθεματικά των μισθοδοσιών αυτού του μήνα. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει με τα ιδιωτικά κεφάλαια επιχειρηματιών, στελεχών σε εταιρείες, πολιτικών, δημοσιογράφων και τραπεζικών. Καθημερινά γίνονται μεταφορές αυτών σε τράπεζες του εξωτερικού.
Από την τράπεζα στην οποία εργάζομαι έχει δοθεί οδηγία να μην αναφέρουμε πουθενά αυτό που συμβαίνει.
Σε επαφές και συναντήσεις που είχα με συναδέλφους αλλά και με άτομα του υπουργείου οικονομικών, όλοι έχουν την ίδια άποψη.
Ετοιμάζεται χρεοκοπία ή επιστροφή στη δραχμή σε λίγες ημέρες και δεν το ανακοινώνουν για να δεσμεύσουν τις καταθέσεις των ιδιωτών και να αποφύγουν τον πανικό και το bank run.
Από άτομα του υπουργείου εσωτερικών πληροφορήθηκα ότι στο γενικό λογιστήριο του κράτους έχει τεθεί σε λειτουργία ο μηχανισμός παύσης πληρωμών σε μισθούς και συντάξεις. Ο κρατικός μηχανισμός έχει ήδη επεξεργαστεί τα στοιχεία και το μόνο που απομένει είναι μόνο η εντολή.
Μετά την συνάντηση του πρωθυπουργού με τους πολιτικούς αρχηγούς πραγματοποιήθηκε άτυπη σύσκεψη με τους κυριότερους τραπεζικούς παράγοντες της χώρας μας, εκπροσώπους του υπουργείου οικονομικών εσωτερικών δημόσιας τάξης και αμύνης. Το περιεχόμενο της συνάντησης δεν το γνωρίζω.
Από χθες το απόγευμα σε τηλεφωνικές επικοινωνίες που είχα με άτομα του υπουργείου οικονομικών, συναδέλφους του τραπεζικού κλάδου αλλά και δημοσιογράφους όλοι είχαν ακριβώς την ίδια πεποίθηση. Πάμε για χρεωκοπία.

Ο λόγος που γράφω τώρα αυτά είναι η συζήτηση που είχα με συντάκτη κεντρικού δελτίου ειδήσεων μεγάλου καναλιού σήμερα το πρωί..
Σας παραθέτω αυτά που μου είπε.
«Η πτώχευση είναι πλέον θέμα ημερών και έχει προγραμματιστεί για τις 25 του μηνός. Θα αναγγελθεί αργά το βράδυ της παρασκευής και θα παρουσιαστεί σαν αναγκαστικό αποτέλεσμα από την συνδιάσκεψη της 25ης Μαρτίου. Το σαββατοκύριακο που ακολουθεί είναι ιδανικό για να αποφύγει η κυβέρνηση τις αντιδράσεις. Δημόσιες υπηρεσίες δεν θα λειτουργούν και ο κόσμος θα περάσει το πρώτο σοκ σπίτι του.
Ο πρωθυπουργός θα κάνει διάγγελμα και θα προσπαθήσει να παραληρήσει την κατάσταση με την εθνική μας επέτειο.
Το κλίμα του διαγγέλματος θα είναι κάπως έτσι.
Θα αναφέρει ότι για ακόμα μία φορά η χώρα μας δέχεται επίθεση από κάποιους που θέλουν να την καταστρέψουν και εμείς πρέπει να αγωνιστούμε και να κάνουμε θυσίες για να αποτρέψουμε αυτό το γεγονός. Μάλιστα θα αναφέρει ότι όπως αγωνιστήκαμε τότε και δώσαμε την ψυχή μας για την εδαφική ελευθερία και ανεξαρτησία, έτσι πρέπει να αγωνιστούμε και τώρα για την οικονομική μας ελευθερία και ανεξαρτησία. Η Ελλάδα το 1821 έκανε μόνο την αρχή και τώρα εξαρτάται από εμάς αν θα ολοκληρώσουμε το έργο των προγόνων μας. Αν τότε πολεμήσαμε για την εδαφική μας ανεξαρτησία σήμερα θα πολεμήσουμε για την οικονομική μας ανεξαρτησία. Μόνο που αυτός ο πόλεμος δεν θα έχει μάχες και στρατηγούς θα είναι διαφορετικός. Ήρωας θα είναι ο κάθε Έλληνας που δεν θα το βάλει κάτω και θα κάνει τις απαραίτητες θυσίες για να αποκτήσει για πρώτη φορά στην ιστορία του νέου Ελληνικού έθνους εδαφική και οικονομική ανεξαρτησία ταυτόχρονα.»

Πιστεύω ότι καταλάβατε το νόημα.

Εγώ έκανα αυτό που υπαγόρευε η συνείδηση μου και γι αυτό δημοσιοποίησα όλα τα παραπάνω.
Ελπίζω να πράξετε κι εσείς το ίδιο και να τα γνωστοποιήσετε στον Ελληνικό λαό.

Με εκτίμηση Γ.Β.

ΠΗΓΗ

30 σκέψεις σχετικά με το “Χρεωκοπία στις 25 Μαρτίου 2011 ? ? ? ? ?

 1. Δεν το πιστεύω και λυπάμαι που κυκλοφορούν τέτοιες φήμες.
  Με τέτοια τρομολάγνα σενάρια, αν πιστεύουν κάποιοι ότι θα «καθηλωθούμε» και θα μας περνάνε σκληρά μέτρα (τάχα μου, είμαστε και τυχεροί που γλυτώσαμε την χρεωκοπία), πλανώνται πλάνην οικτράν…
  Και στην τελική: ο βρεγμένος τη βροχή δεν τη φοβάται!!!

  Προς τον κ. Γ.Β. : για να έχετε «ήσυχη τη συνείδησή σας», καθώς λέτε, σωστότερο και ηθικότερο θα ήταν να υπογράψετε ολογράφως την επιστολή σας ώστε να σας ανακηρύξουμε εθνικό ήρωα της 25ης Μαρτίου 2011!!!

  Με κάθε εκτίμηση

 2. Έχει γίνει χαμός με αυτό το μύνημα από χθες.
  Το κατά πόσο είναι αλήθεια δεν το ξέρει κανείς.
  Στις 24 Μαρτίου πάει ο Τζέφρυ να απιτήσει (καλό ε?) μερικά πράγματα από τους Ευρωπαίους τα οποία αν δεν τα πετύχει κινδυνεύουμε να δηλώσουμε αδυναμία πληρωμών άρα χρεωκοπία.
  Δεν ξέρω αν είναι κακό αυτό,δλδ να χρεωκοπήσουμε σαν καλό μου ακούγετε!

  1. Kαι εμένα μου φαίνεται ότι θα μας «πήγαινε» μία κάποια χρεωκοπία. ‘Οσο για τον αποστολέα του μηνύματος, αίνεται ότι απευθύνεται σε μεγαλοκαταθέτες και μας ενημερώνει ώστε να τις βγάλουμε έξω εγκαίρως!

   1. Γνωριζω πολυ καλα τι σημαινει χρεωκοπια, αν δεις πιο προσεκτικα το ιστολογιο θα το καταλαβεις….. δεν σημαινει οτι συμεριζομαι ενα αρθρο που αναδημοσιευω, αλλωστε προλογισα για αυτο….

   2. Το «πήγαινε» είναι σε εισαγωγικά. Γνωρίζω τι σημαίνει χρεωκοπία. Λίγο χιούμορ δεν βλάπτει. Για να είμαι ειλικρινής θα χαιρόμουν να εξαφανιστούν οι τζιπάρες κλπ. κλπ. ‘Εχουν ειπωθεί τόσα από τοσους τόσο καιρό που θα πρέπει κανείς να είναι εντελώς αφελής να μην καταλαβαίνει τι σημαίνει χρεωκοπία. ‘Αλλωστε την Τετάρτη ο Εξάντας στη ΝΕΤ θα μας πει τι σημαίνει χρεωκοπία δείχνοντας μας τι συνέβη την Αργεντινή.

 3. armenistria says:
  Μαρτίου 10, 2011 στις 8:15 μμ

  Δεν το πιστεύω και λυπάμαι που κυκλοφορούν τέτοιες φήμες.
  Με τέτοια τρομολάγνα σενάρια, αν πιστεύουν κάποιοι ότι θα “καθηλωθούμε” και θα μας περνάνε σκληρά μέτρα (τάχα μου, είμαστε και τυχεροί που γλυτώσαμε την χρεωκοπία), πλανώνται πλάνην οικτράν…
  Και στην τελική: ο βρεγμένος τη βροχή δεν τη φοβάται!!!

  Προς τον κ. Γ.Β. : για να έχετε “ήσυχη τη συνείδησή σας”, καθώς λέτε, σωστότερο και ηθικότερο θα ήταν να υπογράψετε ολογράφως την επιστολή σας ώστε να σας ανακηρύξουμε εθνικό ήρωα της 25ης Μαρτίου 2011!!!

  Με κάθε εκτίμηση
  συμφονω και επαυξανω με την απαντηση που δοθηκε απο εσας
  γι’αυτο και το αντεγραψα ,με καθε εκτιμηση

  1. Συμφωνώ και εγώ και επαυξάνω…..(για να μην τα αντιγράψω κι εγώ δεύτερη φορά…..)

   Αυτά τα δήθεν πατριωτικά υπονοούμενα έχουν κάποιο σκοπό….μου θυμίζουν κακόβουλα παπαγαλάκια στην Σοφοκλέους την εποχή του μεγάλου τζόγου….όταν κυνηγούσαν πολλά λεφτά από τζογάρισμα αέρα…..κάτι τέτοιο παίζει κι εδώ τώρα…κάποιοι εξακολουθούν να κερδοσκοπούν τζογάροντας με τις δουλειές μας , με τις ζωές μας….με τις ψυχές μας τις ίδιες στην τελική…..

   Κάτι τέτοιες σκέψεις με κ;aνουν να θέλω να έχω μια εκδικητική ρομφαία σαν άγγελος εκδικητής και να την κάνω να πέσει σαν δ;iκαιη τιμωρία στα κεφάλια των κακόβουλων άπληστων ανθρώπων που δεν χορταίνει το μάτι τους πλούτο….που σε σκοτώνουν με το χαμόγελο και σου λένε :nothing personal…….just buisnes….

 4. Ο χειροτερος συμβουλος ειναι ο πανικος,παντα να επωφεληθουν οι ιδιοι ηθελαν καποιοι και το ιδιον συμφερον ηταν πρωταρχικο στην ελλαδα γι αυτο και επηλθε αυτη η κατασταση, αν το ξανακανουμε παλι ειναι σαν να συμβαλουμε στην ολοκληρωτικη οικο…νομικη καταστροφη της που θα εχει αντικτυπο και στον καθενα μας,αυτο ερχεται μπουμερανκ.Τα χρηματα πρεπει να παραμενουν σε ελληνικες τραπεζες και οχι σε ξενες διοτι αυτο θα οφελησει την ελληνικη αγορα και οικονομια.Το αντιθετο σημαινει χαος και χρεωκοπια.Οι Φιλελληνες εδω φαινονται ποσο στηριζουν την πατριδα και στη συνεχεια συνεπως εαυτους.Δείτε περισσότερα

  1. Αν πιστεύεις ότι ο μέσος Έλληνας με τα ψιλά που έχει στις καταθέσεις του θα σώσει την Ελλάδα μάλλον πλανάσε.
   Αυτοί που έχουν τα πολλά ήδη τα έχουν βγάλει έξω.
   Αν εχεις 10.000 λέμε τώρα στην τράπεζα τι είναι πιο καλό να κάνεις?
   1)Να τα αφήσεις και αν τα χάσεις και αν τα χάσεις δεν θα είσαι μόνος
   2)Να τα τραβήξεις και να την περάσεις μερικούς μήνες τουλάχιστον μέχρι να δεις τι γίνετε και να εξομαλυνθεί η κατάσταση.
   Στην κατηγορία της μεσαίας τάξης απευθύνετε το μύνημα.
   Κατά πόσο ευσταθεί μένουν λίγες μέρες για να αποδειχτεί.
   Εσύ τι θα κάνεις?

 5. κουραφεξαλα.αυτοι που διασπειρουν τετοιες ειδησεις πανικου ειναι εμμισθοι πρακτορες των δυναστων της ελλαδας.
  σκοπος ειναι να πανοκοβληθουμε και να εκβιαστουμε σε ξεπουλημα της πατριδας για 30 αργυρια.Ντροπη τους.

 6. Ρε παιδια ομως περα απο τον hoax ρολο του μυνηματος δεν βλεπετε οτι η πιο λογικη επιλογη πλεον ειναι η πτωχευση ;;

  Να κανουμε ενα haircut μπας και δουμε λιγο φως στο τουνελ γιατι ο δρομος της επιμηκυνσης δεν νομιζω οτι βγαζει καπου παρα σε ακομα μεγαλυτερα χρεη.

  Αμα κανω καπου λαθος παρακαλω να με διορθωσετε.

 7. Σενάρια χρεοκοπίας & η ασφάλεια των χρημάτων μας

  Ίσως ο φίλτατος κ. Κίσινγκερ να μην έβρισκε κάποιον στην Ευρώπη για να συνεννοηθεί, όμως, κατά τα φαινόμενα, οι Ευρωπαίοι βρίσκουν πάντα έναν τρόπο να συνεννοούνται μεταξύ τους.

  Μπορεί να τους παίρνει λίγο παραπάνω, αλλά τελικά, όπως είδαμε χθες και από τη φιλτάτη κ. Ά. Μέρκελ, η οποία δηλώνει πρόθυμη, υπό όρους, να δώσει «γη και ύδωρ», η νηφαλιότητα επικρατεί και η άκρη βρίσκεται.

  Τα ζητήματα είναι προφανώς μεγάλα και τα πολιτικά και λοιπά συμφέροντα αντίστοιχα, όμως η Ευρώπη δεν εμφανίζεται διατεθειμένη να πετάξει τόσο εύκολα όσα έκτισε επί δεκαετίες.

  Ό,τι γίνει, θα είναι πάνω απ’ όλα «συμφωνημένο» και θα υπηρετεί μόνον έναν στόχο.

  Τη σταθερότητα του «συστήματος». Την ασφάλεια αυτού του συστήματος και όσων το απαρτίζουν.

  Υπό το πρίσμα αυτό, θα πρέπει να διαγράψουμε μονοκοντυλιά το ακραίο σενάριο μιας άτακτης και μη συμφωνημένης χρεοκοπίας της χώρας. Το σενάριο μιας παύσης πληρωμών, ή ενός μη συμφωνημένου «κουρέματος» στο ύψος του επενδεδυμένου κεφαλαίου σε ελληνικά ομόλογα.

  Πρόκειται για ένα παράλογο σενάριο, τυχόν υλοποίηση του οποίου θα είχε αλυσιδωτές επιπτώσεις στο σύνολο της ευρωζώνης, αφού θα διακύβευε ευθέως την εμπιστοσύνη προς το νομισματικό και πιστωτικό σύστημα και θα άνοιγε διάπλατα τις πόρτες για την κατάρρευσή τους.
  http://www.euro2day.gr/specials/reveille/136/articles/630548/Article.aspx

 8. ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΠΑΜ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΤΟ ΠΟΛΛΟΙ 50 ΑΤΟΜΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΑ ΛΕΓΑΝ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΤΥΧΟΝΤΑ.ΜΗΠΩΣ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΩΡΑ???

 9. Άλλος ένας τρελαμένος ψευτοπροφήτης-ψεύτοαναλυτής. Κατάρχήν από το ύφος και μόνο της γραφής αντιλαμβάνεται κανείς ότι δεν είναι υψηλόβαθμο στέλεχος τράπεζας και υπολείπεται γνώσεων οικονομικών. Όπως αναφέρουν και οι προλαλίσαντες αν ήμουν εγώ την θέση του θα υπέγραφα το κείμενο. Και θα δικαιωνόμουν και δεν θα με ακούμπαγε κανείς. Δύο βασικά στοιχεία που διαφεύγουν του «υψηλόβαθμου στελέχους» : Οι χρεοκοπίες (οποιεσδήποτε χρεοκοπίες ακόμα και κρατών ή τραπεζών) συνήθως ανακοινώνονται Τρίτη ή Πέμπτη και υπάρχει σοβαρός λόγος γι’αυτό. Δεύτερον αναφέρει ότι η ανακοίνωση θα γίνει την Παρασκευή για να το χωνέψουμε (sic)! Το λογικότερο θα ήταν να αναφέρει ότι θα γίνει Παρασκευή μετά τις 4 μ.μ. α. Λόγω χρηματιστηρίου β.Λόγω διάσωσης των τραπεζικών αποθεμάτων και γ.Για να μην σπεύσει ο κόσμος στις τράπεζες για ανάληψη των μετρητών του. Όσο για την συνέχεια την έχει αναλάβει ο εισαγγελέας που ψάχνει να τον βρεί. Εύχομαι να είναι κανένας πιτσιρίκος για να την γλυτώσει ελαφρά.

 10. Εντάξει ηρεμήστε δεν θα χρεοκοπήσουμε το δήλωσε ο άνθρωπος.

  Συγνώμη από τον Γ.Β.

  Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 11 Μαρτίου 2011, 20:59

  Παιδιά ηρεμήστε λίγο.
  Είμαι το άτομο που έγραψε τα δύο κείμενα και πιστεύω ότι ήρθε η ώρα να σταματήσει αυτή η πλάκα.

  Ότι έγραψα είναι φανταστικό και δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα.
  Ειλικρινά δεν περίμενα με τίποτα να πάρει τέτοια έκταση το θέμα.
  Η αλήθεια είναι ότι είμαι ένας απλός εργάτης αυτής της ταλαίπωρης χώρας και αυτές τις μέρες δεν έχω καθόλου δουλειά. Έτσι προχτές που καθόμουν στον υπολογιστή αποφάσισα να γράψω ότι μου κατέβαινε στο κεφάλι.
  Στην αρχή μου φάνηκε διασκεδαστικό η όλη κατάσταση αλλά τώρα συνειδητοποιώ το μέγεθος αυτής.

  Ζητώ συγνώμη για τα όποια προβλήματα δημιούργησα, και για όσους πρόσβαλα με τα γραπτά μου.
  Ήταν καθαρά αποκύημα της φαντασίας μου, όπως και τα τόσα άλλα που κατά καιρούς έχω δημοσιεύσει στο internet.

  Δεν έχω κάτι άλλο να προσθέσω.
  Και πάλι συγνώμη για όποια προβλήματα προξένησαν τα διηγήματα μου.

  http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=273903&cid=122

 11. Παράθεμα: Top Posts — WordPress.com
 12. Αλλη μια πολυ ωραια αφορμη παπαρακο για να φτιαξουν μαλακο νομους για τa blogs.

  Τον επαιξες καλα το ρολο που σου εβαλε ο Ζουγκλας, αν δεν ειναι ο ιδιος απο πισω.

 13. ήρθε απάντηση από τον τραπεζίτη και δίνει τα στοιχεία του προκαλώντας όποιον θέλει να τον μήνυσή δείτε εδώ http://katohika.blogspot.com/2011/03/25-2011-2.html
  Το περίεργο είναι όμως οτι ο εισαγγελεύς επέλεξε να καλέσει τον διαχειριστή του κατοχικα για κατάθεση??!! δειτε εδω http://katohika.blogspot.com/2011/03/25-2011_12.html

 14. Αν πραγματικα ζητα συγνωμη ο Γ.Β το κανει γιατι ειναι ευκολο να βρεθει ο συντακτης του κειμενου και να υποστει ολα τα επακολουθα ο αρχιπαπαρας που κανονικα θα επρεπε να στριβουμε το λαρυγγι σε τετοιου ειδους υποκειμενα. Γι αυτο Κυριε Αερα παρακαλω μην ξανααναδημοσιευετε τετοιες ανωνυμες παπαριες. Ειμαι σιγουρος οτι ξερετε να τις αναγνωριζετε. Και σωστο να βγει αυτο το αρ@@δι, πραγμα πολυ πιθανο, το μονο που εκανε ειναι ,οχι να μας προειδοποιησει, αλλα να μας τρομοκρατησει.Αυτα τα ατομα ειναι επικινδυνα.

 15. Έχω λάβει και εγώ ένα τέτοιο μήνυμα. Είναι ξεκάθαρο ότι δεν το έγραψε κάποιο σοβαρό άτομο ….γιατί οι σοβαροί φαίνονται και δεν χρειάζεται να το δηλώνουν σε μήνυμα! Δεύτερον κανένας δεν ενδιαφέρεται εάν κάποιος άλλος χάσει τις καταθέσεις του!! Τρίτον κάποιος θα πρέπει να έχει συμφέροντα εις βάρος της παραπλάνησης του κόσμου!! και τελευταίο θα πρέπει να εφαρμόζονται ποιο αυστηρά οι νόμοι για αυτούς που προκαλούν αναστατωση και πανικό ή άλλη ενόχληση με τα γραφόμενα τους στο internet. Ο κόσμος δεν θα πρέπει να πιστεύει εύκολα εκτός εάν είναι Πρώτη του Απρίλλη!!!
  Στην πυρά ο αποστολέας! Γιατί εάν το διάβαζε αυτό καμμιά γιαγιούλα που φύλαγε για τα γεράματα μπορεί να την είχαμε χάσει! Ευτυχώς που δεν γνωρίζουν πολλά για την ψηφιακή τεχνολογία!

 16. Και εδω αρχιζει ο αγωνας για ελευθερη εκφραση.εγω παντως αυτοκτονω (εξαφανιζω ολα τα στοιχεια μου,και ανοιγω νεο λογαριασμο ,και βλογσ,καλα κρυμμενος πισω απο ανονυμια.εδω στην χωρα αυτη το να μιλας επωνυμα εχει μονο αρνητικα.οΙ ΚΡΕΤΙΝΟΙ που τοσα χρονια φτιαχνουν αυτο που σημερα ειναι η ελλαδα,τωρα θελουν να φιμωσουν οποιον μιλαει και λεει ενοχλητικα πραγματα.Ακομα και αυτοι που παρκαρουν παρανομα δεν σηκωνουν παρατηρηση ….γιατι ετσι γουσταρουν.φατε τωρα την κολοελλαδα που την κανατε πουτανα.
  αυτο ειναι το τελευταιο επωνυμο σχολιο μου.απο δω και περα μονο πισω απο Τor ,και αιντε με τους υπευθυνους.τα λογια δεν ειναι αυτα που καταστρεψαν την ελλαδα,οι πραξεις αυτων που σιωπηρα εκτελουν την χωρα.

 17. Είτε έχουμε ευρώ, είτε έχουμε δραχμή , εφόσον δεν παράγουμε έργο, θα μας ρουφάνε το μεδούλι.
  Πριν ένα χρόνο η λουκα κατσελη είπε σε ένα μήνα ξεκινά η ανάπτυξη.
  Μα ανάπτυξη δεν είδαμε.
  Αναρωτιέμαι, ποιος είναι ο σκοπός τους που δεν θέλουνε να ήμαστε παραγωγικοί.
  Γιατί, όποιος ΕΛΛΗΝΑΣ πήγε στο εξωτερικό θριάμβευσε;
  Στο εξωτερικό μήπως δεν μας αρέσει το αραλίκι;
  Και μένω με αυτό το στοιχείο, για να αποδείξω ο,τι οι ΕΛΛΗΝΕΣ είναι παραγωγικοί, αρκεί το κράτος με τους πουλημένους πολιτικούς να μας αφήσουν.
  Πχ. Όποιος ΕΛΛΗΝΑΣ προσπάθησε να κάνει κάτι, μέχρι να του δώσει άδεια το κράτος να ξεκινήσει, έχει φτάσει στη σύνταξη.
  Πιστεύω πως φοβούνται το ΕΛΛΗΝΙΚΟ δαιμόνιο.
  Το κακό είναι ο,τι είμαστε λίγο αργοί στις αποφάσεις μας στο να ξυπνήσουμε, αλλά αν ξυπνήσουμε ξέρουν όλοι οι εμπλεκόμενοι ο,τι την βάψανε.
  Όσο για τους γερμανους κ γαλλους που μας βρίζουν ένα έχω να τους πω.
  Τόσα χρόνια μας πουλούσατε σκουπίδια έναντι άνδρας αμοιβής , αυτό δεν είναι απατεωνιές;
  Όταν μας χρησιμοποιούν τα εθνικά μας, αρχαία σύμβολα κ γλώσσα κ τις λέξεις στην ιατρική τσάμπα , εμείς πάλι τους χρωστάμε;
  Δίστιχως πιστεύω ο,τι και στην δραχμή να πάμε, ανάπτυξη δεν θα μας αφήσουν να έχουμε, γιατί μας φοβούνται.
  Μια είναι η λύση.
  1 κλείνουμε τα σύνορα
  2 πετάμε κάθε τι αλλοδαπό που μας έχουν φορτώσει.
  3 πετάμε κάθε θρησκεία που μας έχουνε επιβάλει, (κρατάμε αυτή που θέλουμε εμείς ως ΓΝΗΣΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ).
  4 πετάμε κάθε πολιτικό που μας έχει φέρει σε αυτή τη θέση και τον στέλνουμε εξορία ως προδότη της ΕΛΛΑΔΟΣ.
  5 τα βρίσκουμε αναμεταξύ μας.
  6 κάνουμε ανασυγκρότηση των δυνάμεων μας.
  7 ζητάμε ο,τι μας χρωστάνε.
  8 ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ.
  ΣΗΜΕΙΩΣΗ : δεν χρειαζεται να τουσ κανουμε τη χαρη να φυγουμε απο το ευρω.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s